Dostali jste náš letáček na Prague Pride? Napište nám svůj názor!

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1358 poděkování
Dostal: 650 poděkování

Re: Dostali jste náš letáček na Prague Pride? Napište nám svůj názor!

Nový příspěvek od podivin »

Wow, tolik zápisků od návštěvníka (předpokládám, že to byl ten stejný). Ono se o ČEPEKu zase mluvilo někde mezi ovcema? :)
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 25
Kontakt: [email protected]
Dal: 291 poděkování
Dostal: 513 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Student medicíny píše: pátek 6. 11. 2020, 12:52:34 Ale tak kousíček od pridu je taková hezká čtvrť. Jmenuje se Bohnice. A je tam taková jedna nemocnice. A má dva pavilony přímo pro vás. Nechcete tam taky zajít? Máte to od pridu asi dvacet minut metrem a autobusem :)
Hele věř nebo ne, ale pro většinu lidí zde by návštěva Bohnic byla zbytečná, já tam teda párkrát byl, 2x pracovně, 1x na konferenci a parkrát někoho navštívit, ale zmíněné pavilony jsou primárně vhodné pro lidi, kteří mají s pedofilní/hebefilní preferencí nějaký problém, pokud jej nemáš, nemají pro tebe co udělat. Od studenta medicíny bych čekal lepší přehled, nicméně patrně budeš pouze troll.
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 906 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Student medicíny píše: pátek 6. 11. 2020, 12:52:34 Ale tak kousíček od pridu je taková hezká čtvrť. Jmenuje se Bohnice. A je tam taková jedna nemocnice. A má dva pavilony přímo pro vás. Nechcete tam taky zajít? Máte to od pridu asi dvacet minut metrem a autobusem :)
Je mi líto, ale patrně nezbyde čas tě navštívit v Bohnických pavilonech. Ale pokud máš zájem o informace o pedofilii a to jistě máš, když jsi vyhledal tyto stránky, klidně se obrať na své lékaře.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 319 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Já jsem tam byl. "Nemůžeme pro vás nic udělat, sem nepatříte", povídali. Tak co mám dělat???
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 104 poděkování
Dostal: 255 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Myslíte tu, ve které pracuje pan Weiss: https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove-40172834

Nebo pan Brzek, který na webu funguje jak odborník v sekci poradny? https://pedofilie-info.cz/rubrika/poradna/