Na vás a celkově vaši komunitu jsem narazila díky médiím, jelikož člověk, který po celý týden, kdy byl v Praze Pride nežil v jeskyni a alespoň jednou byl na internetu, tak mu zajisté neuniklo konání dané akce. Prvně jsem sledovala spíše články na Pride jako celek a občas se pěkně naštvala při některých nemístných a hlopých poznámkách na LGBT komunitu a nedokázala jsem si odpustit jim oponovat. Časem se mi na Facebooku kupily nové a nové články na dané téma a já se proklikala až na stránky s názvem parlamentní listy, díky který jsem se dostala až na vaše webové stránky.
Prvně jsem si popravdě pomyslela, co to je za zvrácenost a jak někdo může vysvětlit pojem pedofilie jinak než tak, jak si jej vybavuje většinová společnost. Též se mi při slově pedofil vybavil většinou muž, který sexuálně zneužívá děti, aby ukojil své touhy. Poté jsem si ale začala pročítat více váš web a narazila jsem dokonce na záznam z pořadu "Dobré odpoledne, Česko" kde vystupoval pan Jan Forst a otevřeně hovořil o pedofílii. Zarazilo mě, že s něčím takovým jde otevřeně do médií a ve výsledku i rezprezentuje vaši komunitu.
Abych nějak shrnula mé dosavadní pocity. Zatím mám k vám celkově neutrální postoj. Něco takového nepodporuji, i když jsem si vědoma, že je to vrozené, stejně tak jak heterosexualita, homosexualita atd. Příjde mi to divné, že se někomu líbí malé děti a nebo dospívající. Zároveň ale nemám potřebu vám nějak nadávat, jak jinačí individua, které by vám nejraději přály smrt. To si myslím, že je nemístné. Také s vámi celkem soucítím. Když se zamyslím nad tím, že bych toužila po něčem, co nemužu mít, tak by mě to asi hodně užíralo. Ale věřím, že vy s tím nějak dokážete pracovat a případné sexuální chutě si kompezujete jinak, než souloží s dětmi. Ovšem, že to není jen o sexu. Ale jak řekl pan Jan Forst, jedná se spíše o citovou záležitost.
Přeji vám hodně štěstí do budoucna a snad od lidí získáte nějaké částečné pochopení a ne hned nenávist. Nikdo z nás nemůže za to, jaký je.