Rád bych tu o sobě něco uvedl.....

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Benjamínek
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Jsem svůj a nemám se za co stydět ;-)
Dostal: 5 poděkování

Rád bych tu o sobě něco uvedl.....

Nový příspěvek od Benjamínek »

Ahoj lidičky....

Jmenuji se Tomáš, bydlím v Pardubicích s přítelem Radkem a jsem velký milovník počítačů, taktéž vlaků a zemědělských strojů. Moc rád chodívám do přírody odpočívat od městského ruchu a smogu ve které se nadýchám čerstvého vzduchu, rovněž si tam vyčistím hlavu a načerpám novou energii pro zvládnutí každodeního stresu. Jak jistě je vám asi jasné se mi strašně líbí hodně mladý klučíčci a asi nejvíce jejich překrásný mlaďounký a nevinný úsměv a krásné a zářivé očička :-) Rád se seznámím a popovídám si s kýmkoliv o kutíkách na jakékoliv téma ;-)
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Rád bych tu o sobě něco uvedl.....

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ahoj Tomáši Magatronne. Vítám Tě tady. Jsem odborník na holčičky, přesto si s Tebou budu rád "povídat" na foru nebo na chatu.
Píšeš o maličkých kutíčcích, ale Tvůj preferenční interval 4 -14 není zase až tak o moc maličkých. Já mám kupříkladu GL interval 1 - 9. Mohl by sis rozumět například s Marco Freemanem - ten se specializuje na kutíčky 1 - 8.
Budu rád, když připíšeš další informace o sobě.
Jací klučíčci se Ti líbí nejvíce, jaký máš vztah s přítelem Radkem, zda kutíky lákáš na pardubický perník ap.

:)
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 20. 7. 2020, 9:30:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny fotky
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vítam ťa na fóru. Máš zaujímavé záľuby, najmä tá záľuba vo vlakoch ti môže pomôcť nadviazať vzťahy s kutíkmi. Lebo všetci vieme ako sú mnohí kutíci vysadení na vlaky. :) Hovoríš že žiješ s priateľom. Chcem sa preto spýtať, priťahujú ťa aj dospelý muži, alebo len chlapci. Odpovedať samozrejme nemusíš ak nechceš. Každopádne ešte raz vitaj. *bye*
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

megatronn85 píše:Ahoj lidičky....
Ahoj, som rád, že si sa po chatovaní rozhodol niečo o sebe napísať aj na fórum ;)
Nestihol som Ťa poriadne vyspovedať, takže sa kľudne rozpíš. Trochu rozviniem Filipovu otázku. Mladí klučíčci sú určite nádherní, ale vcelku zaujímavé je, že žiješ s priateľom. Môže byť samozrejme mladý, reps. vypadá mlado, ale dá sa očakávať, že bude starnúť (dosť pravdepodobná premisa :) ). Ako naznačil Filip, u BL nie je práve bežné, že by popri kutíkoch boli priťahovaní aj mužmi. Z toho by ma zaujímalo, či to máš inak, resp. ako sa s tým vyrovnávate.
Kľudne rozpíš aj všetko ďalšie, čo Ťa napadne a my Ťa radi rozoberieme do poslednej súčiastky. Amatérskych psychológov je tu dosť :)

Vítam Ťa ;)
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Megatronne,
vítám tě na zdejším fóru. Už z chatu vypadáš na příjemného člověka, se kterým se dobře povídá. :)
Ať se ti tady líbí.

Pěkný zbytek víkendu,
Marco F.
Benjamínek
Nový člen

Já bych všem chtěl moc poděkovat a musím říci, že jsem nečekal, že budu mít takové krásné odpovědi a že jich bude tolik. Moc všem děkuji a jsem neskutečně šťastný že tu jsem. Co bych více o sobě uvedl, no já na to povídání o mé skromné osobičce moc nejsem, ale i přesto se budu snažit něco uvést. Žiju již tři roky a nějakých pár dnů k tomu s přítelem a máme krásný a spokojený vztah. Co se týče kutíků k těm mám vztah blízký ale přítel je po mě vše na světě a strašně moc ho miluji. Přítel moc není šťastný z toho co se dozvěděl, že se mi líbí kutíci, ale snad se s tím nějak vyrovná. Moc ho miluji a nikdy o něj nesmím přijít. Řekl bych o sobě, že jsem dost skromný a vychovaný ke slušnosti a skromnosti a tudíž jediné co v životě chci je mít přítele a spokojený život a co se týče kutíků, tak ty rád pozoruji a prohlížím, ale nikdy si více nedovolím. Vím že pokud bych to porušil, krom toho že spáchám trestný čin, příjdu na vždy o přítele a to by byl můj definitivní konec. Kdo by se rád na cokoliv zeptal, klidně se ptejte a prosím neváhejte *good*
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Benjamínek píše: Řekl bych o sobě, že jsem dost skromný a vychovaný ke slušnosti a skromnosti a tudíž jediné co v životě chci je mít přítele a spokojený život a co se týče kutíků, tak ty rád pozoruji a prohlížím, ale nikdy si více nedovolím. Vím že pokud bych to porušil, krom toho že spáchám trestný čin, příjdu na vždy o přítele a to by byl můj definitivní konec.
Môžeš si dovoliť aj viac, môžeš si dovoliť priateľstvo a lásku ku kutíkovi, či kutíkom. Zatiaľ to nie je trestné. :)
Benjamínek
Nový člen

Věřím, že je možné se do kutíka zamilovat, ale já miluji z celého srdce přítele a je pro mě vším! Co se týče kutíku, tak na ty se vážně dovedu jen podívat a třebas se zasnít na moment jaké by to bylo se s ním mazlit, ale to je tak asi všechno. Aspoň prozatím. Nic méně rád bych si někdy poslechnul něčí osobní zkušenost s kutíkem a klidně o tom vedl delší krásnou debatu ;)
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Tomáši.

Ani nevíš, jakou mám radost, že jsi se z Magatronna přejmenoval na Benjamínka.

Jistě se toto jméno pro Tebe hodí více.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Benjamínek
Nový člen

Moji milý kamarádi,

Tak mám přejmenovaný nick respektive jsem si založil nový nick jménem Benjamínek na chatu a jsem rád,že ho mám. Velm i mě baví si tu s vámi povídat a těším se vždy na další rozhovory. Zatím krásný a ničím nerušený den.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj že máš přítele moc rád je určitě dobře. Pokud vám to klape je to super. Můžete sdílet společné chvíle i zážitky.
Co se kutilů týká pokud ti stačí snít jsi šťastný člověk

Co se delší krátké debaty na téma kutík týká jsem k dispozici (mimochodem krásný oximoron)

Hezký den
Benjamínek
Nový člen

Ahoj kamarádi,

Omlouvám se, za douhou neaktivitu, ale dost věcí v mém soukromém životě se změnilo a já nevěděl co dřív.

Chtěl bych zas začít chodit sem a samozřejmě na klasický chat, který mě velmi baví a rád bych si popovídal o těch našich milovaných KUTÍCÍCH ;-)

Pokud někdo máte svůj nějaký zajímavý příběh s kutíkem, prosím podělte se semnou o něj.

My jsme měli doma na víkend partnerovýho synovce Dominika ( 7 let ) a několikrát jsem si ho mohl prohlédnout nahého, dokonalý pohled, celý hubeňounký s modrýma očima a špinavý bloňdák....škoda, že jsem si nic nemohl dovolit....

Tak všem přeji moc krásný dena kdokoliv klidně napište, budu rád.

Váš Benjamínek :-)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Benjamínek píše: pondělí 5. 10. 2020, 11:01:44 My jsme měli doma na víkend partnerovýho synovce Dominika ( 7 let ) a několikrát jsem si ho mohl prohlédnout nahého, dokonalý pohled, celý hubeňounký s modrýma očima a špinavý bloňdák....škoda, že jsem si nic nemohl dovolit....
Milý Benjamínku,
nemyslím si, že by nejpodstatnější věc z návštěvy partnerova synovce měla být informace o tom, že sis ho mohl několikrát prohlédnout nahého a že to byl dokonalý pohled, doprovozené navíc poznámkou o tom, že je škoda, že sis nemohl nic dovolit.

To, že si nemůžeš nic dovolit, je samozřejmost, a očekával bych, že se podobným popisům zde na webu vyhneš, už jen v kontextu našich pravidel, ale měl by ses zamyslet i nad svým obecným přístupem k dětem - pokud je vnímáš takto, tak to moc v pořádku není.

Osobně bych si raději přečetl, že jste si s ním zahráli třeba Člověče, nezlob se, nebo nějakou jinou deskovou hru, nebo že jste šli na procházku, kterou jste si užili.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Benjamínek
Nový člen

Omlouvám se, dám si pozor co tu píšu....
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj. Podívej, chápu že to pro tebe mohlo být zajímavým zážitkem. Bylo by ale asi vhodné promyslet, co všechno se v tobě odehrává.

Chápu, že na krásné chlapecké nahé tělo se prostě podíváš, ale za sebe bych si to odpustil až do chvíle, kdy to se mnou nebude moc lomcovat a to píšu jako BLko.

Mezi tím co píšeš a příběhem typu tak jsem to nedal je docela tenká hranice.
Pokud si o všem potřebuješ více popsat a jsi ochotný mít otevřený názor, rád tě uvidím na chatu.
nintropan
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
Dal: 1 poděkování

Nový příspěvek od nintropan »

A nebo, pokud je pardubičák, si zahrát hokej. I když v dnešní době....
Benjamínek
Nový člen

Toto téma bych rád prosím vás uzavřel a otevřel nějaké vhodnější...

Jinač bydlím už mimo Pardubice.

Synovec bydlí taky úplně jinde.

Moc rád příjdu na chat, vždy mě to tam bavilo....

Všem přeji krásný den :-)
301
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 26 poděkování
Dostal: 152 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Ahoj, vítám tě tu