Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Zapojení komunity do osvětových či jiných aktivit, jako jsou např. přednášky a jiné projekty mimo účasti na Prague Pride, natáčení Danielova světa a projektu Parafilik.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2024 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od podivin »

teenbl píše: sobota 5. 9. 2020, 18:02:35 Mně teda přijde ve výsledku fajn, že se nepodařilo mít přímo v názvu československá pedofilní komunita, aspoň to hned neevokuje něco, co člověk musí vysvětlovat, když jde třeba vložit peníze na účet spolku do banky atd.
No, mě také přijde hezčí "Spolek ČEPEK" :D Dokonce se to i trochu rýmuje :D
A že je to krátké je také lepší - jednak by se to na složenku hrozně psalo, ty kolonky na jméno přijemce tam moc velké nejsou, a pak bych už fakt neměl jinou možnost poslat prachy přímo, protože s tím bych fakt na poštu nešel :D
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Zrovna tento týden jsem řešil jsem něco oficiálního pro spolek a přímo jsem se shodli na tom, že je super, že to nemáme přímo hned v názvu, že by to hned trklo do očí další zaměstnance, atd. Ale nešlo o banku, to jsem jen uvedl jako příklad.
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Tim píše: sobota 5. 9. 2020, 18:07:29 Člověk nemusí vysvětlovat nic, těm lidem je to jedno a ani to nesledují.... Je to stejně zbytečná paranoia jako když přestanou mluvit hosti v restauraci při příchodu číšníka. Ten toho za den slyší taky tolik že už ani nevnimá. :D
Time, ty jsi v pohodě, o tobě to lidi ví. Ale fakt si nedokážu představit, že to dám ženské na přepážce a zrovna to bude nějaké pedofilobijka, nedokáže to přečíst (zvlášť když to tam bude namačkané, aby se to vešlo) a začne tam na celou poštu kdákat "Ten příjemce je opravdu Československá PEDOFILNÍ komunita? To jako posíláte peníze nějakým pedofilům?" Ne, to bych neustál :D
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

podivin píše: sobota 5. 9. 2020, 17:45:51
Fx100d píše: pátek 1. 5. 2020, 16:48:04Zkusili jsme tedy zvolit jiný název, a to: "ČEPEK - Československá pedofilní komunita, z. s.". Ale ani tento název u krajského soudu neprošel, protože ho soud shledal klamavým, zdůvodnění si můžete přečíst zde:

ODKAZ NA SOUBOR doplním později a formou nového příspěvku na toto doplnění upozorním.
Propásnul jsem to nebo to tu ještě není? Docela by mě zajímalo, jestli to bylo také kvůli té ČEPEK a.s. nebo tam našli nějaké jiné "klamání". Díky.
Jak jsem slíbil, doplňuji do původního příspěvku odkaz na originál s usnesením o zamítnutí návrhu na zápis spolku "ČEPEK - Československá pedofilní komunita, z. s.":

Usnesení o zamítnutí návrhu na zápis spolku ČEPEK - Československá pedofilní komunita, z. s.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2439 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Soudní rozhodnutí argumentující wikipedijí. Tak teď jsem fakt na rozpacích, jestli to je dobře nebo ne *lol* Jinak smysluplné to v celku je.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Ta argumentace soudu je, eufemicky řečeno, podivuhodná.
MR_Xguard
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Shrňme si to. Výraz "pedofilní komunita" nemůže být užit, protože lidé si myslí, že pedofil je ten, kdo zneužívá děti. Jenomže spolek je o pedofilech, kteří děti nezneužívají, čímž dochází k rozporu mezi náplní spolku a názvem a tak by obecná (hloupá) veřejnost mohla být oklamána......

Tedy, když to shrnu. Kdybychom sdružovali pedofily, jenž děti zneužívají, tak by ten název povolili?
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

MR_Xguard píše: pátek 18. 9. 2020, 21:23:48Kdybychom sdružovali pedofily, jenž děti zneužívají, tak by ten název povolili?
Nepovolili, protože spolek nemůže být založen za účelem páchání trestné činnosti. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Kasz píše: pátek 18. 9. 2020, 21:58:12
MR_Xguard píše: pátek 18. 9. 2020, 21:23:48Kdybychom sdružovali pedofily, jenž děti zneužívají, tak by ten název povolili?
Nepovolili, protože spolek nemůže být založen za účelem páchání trestné činnosti. :)
Takže sdružovat pachatele trestné činnosti je trestné? Tedy dávat trestance do vězení je trestné? :D
podivin
Administrátor

Fx100d píše: pátek 18. 9. 2020, 20:32:00 Jak jsem slíbil, doplňuji do původního příspěvku odkaz na originál s usnesením o zamítnutí návrhu na zápis spolku "ČEPEK - Československá pedofilní komunita, z. s.":
Nechtěl jsi tam vymazat ta jména a adresy?

Tak ale vlastně bych řekl, že ta ženská se nás spíš snažila chránit. Ono asi kdyby se někdo objevil název "pedofilní komunita", tak by se možná blbci přemohli a bojovali by proti spolku a pro jeho zrušení.
Fx100d
Administrátor
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

podivin píše: pátek 18. 9. 2020, 22:07:57 Nechtěl jsi tam vymazat ta jména a adresy?
Jména a adresy zakládajících členů jsou uvedené už v usnesení o zápisu spolku, navíc jsou dohledatelná i ve Sbírce listin. Čemu by to pomohlo?
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
podivin
Administrátor

Fx100d píše: pátek 18. 9. 2020, 23:04:04
podivin píše: pátek 18. 9. 2020, 22:07:57 Nechtěl jsi tam vymazat ta jména a adresy?
Jména a adresy zakládajících členů jsou uvedené už v usnesení o zápisu spolku, navíc jsou dohledatelná i ve Sbírce listin. Čemu by to pomohlo?
Aha, já ta jména a adresy takhle pohromadě ještě neviděl. Jen Išky jméno a adresu spolku.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Je to naprosto směšná odpověď a nepochybuji o tom, že odvolání by dopadlo ve prospěch žadatele, ale za název ČEPEK bez slova "pedofilní" jsem rád. Fascinuje a děsí mě zmínka o "obyčejných" lidech v tom rozhodnutí. Jako že "nepovolíme odborně správný název spolku, abychom vyšli vstříc a neděsili médii zmanipulované stádo". Tady šlo o prd, ale představte si, že by v podobném duchu byla vynášena rozhodnutí o závažných věcech...
podivin
Administrátor

Dreamer píše: sobota 19. 9. 2020, 0:33:28 Je to naprosto směšná odpověď a nepochybuji o tom, že odvolání by dopadlo ve prospěch žadatele, ale za název ČEPEK bez slova "pedofilní" jsem rád. Fascinuje a děsí mě zmínka o "obyčejných" lidech v tom rozhodnutí. Jako že "nepovolíme odborně správný název spolku, abychom vyšli vstříc a neděsili médii zmanipulované stádo". Tady šlo o prd, ale představte si, že by v podobném duchu byla vynášena rozhodnutí o závažných věcech...
No to máš vlastně pravdu: Rozhodli jsme takhle, protože ta většina tupců v našem státě by to nepochopila správně.
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

vy svině pedofilní, vás všechny pověsit.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvník píše: středa 23. 9. 2020, 12:42:53 vy svině pedofilní, vás všechny pověsit.
Takových výkřiků už v minulosti bylo…
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙