Policie rozprášila obří gang pedofilů. Školačky lovil na instagramu a facebooku (Blesk.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2423 poděkování
Policie rozprášila obří gang pedofilů. Školačky lovil na instagramu a facebooku (Blesk.cz)
Australská policie zatkla 18 mužů podezřelých z pedofilního jednání. Měli se zaměřovat na mladé dívky prostřednictvím sociálních sítí, jako je facebook a instagram. V jejich hledáčku mělo být více než 100 teenagerů z města Perth v Západní Austrálii. Operace s názvem Timing Belt vyústila v celkem 79 obvinění. Informoval o tom britský Daily Mail.
Policie nejprve zatkla v rámci operace v Perthu 11 mužů poté, co zjistila, že 23 z mladistvých bylo sexuálně zneužíváno. Nyní již obvinění predátoři ve věku od 18 do 41 let údajně využívali platformy jako facebook a instagram a za oběti si vybírali na 140 teenagerů v Západní Austrálii ve věku od 13 let.
Nejméně čtyři z obviněných pachatelů byli již dříve odsouzeni za sexuální delikty týkající se dětí.
Policisté zabavili i počítače a elektroniku
„Většina trestných činů je nefyzická komunikace prostřednictvím populárních platforem sociálních médií, jako jsou facebook a instagram, a prostřednictvím mobilních telefonů,“ vysvětlil detektiv Matt Daly.
Policie ve státě Západní Austrálie během série razií rovněž zabavila počítačové vybavení v souvislosti s údajným zneužíváním dětí.
„Mobilní telefony a pokračující vzestup platforem sociálních sítí poskytují pachatelům nové způsoby, jak oslovit mladé lidi za účelem páchání trestné činnosti. My tvrdě pracujeme na tom, abychom proti tomuto chování bojovali,“ řekl novinářům seržant Daly.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Moderátor audiovizuální sekce
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 9
- Dal: 563 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
Re: Policie rozprášila obří gang pedofilů. Školačky lovil na instagramu a facebooku (Blesk.cz)
Áno, lebo pedofili obvykle preferujú tínedžerov vo veku 13+.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 0
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 337 poděkování
- Dostal: 428 poděkování
Re: Policie rozprášila obří gang pedofilů. Školačky lovil na instagramu a facebooku (Blesk.cz)
Blesk už koukám začíná používat pojmy pedofil a (sexuální) predátor ve stejném kontextu. Zřejmě se snaží čtenáře naučit, že slovo predátor je jen nějakým zjemněním pojmu pedofil, který zase berou jako synonymum pro pachatele sexuálního zneužívání dětí. Bystřejší čtenáři v tom jistě najdou i aplikaci poslední dobou velmi oblíbeného Overtonova okna a tedy snahu o legalizaci pohlavního zneužívání.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2423 poděkování
Já už na chatu řešil, jestli psát do bulváru, a výsledek byl, že to je asi zbytečné. Těžko si stěžovat někomu, kdo lže schválně, protože ho to živí.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Nic nikoho neuci. Je to proste byznys a pedaci prodavaji. Kdyz jsem pracoval pro noviny tak jsem to delal stejne a to jsem daneho tematu znaly... Proste prachy.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Škoda že není nějaký způsob jak to bulváru vrátit jeho vlastními zbraněmi.
Už vidím ty články "úchylák novinář zase lhal". nebo "Banda demagogů z blesku skončí před soudem".
Už vidím ty články "úchylák novinář zase lhal". nebo "Banda demagogů z blesku skončí před soudem".