Pedofil - ten, co je ve špatné době (ZPOVĚDNICE)
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 390 poděkování
- Dostal: 1684 poděkování
Pedofil - ten, co je ve špatné době (ZPOVĚDNICE)
Diskuze č.1140350, vloženo 29.08.2020 22:25:15
Pedofilové, to jsou lidi, kteří se narodili ve špatné době.
Dnesšní doba tvrdí, jak děti ochraňuje před vším zlem, tak je zavírá do vězení (jmenuje se to škola) a neustále jim všechno zakazuje. Zakazuje jim dělat rozhodnutí. Jak se mají děti naučit rozhodovat, když jim není umožněno dělat žádná rozhodnutí?
Ale to nic, chtěl jsem jen mluvit o tom, že v minulosti to tak nebylo. Kolik bylo Julii z Romea a Julie, když se vdávala? Čtrnáct. Kolik bylo Elišce Rejčce, když se vdávala? Dvanáct! Tak to je pohoda, ne? Kolik bylo Ajši, manželce Mohameda, když se vdávala? Šest. A Korán výslovně uvádí, že sňatek byl naplněn (víme, co to znamená, že jo...), když jí bylo devět.
Nechápu, proč pořád považujeme děti za nějaké nesvéprávné, nehotové bytosti. Podle mě jsou děti mnohem chytřejší a moudřejší, než dospělí. Dospělí jsou pouze zkušenější. Nic víc. Jinak není důvod, proč by dítě nemohlo rozhodovat o sobě samo za sebe.
A ty úplně nejmenší, ještě nenarozené, tak o nich si dokonce uzurpujeme právo rozhodovat o tom, jestli mají žít či nikoli. A to jsou prý lidská práva!
Dvanáct pohoda
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Re: Pedofil - ten, co je ve špatné době (ZPOVĚDNICE)
Kdo to proboha psal?
Kdysi bylo taky běžné vzít si za ženu vlastní sestru nebo za manžela svého otce. Pak vznikali defektní lidé, protože geneticky je toto špatně.
Mladé ženy umíraly při porodech, páč jejich tělo nebylo připraveno porodit dítě a zdravotnictví nedosahovalo dnešní úrovně, aby zasáhlo.
Taky bylo běžné někoho obvinit z čarodějnictví a upálit.
Bylo běžné pouštět žilou.
A spousta dalších dnes nemyslitelných věcí.
Doba jde kupředu a v civilizované společnosti přemýšlíme, co je správné a proč. Kdysi by samozřejmě někteří pedofilové byli šťastní, páč se tolik nehledělo na ochranu dětí. Ale doba je jinde, dnes už dokonce víme, že Země není placatá...i když...

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 102 poděkování
- Dostal: 235 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1508 poděkování
- Dostal: 679 poděkování
Ta poslední věta mi trochu jednoho bývalého uživatele připomíná, ale ten zbytek to docela vyvrací :-)
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 573 poděkování
- Dostal: 708 poděkování
Asi někdo, kdo zcela vědomě přehlíží skutečnost, že ani v "dávných idylických dobách" nemohlo dítě rozhodovat o sobě samo za sebe. Takže ano, dříve se dívky mohli vdávat ve 12 letech, Ajša dokonce v 6 letech, bylo to ale díky tomu, že o svatbě a výběru ženicha rozhodovali rodiče.
Takže (jak zaznělo v jedné Cimrmanově hře) autor tak vlastně zastává názor, který zároveň vyvrací

Já sám budu rád, když moje dcera bude mít možnost rozhodnout svém životním partnerovi sama. Což ovšem vyžaduje z její strany jistý stupeň nejenom fyzické, ale i psychické zralosti.
Malá poznámka, špatně to je v případě, že v rodině máš skryté vadné geny, protože když se dva vadné geny sejdou (a u příbuzných je vyšší šance, že k tomu dojde), tak to dopadne špatně. Jako příklad toho, jak to může dopadnout, se často uvádí zdegenerované středověké šlechtické rody. Jednou jsem poslouchal přednášku odborníka na genetiku a ten jako protipříklad uváděl egyptského faraóna, který si podle zvyklostí bral vlastní sestru (neb faraóni byli údajně potomky bohů a tudíž si za manželku mohli vzít opět jenom bohyni) a přesto byl jejich rod zdravý. Přednášející k tomu měl komentář, že pokud by se příbuzní velké rodiny začali brát mezi sebou, tak by v prvních pěti generacích byl velký počet potratů, novorozeneckých úmrtí a vrozených vad, ve výsledku by ale (i když za hroznou cenu) došlo k pročištění genofondu.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Já ale nechápu teda jednu věc...Daniel píše: ↑neděle 30. 8. 2020, 21:55:44
Malá poznámka, špatně to je v případě, že v rodině máš skryté vadné geny, protože když se dva vadné geny sejdou (a u příbuzných je vyšší šance, že k tomu dojde), tak to dopadne špatně. Jako příklad toho, jak to může dopadnout, se často uvádí zdegenerované středověké šlechtické rody. Jednou jsem poslouchal přednášku odborníka na genetiku a ten jako protipříklad uváděl egyptského faraóna, který si podle zvyklostí bral vlastní sestru (neb faraóni byli údajně potomky bohů a tudíž si za manželku mohli vzít opět jenom bohyni) a přesto byl jejich rod zdravý. Přednášející k tomu měl komentář, že pokud by se příbuzní velké rodiny začali brát mezi sebou, tak by v prvních pěti generacích byl velký počet potratů, novorozeneckých úmrtí a vrozených vad, ve výsledku by ale (i když za hroznou cenu) došlo k pročištění genofondu.
Když jsem počala dítě se svým vlastním bratrancem, tak mi u lékaře dělali genetické testy právě na ty vadné geny. Přičemž mít dítě s bratrancem/sestřenicí je zákonem povoleno. Ale s bratrem už ne. Tím pádem to riziko genetických vad musí být mnohem vyšší u blízkých příbuzných, no musím si o genetice něco zjistit.

-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Varování: 19
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
- Dal: 451 poděkování
- Dostal: 390 poděkování
Tak ten konec je asi jasnou odpovědí co za mimoně to psalo... Měl jsem tenhle web, plný pedofilů za slušné místo a on tu byl vlk v rouše beránčím!!!
Koukám že už z něj ale vyrostl a stává se škodnou v očích společnosti a pro nás ostatní...

„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Proboha, tohle snad nemůže být myšleno ani vážně.
-
- Registrovaný uživatel
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 119 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
Jak mohl někdo vyplodit takový nesmysl?Cykle02 píše: ↑neděle 30. 8. 2020, 11:13:07 Ale to nic, chtěl jsem jen mluvit o tom, že v minulosti to tak nebylo. Kolik bylo Julii z Romea a Julie, když se vdávala? Čtrnáct. Kolik bylo Elišce Rejčce, když se vdávala? Dvanáct! Tak to je pohoda, ne? Kolik bylo Ajši, manželce Mohameda, když se vdávala? Šest. A Korán výslovně uvádí, že sňatek byl naplněn (víme, co to znamená, že jo...), když jí bylo devět.
Nechápu, proč pořád považujeme děti za nějaké nesvéprávné, nehotové bytosti. Podle mě jsou děti mnohem chytřejší a moudřejší, než dospělí. Dospělí jsou pouze zkušenější. Nic víc. Jinak není důvod, proč by dítě nemohlo rozhodovat o sobě samo za sebe.
Hebeš mi psal a vzkazuje ti.
Hebeš v SZ píše:Nepsal jsem to já. Nesouhlasím se sexualizací dětí. Odmítám rozhovory o sexu a sexuálních poruchách s dětmi. Odmítám většinu textu zpovědi, s vyjímkou posledního odstavce a do jisté míry (minimálně) s tou školou. Prosím vás, abyste o mně nevymýšleli konspirační teorie.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
Jestli mi chce Hebes neco rict tak kontaktu na mne je tu jak ve zlatych strankach. Navic po te co predvedl mu neverim stejne ani slovo. Vic z toho textu odpovida i tomu co psal driv na chatu, navic na zpovednici je zrovna on casteji nez na piskovisti. ![Pardon =]](./smilies/Light%20skin/pardon.gif)
![Pardon =]](./smilies/Light%20skin/pardon.gif)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
A to je tak těžké mu tam napsat. Že děti sice nejsou tak hloupé jak si někdo myslí, ale z logiky věci člověku trvá nějaký čas než dospěje rozumem natolik, aby ten případný sex pro něj neznamenal vysokou šanci na psychickou újmu/poruchu na celý život? (ať už to nakonec způsobí cokoli). Stejně tak je sice pravda že vyspělost každého člověka je značně individuální, ale není momentálně moc reálné u každého dělat psychologické testy každý rok jestli už je dostatečně vyspělý, tak je prostě stanoven určitý pevný věk, to jestli by měl být vyšší či nižší v té dané zemi je otázka do diskuze, každopádně dnes je tendence ho zvyšovat (označovat video se 17 letou za DP je podle mne prostě nesmysl), ale před pubertu se rozhodně tato hranice posouvat prostě nemůže....
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Asi chtěl, aby si to mohli všichni přečíst.
Vím co psal na zpovědnici třeba o Kaszovi a s tím rozhodně nesouhlasím, ale takovou kravinu jako je toto by nenapsal. Navíc mi psal o všech svích příspěvcích na různých portálech ještě před tím než se to dostalo sem, ale o tomto jediném říká, že to není jeho práce, takže si myslím, že to nebyl on.
-
- Administrátor
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny - Výkřik do tmy: And beyond the Elysian Fields and the Garden of Eden I will look for the path that leads to your heart.
- Dal: 1054 poděkování
- Dostal: 1925 poděkování
Vofsi, Hebeš má na fóru BAN, tudíž se nemůže vyjadřovat na fóru, a už vůbec ne ve vláknech, k nimž nemá přístup ani trestaný uživatel. Proto prosím nevkládej vyjádření zablokovaných uživatelů na fórum.
A dodám, že i ostatní by si mohli odpustit jisté spekulace. Byť chápu, že spekulace mohou vznikat, poněvadž jakmile nějaký uživatel použije platformu pro útok na naši komunitu, automaticky mu mohou být (byť klidně nesprávně) připisovány i další vyjádření na této platformě.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Na té zpovednici to žije:
"Čepekisti, vážně vám baví mi ničit život a lhát konspirační teorie, že jsem napsal tohle?"
"Time, okamžitě přestaň šířit o mně konspirační teorie. Já jsem tohle nenapsal, děti mají mít čistou duši. To naopak admini Čepeku s tím nesouhlasí a Kasz proti vůli rodičů cpe do dětí pedofilní propagandu. Já tím opovrhuji. Děti si mají hrát, ne se bavit o sexuálních poruchách."
"Time, jsi pokrytec všech pokrytců. Kážeš něco a sám jsi měl milostný vztah se čtrnáctiletým klukem."
"Takže já jsem slušně těm zlým adminům napsal, skrze jednoho z mála slušných pedofilů, vysvětlení, že jsem tuhle blbost nepsal já a oni za to napadli i jeho a mně zamkli účet. A přitom on nijak neporušil pravidla. A já jsem taky neporušil pravidla, když zveřejnili moje osobní údaje. To oni porušují jakoukoliv morálku. Věčnou hanbu jim.
Čepek je říše zla a hnízdo zmijí (omlouvám se těm neškodným hadům). Vládne tam sebranka magorů, kteří vyzrazují osobní údaje. Čepek ničí životy mladým pedofilům tím, že jim propaguje comming outy a mladí pedofilové to pak všem vykecají. A také vyzradili mé osobní údaje. Jsou to zlosynové všech zlosynů.
Já jsem pedofil, to ale neznamená, že se musím paktovat s ostatními pedofily, jen kvůli stejné sexuální poruše. Není to žádná moje vlast, na kterou bych byl vázán. Nesnáším Čepek.
Ale je tam jeden dobrý admin. Jmenuje se Pbd. Ten pomáhá lidem a technicky maká a nikoho nešikanuje. A jediný proti mně nevedl džihád."
Sakra on fakt neví co je džihád...
"Čepekisti, vážně vám baví mi ničit život a lhát konspirační teorie, že jsem napsal tohle?"
"Time, okamžitě přestaň šířit o mně konspirační teorie. Já jsem tohle nenapsal, děti mají mít čistou duši. To naopak admini Čepeku s tím nesouhlasí a Kasz proti vůli rodičů cpe do dětí pedofilní propagandu. Já tím opovrhuji. Děti si mají hrát, ne se bavit o sexuálních poruchách."
"Time, jsi pokrytec všech pokrytců. Kážeš něco a sám jsi měl milostný vztah se čtrnáctiletým klukem."
"Takže já jsem slušně těm zlým adminům napsal, skrze jednoho z mála slušných pedofilů, vysvětlení, že jsem tuhle blbost nepsal já a oni za to napadli i jeho a mně zamkli účet. A přitom on nijak neporušil pravidla. A já jsem taky neporušil pravidla, když zveřejnili moje osobní údaje. To oni porušují jakoukoliv morálku. Věčnou hanbu jim.
Čepek je říše zla a hnízdo zmijí (omlouvám se těm neškodným hadům). Vládne tam sebranka magorů, kteří vyzrazují osobní údaje. Čepek ničí životy mladým pedofilům tím, že jim propaguje comming outy a mladí pedofilové to pak všem vykecají. A také vyzradili mé osobní údaje. Jsou to zlosynové všech zlosynů.
Já jsem pedofil, to ale neznamená, že se musím paktovat s ostatními pedofily, jen kvůli stejné sexuální poruše. Není to žádná moje vlast, na kterou bych byl vázán. Nesnáším Čepek.
Ale je tam jeden dobrý admin. Jmenuje se Pbd. Ten pomáhá lidem a technicky maká a nikoho nešikanuje. A jediný proti mně nevedl džihád."
Sakra on fakt neví co je džihád...
-
- Registrovaný uživatel
Promiň Marco, nedošlo mi, že tím porušuji pravidla, jen jsem chtěl, aby se k tomu mohl Hebeš vyjádřit a říci i svou verzi. Ale musím uznat, že máš pravdu, protože by pak BAN neměl smysl, kdyby mohl přes uživatele reagovat, na co by chtěl.Marco Freeman píše: ↑pondělí 31. 8. 2020, 19:52:36Vofsi, Hebeš má na fóru BAN, tudíž se nemůže vyjadřovat na fóru, a už vůbec ne ve vláknech, k nimž nemá přístup ani trestaný uživatel. Proto prosím nevkládej vyjádření zablokovaných uživatelů na fórum.
Takže se omlouvám.
A až jedna uživatelka, kterou permanentně uráží, zjistí, co je zač... :-D