Úspěch a zklámání :-)

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
alun
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Dal: 73 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Úspěch a zklámání :-)

Nový příspěvek od alun »

Ahoj jmenuji se Alun a jsem na čepeku od roku cca 2015, 2016 teď přesně nevím. Můj příběh začíná v minulém roce 2019 v září. Byl jsem na pracovním úřadě a bylo mi nabídnuto rekvalifikační kurz v přímé obslužné péči. Hned jsem po tom kurzu šel, vzhledem k tomu že mám vystudovanou střední školu v brně na Purkyňové 97 obor socialně správní činnost. Ten to obor dávno není na škole a i za tu dobu se změnil název školy.
Úspěšně jsem absolvoval kurz byl jsem mezi absolventy druhý nejlepší a získal tedy certifikát. Prvního listopadu jsem nastoupil do domova pro seniory na Vinohradech, byl jsem na oddělení zvláštního režimu. Toto oddělení jsem nezvládal pracovně proto že pro laika a čerstvého absolventa kurzu to bylo moc. Měl jsem tam cca 22 000 čistého měsíčně.
Nic méně jsem se tam udržel asi měsíc a půl a dobrovolně jsem sám odešel 15 prosince zrušení pracovního poměru ve zkušební době.

pokračování přístě :: jdu si zapalit
alun
Registrovaný uživatel

Re: Úspěch a zklámání :-)

Nový příspěvek od alun »

Když jsem dobrovolně zrušil net to pracovní poměr nevědel jsem c o se mnou bude dál. Na pracák jsem se vrátit nemohl, neměl jsem odpracováno půl roku od poslední registrace.
Během vánoc jsem hledal jiné pozice až se mi naskytla příležitost pracovat v domově pro seniory na Kociance. Domov jsem měl pěšky maximálně 20 minut. V domově pro seniory jsem začal pracovat od 8. ledna 2020. Vše se vyvíjelo v pořádku až do doby kdy přišla mladá kolegyně, která měla velice podobný humor jako já. Smáli jsem se před seniory působila na mě velice rozumně a inteligentně. Začal jsem k ní cítit určité sympatie po nějaké době a to se mi později stalo osudným.

Jednoho večera jsem se domluvili že k ní půjdu bez přítele sám domů. Pili jsem vino pivo a tvrdý alkokol. Druhý den ráno jsem se dozvěděl, že mě sprchovala když jsem byl nahý a říkala mi, že to bylo semnou fajn. Mimo jiné jsem se bavil z vedoucí našeho oddělení o tom kdo a jak intrikuje proti ní. Byl jsem opilý když jsem se s ní o tom bavil. Nic méně jsem trochu neunesl to , že jsem bonzoval a v úterý jsem se sám znovu opil bez přítele a začal jsem kolegyni psát jak se mi líbí, že bych sní chtěl mít dítě. Myslel jsem si, že sympatie jsou na obou stranách ale řekla mi že to myslela z legrace a ne vážně. Napsal jsem ji, že já vše myslím vážně. Líbila se mi a myslel jsem si , že je spřízněna duše atd.
Načež jsem ji přiznal, že jsem zneužil bráchu v jeho 7 letech, mě bylo 14. Udělala takovou scénu že to ohlásila její mámě a ta ve středu během obědové pauzy přišla s dcerou a oznámit vedení to, že moje chování se jí nelíbí. Já to respektoval a přijal jsem tu skutečnost, že mi po půl roce nebude prodloužena automaticky smlouva. Skončil jsem v domově pro seniory k 31,6 2020.
Ale mělo to dohru máma té kolegyně mě ohlásila na policii.....
Jdu si zapálit. pak napiši dál.
alun
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od alun »

První týden kontaktovali mého brachu aby přišel na stanici kvůli mým zprávám na facebooku. Ohledně zneužívání před 14 lety. Samozřejmě to byl upřímně šok pro mého bráchu. Jen se dozvěděl, že to ohlásila jedna paní a že já budu vědět o koho se jedná. Samozřejmě, že jsem to věděl kdo to nahlásil byl jsem si vědom toho co jsem napsal na fb.
Nicméně můj bratr tedy šel na policejní stanici a policistům řekl, že vůči mě nebude vypovídat. O tři týdny později jsem dostal sms ať kontaktuji policii oddělení kyberkriminality. V ten den jsem s policejním komisařem mluvil o tom co jsem té mámě kolegyně psal. Odpověděl jsem, že se k tomu nebudu vyjadřovat, že jsem byl pod vlivem alkoholu. To taky pak napsal do záznamu do protokolu.

Hlavně děkuji Bráchovi, že to nerozmazával a že jsem čistý. Bylo to sním jen jednou v těch mých 14 letech. A nikdy jsem od té doby na bráchu nebo jiného kluka nešáhl. Z toho vyplývá, že není radno se opravdu každému svěřovat se vším. Já tu chybu udělal a stále mě to místo a nepříjemnosti ohledně rodiny.
Nestojí to za to zneužívat příbuzné, mladší sourozence nikdy nevíte co to způsobí.
alun
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od alun »

A v čem vidím ten úspěch ?? to že jsem tam měl 26 a vice tisíc čistého takovou práci už asi nikdy nebudu mít.
alun
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od alun »

Nic méně jsem se do této velice nepříjemné situace dostal sám a nepřemýšlel jsem v podnapilosti. A to se mi asi stane někdy osudným tato důvěřivost bezhlavost.
Cykle02
Mediální analytik
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1684 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Ve 14 si by sám dítě, a že mezi sourozenci dojde k nějakým hrátkám se asi stává běžně. Hlavně že si uvědomuješ že to něco takového dělat nesmíš.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 293 poděkování
Dostal: 195 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

vzhledem k tomu, kolik času uplynulo a vzhledem k vašemu věku by to stejně odložili ad akta. Ale popotahovačky by byly. Jak už jsme si kdysi psali. Alkohol není dobrý způsob řešení. Bylo by super na to pamatovat a příliš se neopíjet. Užívej si přítele, dokud to jde.
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1252 poděkování
Dostal: 603 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Silesia píše: úterý 18. 8. 2020, 7:50:53Alkohol není dobrý způsob řešení. Bylo by super na to pamatovat a příliš se neopíjet.
Což opíjet klidně, ale jen když je člověk doma sám a po opití ihned usne a nemůže v opilosti udělat nějaké blbosti, osobně ani na inetu.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Varování: 19
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování
Dostal: 390 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Sam sem jako dite mel neco se svym bratrem kdyz mi bylo cca 12 (on byl o rok starsi)... U mne je z toho vtipna historka u piva ale ja asi znam jen same divne lidi :D

Alkohol jen posili emoce ktere v sobe nejakym zpusobem clovek ma, proto nema smysl popijet kdyz si smutny. Flaska je kamos kdyz uz se veselis.
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Je škoda žes přišel o kamarádku a práci, ale jsi ještě mladý. Pij jen příležitostně a s rozumem, svěřuj se radši jen za střízliva, a dobrou práci i kamarády/kamarádky si určitě zase najdeš...

Nechtěl by ses rozpovídat o tom dávném zneužití, tedy hlavně jak to brácha potom prožíval a jak to ovlivnilo váš vztah?
alun
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od alun »

Dreamer píše: úterý 18. 8. 2020, 12:19:09 Je škoda žes přišel o kamarádku a práci, ale jsi ještě mladý. Pij jen příležitostně a s rozumem, svěřuj se radši jen za střízliva, a dobrou práci i kamarády/kamarádky si určitě zase najdeš...

Nechtěl by ses rozpovídat o tom dávném zneužití, tedy hlavně jak to brácha potom prožíval a jak to ovlivnilo váš vztah?
No řeknu ti to narovinu, nejsem zrovna k tomuto rozepisování nakloněný.
Za prvé nemohu tu pochopitelně bráchu bez souhlasu sem vice nějak zatahovat. Nebylo by to ode mně hezké to tu nějakým způsobem rozmazávat, nechci mu zase prostě způsobit nějaké nepříjemnosti.
Za druhé tato kapitola v jeho životě je dávno uzavřená, tak že se s bráchou normálně bavíme, smějeme se atd. Mezi námi je ve zkratce podle mého názoru úplně normální vztah.

Do podrobností nechci opravdu zacházet.
alun
Registrovaný uživatel

Jsem 100 procentní homouš ?? Asi těžko !!!!

Nový příspěvek od alun »

Důvodem proč píši ten to článek je jednoduchý, jsem nality a tak bude tento článek pokud možno odrazem mé skutečné osoby.

Dříve jsem zde zmiňoval ve článku svůj život. Dnes bych chtěl sem popsat své pocity po letech s přítelem.

Vše začalo v roce 2012 kdy jsem poznal přítele, byl milý ohleduplný a také nadržený. Naše první schůzka byla sexuálního rázu, kdy celý víkend jsme prosexovali. Po týdnu jsem znovu napsal mému budoucímu příteli, jestli se nechce sejít, a on souhlasil. Sešli jsem se v Brně na Halasově náměstí a šli jsem na dlouhou procházku na rozhlednu do Soběšic.

Proč zmiňuji ten to začátek ???

Sprostého důvodu, poslední rok jsem z jistil, že mě po těch letech přítel už nevzrušuje. !!! Poslední dobou mám spíše pocity otcovské, že nemám ženu, rodinu , celkově potomky o které bych se staral. Navíc mě dokáží vzrušit chlapci ve věku od 8 do 12 let. Považuji tyto chlapce za velice roztomilé, přitažlivé.

Mám momentálně složité období kdy absolutně nevím co bych chtěl, abych byl spokojený.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Varování: 19
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování
Dostal: 390 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Nality? Stav se na pivko k Fidelovi v Brně - Líšni, dneska makám :D

Jibak s tím že už tě přítel nevzrušuje... Není to stav kam časem dospěje každý vztah? Aneb řečeno vtipem: Víš co se stane z manželky po 30ti letech? Tlustý kamarád...
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
Paulie86

Nový příspěvek od Paulie86 »

V klidu. To, co se stalo před čtrnácti lety, je za

1) promlčené - stalo se to ještě za účinnosti "starého" trestního zákoníku, kdy ještě neplatilo ustanovení o tom, že promlčecí doba se počítá až ode dne dosažení plnoletosti poškozeného

2) nemožné potrestat, neb v době skutku jsi nebyl trestně odpovědný a opatření, která lze uložit nezletilému za čin jinak trestný, se po dosažení plnoletosti uložit už nedají.

Takže i kdyby bratr vypovídal a stokrát se to prokázalo, jsi dávno z obliga. Maximálně by o tom vzniknul nějaký spis na policii, ke kterému se běžný smrtelník nedostane a i kdyby, nemá to žádný vliv na tvoji bezúhonnost.

Nicméně, co bys udělat mohl, by bylo podání trestního oznámení na tu dotyčnou, která to nahlásila, za křivé obvinění.