Chce se ti behat nekolik let po soudech? Klusak na rozdil od nas na to ma dost prostredku a mel by z toho jen dalsi "dokument"...

Chce se ti behat nekolik let po soudech? Klusak na rozdil od nas na to ma dost prostredku a mel by z toho jen dalsi "dokument"...
Presne. Ak by mu ozaj islo o osvetu a deti ako prezentuje, tak by si urcite nasiel cas (aj ked maly) na to, aby sem zavital a precital si aspon z casti to, co tu je. Pretoze ak ma nieco zaujima tak ma zaujima vsetko, co stim suvisi. Tim padom by nikdy nepovedal to, co povedal a nehovoril to, o com pocul od niekoho, co tu je, co nieje pravda.
Prosím, vytáhni jedinou lež. Mám domněnku, že jsi to neviděl a jen soudil dle názvu, který je víceznačný. V tomto rozhovoru vůči pedofilům ani ČEPEK rozhodně neřekl nic lživého ani kritického, naopak.
Myslí asi audiovizuální sekci, u které admini vyhodnotili, že je lepší jí skrýt.
To vím přesně. Že mu psalo několik lidí často dost kriticky a rozhodně ne na bázi nenásilné komunikace. Poznamenával jsem k tomu už dříve, že je škoda, že nešla jedna dobře napsaná odpověď za ČEPEK. Mě ta situace s vrácením peněz taky mrzí, přijde mi ale, že komunikační chyba je i naší straně a fakt nemám rád přístup házející chybu kompletně na druhou stranu.
Třeba tohle je něco, na co můžeme věcně reagovat. Místo toho se to rozviřuje na fóru.
Mathias8 píše: ↑sobota 25. 7. 2020, 20:52:57Jasné, že mu celú tú dobu ide len a len o prachy. Bez toho, by sa do toho nikdy ani nepustil. Prachy to sú ten hlavný dovod. Je to téma, ktorá vzbudzuje u ludí aj keď zhnusenie tak obrovský záujem o sledovanie. Od začiatku vedel, že to bude ludí zaujímať a že na tom zarobí.
Videl cele. Precitaj si napriklad komentar pod videom od Tana Svozilova a Zuzana#
Rozhovor som videl a viem ako je na tom financne. To ze je na tom financne zle a vytvori takyto dokument posiluje viacej fakt, ze mu ide iba o prachy o nic ine. Takze kaslat na pedofilou kaslat na deti na vsetkych hlavne aby som zabezpecil rodinu lebo som finacne zle a tak budem robit vsetko preto trebars tarat lzi a podobne len aby som bol na tom financne dobre? V prvom rade by mu malo ist o rodinu to je ok ale malo by mu ist aj o ine deti tak ako prezentuje a o to mu nejde iba o zisk mu ide. A mozno to, ze je na tom financne zle ako tvrdi je iba ucelove, vyhovorka..kto vie.To je špatně, uživit rodinu? Kdybys viděl rozhovor, který si sdílel, tak i víš, jak je na tom finančně. Zkus se živit tvůrčí činností...
To je problém, že cituje sexuology? Jakože když někdo říká, co ví od jiných, tak o tématu nic neví? Měl si udělat diplom a vlastní výzkum? On natáčí dokumenty, nepracuje v oblasti sexuologie.
Na jedné straně mu má jít o děti, na druhé straně odsuzuješ, že si potřebuje vydělat na uživení rodiny. Tomu nerozumím. Jestli ve videu lže komentovat nebudu, jestli si to myslíš, je důkazní břemeno na tobě. Zatím jsi na žádnou lež nepoukázal, jen přišel s tvrzením typu " To, ze neklame o pedofilii neznamena, ze neklame v inych veciach."Mathias8 píše: ↑neděle 26. 7. 2020, 17:00:54 Takze kaslat na pedofilou kaslat na deti na vsetkych hlavne aby som zabezpecil rodinu lebo som finacne zle a tak budem robit vsetko preto trebars tarat lzi a podobne len aby som bol na tom financne dobre? V prvom rade by mu malo ist o rodinu to je ok ale malo by mu ist aj o ine deti tak ako prezentuje a o to mu nejde iba o zisk mu ide. A mozno to, ze je na tom financne zle ako tvrdi je iba ucelove, vyhovorka..kto vie.
Přepis další zajímavé části, následující po té minulé:
To je pech. Jeremy po takové době přijde, má chuť něco napsat a on mu Myšák nenechá žádný prostor. I kdyby to náhodou nebylo tak pronikavě inteligentní a brilantně promyšlené, jako moje příspěvky, i tak si to přečtu rád
I kdyz Klusaka nevidim zase tolik cerne tak by mne to docela zajimalo co by jsi k tomu napsal. Zatim jsem nenarazil na neco od tebe co bych si neprecetl rad.
MR_Xguard píše: ↑sobota 1. 8. 2020, 16:11:09 Jak to bylo s jedinou kladnou postavou dokumentu V síti? | Vít Klusák
Preco by nebolo normalne to, ked si pise 20 rocny s 12 rocnou? Toto nech mi niekto vysvetli, pretoze nieje jediny od koho pocujem takyto vyrok. Co na tom nieje normalne? Ved si mozu pisat uplne normalne vo vsetkej pocestnosti no nie? Preco si kazdy mysli, ze ked si pise priklad 20 rocny s 12 rocnou musi si snou pisat aj o sexe alebo iba o sexe? A preco sa kazdy cuduje, ze o com sa budu rozpravat alebo si pisat? Ved si snou moze pisat kamaratsky bez temy sex. Mne rozhodne na tom nepride nic nenormalne.03:52
Moderator - "Je pravda, ze mne to taky zarazilo. Jako ja jsem si proste rikal to prece neni normalni, ze si jako 20 letej kluk pise s 12 ctiletou holkou. Ti temata musi byt uplne rozdilny co si takovej clovek bude sni povidat."
V souvislosti s dokumentem je asi logické, že při sledování jsem byl překvapen, že se ve filmu vyskytla kladná postava, která po 12leté slečně (za níž se herečka vydávala) nechtěla nic sexuálního. Ale to bylo jen v kontextu daného dokumentu a toho, že na daném portálu, na nějž dívka chodila, se všeobecně vyskytovali jen tito sexpochtívající zoufalci. Za normálních okolností by mě sice (bohužel) nepřekvapilo, kdyby na jakémkoliv jiném portálu čelila dívka neslušným návrhům, na druhou stranu by mě nepřekvapilo ani to, že by si dívka běžně povídala se starším kamarádem.
Jakožto heterosexuální pedofil s věkovou preferencí 4 až 10 let nechápu, jak někoho mohou zajímat dvanáctileté holky a rovněž nechápu, co má film společného s pedofilií.malykamos1 píše: ↑čtvrtek 6. 8. 2020, 20:19:31 Aký je váš názor na český dokumentárny film V sieti? Vykreslujú tam pedofilov správne?
Nevím, jestli správně rozumím otázce. Protože ve filmu jsou pedofilové naprosto minimálně, což zazní přímo ve filmu. Naprostá většina účinkujicích jsou teleiofilové.malykamos1 píše: ↑čtvrtek 6. 8. 2020, 20:19:31 Aký je váš názor na český dokumentárny film V sieti? Vykreslujú tam pedofilov správne?