Jste při zamilování monogamní nebo polygamní?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 868 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Jste při zamilování monogamní nebo polygamní?

Nový příspěvek od Zappart »

Mně se stalo dvakrát v životě, že jsem byl zamilovaný do dvou dívek / žen současně. V obou případech šlo o sestry.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Jste při zamilování monogamní nebo polygamní?

Nový příspěvek od Mathias8 »

Moja holcicka, do ktorej som bol v minulosti silno zamilovany je teraz na prahu dospelosti. Nie sme tak v kontakte ako v minulosti to znamena, ze si uz nepiseme tak ako v minulosti. Vlastne si nepiseme vobec iba raz za cas ked jej poprajem k narodeninam alebo ked nieco zverejni na nete dam lajk. Sledujem jej storky. Je to takto uz asi 4 roky.
Nase dlhorocne skoro celodenne konverzacie sa vytratili a uz to nieje ako kedysi ale spomienky ma clovek navzdy vytesane v srdci a to je fajn.

Moja laska k nej cim bola starsia oslabla a ja som sa znovu zamiloval. Myslel som si, ze sa uz znovu nezamilujem, pretoze nikdy v zivote som necitil nic tak silne ako k nej. Bol som do nej zamilovany 4 roky. Po 4 rokoch moja laska slabla. Pisem laska ale skor by som povedal zamilovanost ako laska. Preco vysvetlim neskor.

Do tejto holciny do ktorej som zamilovany teraz som sa nezamiloval hned ako moja zamilovanost opadala, ale po urcitom case/rokoch.

Zvlastne na tom je ale to, ze aj ked som teraz zase silno zamilovany tak by som dokazal mat vztah s touto holcinou do ktorej som bol kedysi zamilovany.
Bavim sa o tej ktora je teraz na prahu dospelosti.
Preto pisem ze by som radsej napisal zamilovanost ako laska, pretoze aj ked je uz dospela, stale k nej citim lasku. Nie zamilovanost ale lasku a myslim si, ze ak by mi opatovala city, alebo dala nejak najavo, ze by chcela mat somnou vztah myslim si, ze by som to dokazal. Pre mna su holciny v jej veku stare ale s touto jedinou si myslim, ze by som vztah dokazal mat. Je to zvlastne, nechapem tomu. Ale myslim si, ze to je hlavne tim, ze ked bola mala, tak som k nej mal strasne blizko a miloval som ju.

Na druhej strane by ma hrozne trapilo, ak by som mal vztah stou predtym(nikdy som nemal vztah aby bolo lepsie chapane) ze by som nejak ublizil tej do ktorej som teraz zamilovany, pretoze tato vie, ze ju mam strasne rad, ze ju lubim. To vedela aj ta predtym, ale tato vie, ze som pedak. V tom je rozdiel.

Timto celym chcem povedat tolko, ze je zvlastne to, ze aj ked je teraz dospela stale k nej citim lasku a myslim, ze ak by sa nas "vztah" dal do tej podoby ako predtym, ze by sme si znovu pisali a bavili sa ako v minulosti, tak by som dokazal mat s nou vztah aj ked ma v jej veku dievcata nepritahuju. Vidim v nej stale to male dievcatko a mozno aj to je jeden z dovodou, preco by som to asi dokazal.

A teraz sa pytam, ak bude tato holcina dospela budem to takto citit rovnako ako k tej predtym?
Myslim si ze asi ano.
.
Je to zvlastne sam tomu nechapem. Je to zmena, ktoru som si nedavno uvedomil. Ani som ju tu nemal v plane pisat ale tato znovu otvorena tema ma k tomu presvedcila a zaujimal by ma aj vas nazor na to, co si o tom myslite..