Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Re: Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Nový příspěvek od Kiiax »

Daniel píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 18:02:09 A teď mi řekněte, kdo byl více nechutný? Uvaděč, nebo já? Dodávám, že jsem se neukájel ani před vystoupením, ani po něm. Za uvaděče samozřejmě mluvit nemůžu.
Víc byl nechutný ten uvaděč, protože se se svými sexistickými narážkami netajil. Lidem prostě nedochází ta podobnost. Já se k malým dívkám i ženám chovám stejně. S úctou a respektem, zvlášť, když je neznám.

Pokud dospělý chlap složí poklonu desetileté dívce slovy: "Ty rosteš do krásy," či něco podobného, je nechutný a perverzní pouze v případě, že o něm okolí ví, že je pedofil.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Aas

Nový příspěvek od Aas »

MR_Xguard píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 17:48:01 Trestní zákoník.

§ 356

Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině,
náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou
počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které
hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

§ 402
Apartheid a diskriminace skupiny lidí

(1) Kdo uplatňuje apartheid nebo rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou nebo třídní
segregaci nebo jinou podobnou diskriminaci skupiny lidí, bude potrestán odnětím svobody
na pět až dvanáct let.

(2) Odnětím svobody na deset až dvacet let nebo výjimečným trestem bude pachatel
potrestán,

a) uvrhne-li činem uvedeným v odstavci 1 takovou skupinu lidí do těžkých životních
podmínek, nebo

b) vystaví-li takovým činem takovou skupinu lidí nelidskému nebo ponižujícímu zacházení.

(3) Příprava je trestná.
Určitě tedy znáte i GDPR to bude taky hodně lidi zajímat.. i ty rodiče které zde své děti našly..jak fotky i videa
Katka

Nový příspěvek od Katka »

Daniel píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 17:39:41
Rss píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 14:45:26 To si myslíš jen ty že tě společnost přijme...Zatim jsem všude na Vás nic hezkého ...nečetla.Pochybuju za např.Vaš zamestnavatel by vás prijmul kdyby věděl
Zástupce ředitele o mé sexualitě ví a přesto si mě dál cení a zaměstnává mě. Stát o mé sexualitě ví, a přesto jsem po splnění příslušných náležitostí bez problémů dostal bezpečnostní prověrku a zbrojní průkaz. Ono totiž jak mému zaměstnavateli, tak státu, je srdečně jedno, zda mě sexuálně vzrušují holčičky, kočičky, nebo tramvaje. Zaměstnavatele zajímá, zda podávám dobré pracovní výkony a stát zajímá, zda dodržuji zákony a platím daně.
Proč zde teda nemáš svoji fotku?Opravdovou fotku jak vypadáš?Koukala jsem že ani jeden z vás...Vzdyt se nemáte za co stydět...Prece je to normální.. Když v práci o tvoji sexualite ví.. Nemáš se přece čeho bát když platíš daně a dodržuješ zákon.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Rss píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 13:54:14 Vy který zneužíváte malé děti pro svoje potěšení?
Mýlíte se, já děti nezneužívám. Zneužívání dětí je něco hrozného a mnohdy jsou za to moc nízké tresty. A co se týče fotek zde, ty tu už nejsou a i dřív to bylo velmi kontroverzní téma mezi pedofily, jestli tu mají být.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Véra píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 11:17:25 Jakkoliv Vám fandím, s těmi fotkami a jmeny jste to přepískli a hází to negativní pohled na Vaši komunitu a už to bohužel nejde vzít zpět. Hrozně mě to mrzí, protože jinak stránky i fórum shledavám jako velmi přínosné.
Já jsem taky proti tomu, aby zde byly fotky dětí.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

§85 O.Z.
Svolí-li někdo k zobrazení své podoby za okolností, z nichž je zřejmé, že bude šířeno, svoluje i k jeho rozmnožování a rozšiřování obvyklým způsobem, jak je mohl vzhledem k okolnostem rozumně předpokládat.

Když na přeplněném náměstí (internet) já nebo můj zákonný zástupce sdělí do mikrofonu (prakticky kdekoliv na internetu sdělím): "Jmenuji se Karel Binder, je mi 32 let a jsem z Brna", Tak se potom nikdo nemůže divit, když někdo jiný na něj ukáže a řekne: "Hele, to je Karel Binder, je mu 32 let a je z Brna."
Naposledy upravil(a) MR_Xguard dne čtvrtek 16. 7. 2020, 21:59:14, celkem upraveno 2 x.
Myš
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Rss píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 15:09:11 NECHAPU JAK můžete dělat učitele..
Tak, že jsem v této oblasti získal jisté zkušenosti, vzdělání, následně prošel přijímacím řízením a splnil všechny jeho podmínky a protože jsem se osvědčil, tak jsem na ní do dnes. Rád vám k tomu řeknu víc, ale otázka je to stručná a přesně nevím, co chcete vědět. Můžu vás ale ujistit, že kdyby mi to začalo být nepříjemné a zjistil bych, že překračuji hranice, které si sám sobě dávám, nebo dokonce ty dané zákony, tak mám dostatek sebereflexe a jdu dělat něco jiného. Nemám zájem ublížit ani dětem, ani sobě.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Myš

Nový příspěvek od Myš »

Hebeš píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 21:09:41
Véra píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 11:17:25 Jakkoliv Vám fandím, s těmi fotkami a jmeny jste to přepískli a hází to negativní pohled na Vaši komunitu a už to bohužel nejde vzít zpět. Hrozně mě to mrzí, protože jinak stránky i fórum shledavám jako velmi přínosné.
Já jsem taky proti tomu, aby zde byly fotky dětí.
Svojí fotku jsem už smazal, ale že jsem jí tu měl, to je pro tebe taky problém? Herec, herečka, kterého/kterou každý zná, taky?
SOAD
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Katka píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 20:04:18
Daniel píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 17:39:41
Rss píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 14:45:26 To si myslíš jen ty že tě společnost přijme...Zatim jsem všude na Vás nic hezkého ...nečetla.Pochybuju za např.Vaš zamestnavatel by vás prijmul kdyby věděl
Zástupce ředitele o mé sexualitě ví a přesto si mě dál cení a zaměstnává mě. Stát o mé sexualitě ví, a přesto jsem po splnění příslušných náležitostí bez problémů dostal bezpečnostní prověrku a zbrojní průkaz. Ono totiž jak mému zaměstnavateli, tak státu, je srdečně jedno, zda mě sexuálně vzrušují holčičky, kočičky, nebo tramvaje. Zaměstnavatele zajímá, zda podávám dobré pracovní výkony a stát zajímá, zda dodržuji zákony a platím daně.
Proč zde teda nemáš svoji fotku?Opravdovou fotku jak vypadáš?Koukala jsem že ani jeden z vás...Vzdyt se nemáte za co stydět...Prece je to normální.. Když v práci o tvoji sexualite ví.. Nemáš se přece čeho bát když platíš daně a dodržuješ zákon.
Teoreticky se nemáme čeho bát, protože Daniel, já a mnoho dalších dodržujeme zákon. Ale prakticky se bojíme lidí, kteří ten zákon nedodržují.
Já jsem zde svojí fotku měl. Stáhl jsem si ji na radu mých blízkých, kteří mají o mě strach. Protože jsou lidé, kteří se nezajímají, jaký jste člověk. Je jim úplně ukradené, že žijete dobrý život, s nejakýma fotkama nemáte vůbec nic společného, že chcete být společnosti užitečný. Nezajímá je, jestli jste někomu zachránil život, daroval krev, někoho se zastal. Jsou tu lidé, kteří vidí jen pedofil=musím ho zastavit, ponížit, zdiskreditovat, v horším případě i zabít. A je jim úplně volný, jaká je pravda, co říkají odborníci, jak mluví statistika.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Forst Jan
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Katka píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 20:04:18 Proč zde teda nemáš svoji fotku?Opravdovou fotku jak vypadáš?Koukala jsem že ani jeden z vás...
Opravdu ani jeden? To je divné, moje občanka moje jméno potvrzuje a i na té fotce se poznávám...
Děkuji
Myš

Nový příspěvek od Myš »

Katka píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 20:04:18 Proč zde teda nemáš svoji fotku?Opravdovou fotku jak vypadáš?Koukala jsem že ani jeden z vás...Vzdyt se nemáte za co stydět...Prece je to normální.. Když v práci o tvoji sexualite ví.. Nemáš se přece čeho bát když platíš daně a dodržuješ zákon.
Milá Katko, sice o mé parafilii pár kolegů ví, sice nikoho svým chováním nepoškozuji, ale kdybych tu fotku měl a někdo si toho všiml a zveřejnil, tak veřejné mínění funguje tak, že bez ohledu na kvalitu odvedené práce, názoru dětí a a trestní bezúhonost, bych asi nadále nemohl být pedagog. On sice zákon vymezuje možné důvody ukončení pracovního poměru a sexuální preference mezi nimi není, ale situaci si jistě dokážete představit.

Nemám se tedy čeho bát ze strany našeho státu, jež vnímám jako stát právní, mám se ale co bát lidí, kteří o pedofilii příliš nevědí, pedofily odsuzují a považují apriori za nebezpečné dětem, nebo dokonce považují za legitimní pedofily zbavovat života, vyhrožovat jim, nadávat jim. Tipuji, že kdybyste byla bez svého příčinění součástí nějaké podobně stigmatizované skupiny, asi byste se tím také příliš nehlásila. Bylo by to asi podobné, jako otevřeně říkat, že jsem Žid na němci okupovaném území za Druhé světové války. I přesto je několik lidí, kteří zde svoji fotku mají - má úcta. Jejich situace je však jiná i tím, že s dětmi nepracují.
Naposledy upravil(a) Myš dne čtvrtek 16. 7. 2020, 22:53:02, celkem upraveno 1 x.
SOAD
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Katka píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 20:04:18
Daniel píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 17:39:41 Zástupce ředitele o mé sexualitě ví a přesto si mě dál cení a zaměstnává mě. Stát o mé sexualitě ví, a přesto jsem po splnění příslušných náležitostí bez problémů dostal bezpečnostní prověrku a zbrojní průkaz. Ono totiž jak mému zaměstnavateli, tak státu, je srdečně jedno, zda mě sexuálně vzrušují holčičky, kočičky, nebo tramvaje. Zaměstnavatele zajímá, zda podávám dobré pracovní výkony a stát zajímá, zda dodržuji zákony a platím daně.
Dobrá otázka. O mojí sexualitě ví moje matka, manželka, kazatel naší církve a asi deset dalších blízkých lidí (nepočítám doktory, pracovníky NBÚ a několik lidí z komunity, které jsem měl možnost poznat osobně). Dá se říct, že to vědí všichni, na jejichž mínění mi záleží. Proto by mě osobně ani nevadilo, kdyby se z toho stala veřejná informace. Nicméně jsou dva důvody, proč z toho veřejnou informaci dělat nechci. Za prvé, manželka by z toho nebyla příliš nadšená. A za druhé, mám obavy, aby to nedopadlo na moje děti a aby se kvůli tomu nestaly terčem posměchu.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Myš

Nový příspěvek od Myš »

Aas píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 18:54:50
Určitě tedy znáte i GDPR to bude taky hodně lidi zajímat.. i ty rodiče které zde své děti našly..jak fotky i videa
GDPR je z nějakého důvodu v souvislosti s fotkami zde stále připomínané, což ukazuje na to, že většina lidí netuší, o co jde. Protože pracuji s fotkami dětí na denní bázi (jako pedagog dokumentuji, co s dětmi děláme, že jsme byli na výletě atd.), tak vím dobře, jak fungujea rád to vysvětlím. GDPR se týká nakládání s osobními informacemi ze strany těch, kde dochází ke spravování nebo zaznamenání osobních dat. Škola zaznamenává a spravuje mnoho osobních dat. Mezi ně patří i fotky - u fotek se ale GDPR týká jen tzv. zpracovatelů fotek, což škola jistě je. Ke zpracování nedochází při běžném nahodilém focení pro osobní účely. 1

Tj. pokud škola jako zpracovatel a správce fotek chce dělat fotodokumentaci z výletů a dát jí na školní web, potřebuje k tomu souhlas rodičů, jedná se totiž o nakládání s osobními daty. Pokud souhlas s publikováním nemáme, nemůžeme jí publikovat.

Pokud souhlas máme a fotku na web dáme (přirozeně bez jména, i kdyby s tím snad nějaký rodič souhlasil), fotka se ocitá na síti zvané internet. Fotku následně může kdokoli komukoliv nalinkovat, může si jí také jednoduše stáhnout, a to zcela legálně. Stáhnout nebo na fotku odkazovat pak může kdokoli, jak např. babička dítěte, tak kdokoli cizí. GDPR vyjasňuje vztah správce/zpracovatel osobních údajů a osoba, jejíž osobní údaje jsou spravovány. Rozhodně nezasahuje do toho, jestli na něco můžu, nebo nemůžu odkázat.

Odkazování je základem internetu. Možný konflikt odkazování s autorskými právy řešil Evropský soud a rozhodl to tak, že odkazovat je možné a že "k zásahu do autorských práv by v případě odkazu mohlo dojít pouze tehdy, pokud by pomocí odkazování bylo autorské dílo sděleno širšímu okruhu osob (například by odkaz směřoval na obsah, který byl v původním umístění přístupný pouze určité omezené skupině uživatelů placeného webového rozhraní), nebo pokud by došlo k odkazování na zdroj, kam bylo autorské dílo umístěno neoprávněně (bez souhlasu autora)". 2

Snad už je to tedy jasnější.

1- https://www.gdpr.cz/blog/fotky/
2 - https://www.epravo.cz/top/clanky/autorska-dila-na-internetu-98978.html
SOAD
Katka

Daniel píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 22:30:37 Dobrá otázka. O mojí sexualitě ví moje matka, manželka, kazatel naší církve a asi deset dalších blízkých lidí (nepočítám doktory, pracovníky NBÚ a několik lidí z komunity, které jsem měl možnost poznat osobně). Dá se říct, že to vědí všichni, na jejichž mínění mi záleží. Proto by mě osobně ani nevadilo, kdyby se z toho stala veřejná informace. Nicméně jsou dva důvody, proč z toho veřejnou informaci dělat nechci. Za prvé, manželka by z toho nebyla příliš nadšená. A za druhé, mám obavy, aby to nedopadlo na moje děti a aby se kvůli tomu nestaly terčem posměchu.
Děkuji za tvoji upřímnost...Manzelka s tim žije úplně normálně?Nebojís se třeba že jednou se to dozví tvoje deti...Upřímně můj otec byl nejlepší chlap na světě.. Nedokážu si představit kdyby s něčím takovým žil...Bez urážky.. Snažím se to jen pochopit..
Katka

Myš píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 22:15:12
Katka píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 20:04:18 Proč zde teda nemáš svoji fotku?Opravdovou fotku jak vypadáš?Koukala jsem že ani jeden z vás...Vzdyt se nemáte za co stydět...Prece je to normální.. Když v práci o tvoji sexualite ví.. Nemáš se přece čeho bát když platíš daně a dodržuješ zákon.
Milá Katko, sice o mé parafilii pár kolegů ví, sice nikoho svým chováním nepoškozuji, ale kdybych tu fotku měl a někdo si toho všiml a zveřejnil, tak veřejné mínění funguje tak, že bez ohledu na kvalitu odvedené práce, názoru dětí a a trestní bezúhonost, bych asi nadále nemohl být pedagog. On sice zákon vymezuje možné důvody ukončení pracovního poměru a sexuální preference mezi nimi není, ale situaci si jistě dokážete představit.

Nemám se tedy čeho bát ze strany našeho státu, jež vnímám jako stát právní, mám se ale co bát lidí, kteří o pedofilii příliš nevědí, pedofily odsuzují a považují apriori za nebezpečné dětem, nebo dokonce považují za legitimní pedofily zbavovat života, vyhrožovat jim, nadávat jim. Tipuji, že kdybyste byla bez svého příčinění součástí nějaké podobně stigmatizované skupiny, asi byste se tím také příliš nehlásila. Bylo by to asi podobné, jako otevřeně říkat, že jsem Žid na němci okupovaném území za Druhé světové války. I přesto je několik lidí, kteří zde svoji fotku mají - má úcta. Jejich situace je však jiná i tím, že s dětmi nepracují.
Přiznám se že jsem matka..Snažím se trochu pochopit vaše pocity...Moc mi to nejde...Neoprhuji vámi protože do hlavy nikdo člověku nevidí...Ale asi bych nebyla nadšená kdyby moje dítě měla takového učitele..Zalezi jak bych toho člověka poznala..
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Zeby pan co dal ultimatum 10 dni? Zaraza ma pocet like na prispevku...
Obrázek
Cykle02
Mediální analytik
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2444 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Pan Tuna zasel vítr....
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Gingy

Nový příspěvek od Gingy »

V ideálním světě:
1:Pedofil=prznitel dětí.
2:To ale není pravda. Pedofil je člověk orientovaný na děti ale naprostou většinu násilí páchané na dětech mají na svědomí lidé, kteří pedofilní nejsou. Pedofil je někdo, kdo je orientován na děti, má děti rád. Jeho cílem není dětem ubližovat.
1:Aha, páni, to jsem vůbec netušil! Díky za vysvětlení.
2:Není zač. Ono by se stačilo i podívat jen na wiki a věděl bys to.

Reálný svět:
1:Pedofilové jsou úchyláci.
2:Ne nejsou, tady máš spoustu solidních argumentů.
1.:Drž hubu ty uchýle!

Tohle forum má už přes 50 příspěvků. Obdivuji klid s jakým vše vysvětlujete někomu, kdo to zjevně pochopit vůbec nechce. Věřím, že jste v reálném světě skvělí učitelé:)

A věřte, že se najdou lidé z řad běžné veřejnosti, kteří umí číst, chápou souvislosti a jsou na vaší straně!

Držím palce ať se to brzy přežene.
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2028 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Mathias8 píše: pátek 17. 7. 2020, 7:20:55 Zeby pan co dal ultimatum 10 dni? Zaraza ma pocet like na prispevku...
Nejhorší je, že si ti tupci opravdu neuvědomují, že my jsme nikomu souhlas se zpracováním a zveřejňováním našich jmen nedali. Proto jsme tu také většinou pod přezdívkami, bohužel pro spolek jsou nutné reálné informace a tam se dají dohledat. (ještě jednou díky vám za to, že jste Spolek založili).

Na druhou stranu, rodiče, kteří dávají na internet fotky a videa svých dětí, píšou k tomu popisky "Naše pětiletá Janička na školní besídce MŠ Javorová" nebo své děti nechají hrát ve filmu a jejich jména jsou pak uvedena v titulcích filmu a v tom filmu je pak vidí každý, dávají souhlas v souladu v GDPR se zpracováním jmen a obrazových materiálů jejich dětí a dalším šířením.
Iška
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 45
ve věku do: 60
Výkřik do tmy: "Kdybych věděla, jak vypadá bezpečí,
netrávila bych tolik času v náručí těch,
kteří mi jej neposkytnou."
-Rupi
Dal: 37 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Iška »

Mathias8 píše: pátek 17. 7. 2020, 7:20:55 Zeby pan co dal ultimatum 10 dni? Zaraza ma pocet like na prispevku...
S tímhle pánem jsem měla diskuzi v příspěvku i soukromou a nakonec lehce změnil názor.