Ahoj, jen jsem chtěla říct, že vám fandím. Po projití vašeho webu věřím, že má vaše činnost velký smysl.
Tuna jen hledá senzace a neumí se chovat, snad se to brzy přežene.
Mimochodem jsem návštěvník z řad běžné veřejnosti. Nejsem nijak orientovaná na děti ani nic podobného. Právě proto vám chci vyjádřit podporu, aby nebyli slyšet jen ti naštvaní, co to nechápou, nebo jen ti, co se jich to osobně dotýká.
Při procházení vašeho webu jsem viděla sekci "zajímavé knihy". Možná jsem jen špatně hledala ale chybí mi tam knížka Kněz a ministrant od Oscara Wildea. Je to kniha o pedofilním vztahu ale vždy jsem ji vnímala hlavně jako knihu o lásce. Možná by se mohla líbit.
Hodně štěstí a pevné nervy.
Podpora
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1090 poděkování
- Dostal: 1177 poděkování
Re: Podpora
Konečně někdo kdo se podíval na web a ověřil si fakta. Díky že jste se nedala k ovcím co pouze přebrali fakta od bulváru.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Podpora
Moc děkujeme za podporu, vždy to potěší na duši, do "projektu" ČEPEK vkládáme mnoho úsilí, každý pozitivní ohlas nás vždy potěší.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!