Podpora

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Gingy

Podpora

Nový příspěvek od Gingy »

Ahoj, jen jsem chtěla říct, že vám fandím. Po projití vašeho webu věřím, že má vaše činnost velký smysl.
Tuna jen hledá senzace a neumí se chovat, snad se to brzy přežene.

Mimochodem jsem návštěvník z řad běžné veřejnosti. Nejsem nijak orientovaná na děti ani nic podobného. Právě proto vám chci vyjádřit podporu, aby nebyli slyšet jen ti naštvaní, co to nechápou, nebo jen ti, co se jich to osobně dotýká.

Při procházení vašeho webu jsem viděla sekci "zajímavé knihy". Možná jsem jen špatně hledala ale chybí mi tam knížka Kněz a ministrant od Oscara Wildea. Je to kniha o pedofilním vztahu ale vždy jsem ji vnímala hlavně jako knihu o lásce. Možná by se mohla líbit.

Hodně štěstí a pevné nervy.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1090 poděkování
Dostal: 1177 poděkování

Re: Podpora

Nový příspěvek od Bouře »

Konečně někdo kdo se podíval na web a ověřil si fakta. *good* Díky že jste se nedala k ovcím co pouze přebrali fakta od bulváru. :)
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Moc děkujeme za vyjádření podpory i tip na knihu. Díky!
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Moc děkujeme za podporu, vždy to potěší na duši, do "projektu" ČEPEK vkládáme mnoho úsilí, každý pozitivní ohlas nás vždy potěší. *heart*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙