Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Renata

Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Nový příspěvek od Renata »

Ode dneška máte dalšího a velmi urputného “fanouška”Budu požadovat okamžité zrušení této stránky a lidé kteří ji založili a spravují se budou zodpovídat!!!Už STOP těmto nechutnostem!!!
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 542 poděkování

Re: Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Nový příspěvek od Teenbl »

Milá Renato,
děkujeme za velmi zajímavý příspěvek, jehož obsah je nepochybně velký přínosem pro naši komunitu. Prosím přispívejte dále. :)
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Přečtěte si článek následky selhání, tam vysvětlujeme pedofilům, aby neprznili děti. Celkově nás web vede pedofily k tomu, aby se nechovali špatně k dětem. Na druhou stranu nesouhlasím s tím, že tu jsou fotky dětí.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2021 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Máte právo na svůj názor. Naštěstí jsou i jiní nepedofilní lidé, kteří se zamyslí, přečtou si články a snad nás i pochopí a pochopí, že nechceme ubližovat a že to co cítíme k dětem není nic nechutného, ale je to láska, ve většině případů by se dala srovnat s rodičovskou láskou, bohužel je v ní i ten milostný prvek. Ale většina z nás chápe, že tím milostným prvkem bychom dětem ublížili, tak raději sami trpíme neopětovanou láskou. A jen chceme, aby nás lidé nepovažovali za hnusáky, jako to děláte vy.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1080 poděkování
Dostal: 1169 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ach jo.. Další člověk který začne nadávat na ČEPEK aniž by si něco přečetl.... :(
Rapunzel

Nový příspěvek od Rapunzel »

Roztomilé, vskutku.

Takže bučí ovce ve stádu...
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Váš názor je pro nás přínosný, ale krátký. Rozviňte ho. Dejte průchod své fantazii. OSVOBOĎTE SVOU MYSL.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Tahle šílenost umožňuje pedofilům si uvědomit, jak mohou naložit se svým životem, aniž by se dopouštěli jakékoli kriminality. Umožňuje propojení se sexuology i vzájemnou pomoc a diskuzi. Mrzí mě, že ne každý tomu rozumí, ale takový je život.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Hebeš píše: pondělí 13. 7. 2020, 20:54:19 Na druhou stranu nesouhlasím s tím, že tu jsou fotky dětí.
Také mi není pri chuti fotky dětí zde. Recenze filmů bych zachoval, ale sekci FOTOGRAFIE A VIDEA bych prošel a vyčistil. Minimálně.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Paaja

Nový příspěvek od Paaja »

Souhlasím! Nechápu jak tohle může být legální!! Okamžitě smazat celou stránku a ty kteří komentují fotky dětí stylem "ta fotka je erektivní" , "svůdná kočička" bych trestně stíhala!!
10 dni

Nový příspěvek od 10 dni »

Dobry den,

asi bych řekl divnolidi lepší slušný nazev mě nenapadá......

za mě asi takhle mate sve forum ok fajn mejte ho..... chcete se tady sdruzovat oki sdruzujte se.... rikate ze vam komunikace a rozebirani problemu teto problematiky pomaha dobre tak v tomn pripade ma toto forum smysl i ucel dokonce stim do jiste miry souhlasim....

ALE NEPOCHOPIM PROC SI SEM DAVATE ODKAZY NA DETI ???? sam delam v it ok muzete mit linku kolik chcete a kam chcete to je ok ale proste mit tady nalinkovane odkazy na deti a nechutne je komentovat TO JE FAKT TAKOVY HNUS ZE TO NENI MOZNE... cely projek tohoto fora to pak shazuje a dela zvas ty nechutne uchylne stvury o kterych tvrdite ze prave nejste......

pokud je to pravda proc si sem linkujete obrazky a videa deti ????

nechci vam tady vyhrozovat a nejak hrozit stejen to nema smyls a sdileni verejnych linku neni nijak tresne ani zakazane....

ale nalinkovat sem dite se jemnem a prijemneni potazmo adresou skoly aby pak prave jeden ten uchyl vedel kde dite presne najit nebo kde si na nej pockat uz je teda dost za hranou vsecho myslite i na tohle ??? kcemu a proc tady potrebujete obrazky tech deti ??? je jedno zda to je ilealni ci ilegalni a kde jsou obrazky ulozene nebo puvod linku kam odkaz smeruje zajimame proc to tady POTREBUJETE ???????

diky tunove reportazi sem ted zavita hodne lidi hodne moc a jestli diky tomu bude jedine dite trpet ze si ho vyhlidne nejaky uchyl diky vasim popiskum tak je vina na vasich rukou.......

Tak a ted k podstatnemu za 10 dni se vratim a prectu si tady vase vyjadreni halvne me zajima provozovatel webu jak mi odpovi myslim si na vcelku smysluplne a co to slo tak slusne a nehejtersky komentar.... po tech 10 dnech a podle odpovedi se dale rozhodnu jak jednat

moje rada nechte si forum nechce si vsechno ok ale smazte linky obrazky odkazy atd porste vynechte tu jednu jedinou vec za kterou vas lidi budou kamenovat pokud to neudela vy tak se to stane samo...... ale pokud se to bude muset stat samo tak nezmizne jen ta zminena cast ale pujde to pryc vse

s pozdravem 10 dni.....
Bouře
Globální moderátorka
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1080 poděkování
Dostal: 1169 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Paaja:
Souhlasím! Nechápu jak tohle může být legální!!
Možná proto protože se tu nic nelegálního neděje?
Okamžitě smazat celou stránku a ty kteří komentují fotky dětí stylem "ta fotka je erektivní" , "svůdná kočička" bych trestně stíhala!!
Chcete smazat stránku která pomáhá pedofilům nezneužít dítě a žít i tak dobrý život? Chcete snad aby tu bylo více zneužitých dětí? Výroky co popisujete admini mažou a pokud se někde takoví výrok přece jen objeví tak je to u starších příspěvků. V tom případě je dobré o tom informovat adminy webu.
Zamyslete se

Nový příspěvek od Zamyslete se »

Jsem tu díky pořadu A dost!

Pochopím, že jsou i takoví lidé mezi námi a že jsou tu zde i ti, kteří by dětem neublížili a jen se tímto způsobem léčí. Ale to si tak naivně myslíte, že mezi Vámi nejsou ti, kterým zadarmo poskytnete informace o dítěti, vyhledá si kde žije a chodí do školky / školy a pak ho může unést a zneužít? Fórum a debaty jsou jedna věc, ale osobní informace a fotky v době GDPR jsou za hranicí. A neomlouvá vás ani to, že tu jsou jen odkazy a nic tu nemá svůj původ. Je to zvěrstvo, pokud byť jen jedno dítě tímto trpí. Jak byste se cítili, kdyby se nad vaším dítětem někdo cizí ukájel? A chtěl víc? Málo tady bylo případů s unesením a zneužíváním? Ať už jsou záměry tvůrců jakékoliv a chtějí pedofilům pomoci, tak toto opravdu není cesta a zadarmo pomáháte těm, kteří chtějí dětem doopravdy ublížit. A nedejbože jak to poznamená psychiku samotných dětí / dospívajících, když se tu za pár let třeba najdou.

Prosím, smažte fotky a veškeré osobní údaje!
Krabat
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Nový příspěvek od Krabat »

Paaja píše: úterý 14. 7. 2020, 10:42:33 kteří komentují fotky dětí stylem "ta fotka je erektivní" , "svůdná kočička" bych trestně stíhala!!
Vite ze takzhle kazdy den muzi komentuji tisice zen? Doufem ze stejne aktivne jako zde protestujete i u redakce Playboye... A nebo ze by dvoji metr na stejnou vec? ;-)
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1598 poděkování
Dostal: 814 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

10 dni píše: úterý 14. 7. 2020, 11:21:29 nechte si forum nechce si vsechno ok ale smazte linky obrazky odkazy atd porste vynechte tu jednu jedinou vec za kterou vas lidi budou kamenovat pokud to neudela vy tak se to stane samo...... ale pokud se to bude muset stat samo tak nezmizne jen ta zminena cast ale pujde to pryc vse
Kdyby nebylo tohoto odstavce, vyjádřil bych se i ke zbytku vašeho příspěvku. Po tomto mi ale nezbývá než se pousmát nad dalším člověkem v řadě, co ani neumí česky, ale přál by si, aby jeho výhrůžky bral někdo vážně. Moje rada pro vás: machři nevyhrožují, machři jednají :-)
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

10 dni píše: úterý 14. 7. 2020, 11:21:29 Dobry den,
ALE NEPOCHOPIM PROC SI SEM DAVATE ODKAZY NA DETI ???? sam delam v it ok muzete mit linku kolik chcete a kam chcete to je ok ale proste mit tady nalinkovane odkazy na deti a nechutne je komentovat TO JE FAKT TAKOVY HNUS ZE TO NENI MOZNE... cely projek tohoto fora to pak shazuje a dela zvas ty nechutne uchylne stvury o kterych tvrdite ze prave nejste......
s pozdravem 10 dni.....
Jsem pedofil a souhlasím. Informace o dětech na pedofilním webu nemají co dělat. Každý pedofil ať si má v počítači uloženo klidně milion fotek dětí z Instagramu, ale komentovat to veřejně o konkrétních dětech není dobré a děti nemají co vědět, že se někomu líbí. Moje pedofilie je má soukromá věc. Také si přeji, aby byly fotky dětí a informace o dětech smazané. Dost by mě naštvalo, kdyby se tu objevily informace třeba o mě sestřenici a dělal bych vše proto, abych zachoval její čest a aby nebyla na pedofilním webu
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
tarnes

Nový příspěvek od tarnes »

Vaše stránky budou v hledáčku orgánů činných v trestním řízení, neboť žádný strom neroste do nebe...... A už vůbec není pravda, že tyto odkazy na děti na vaší stránce jsou právně nepostižitelné. Díky panu Tůmovi se na vás zaměří právníci, ti nezaujatí. Má neúcta.
malina
Nový člen
ve věku od: 36
ve věku do: 55

Nový příspěvek od malina »

Krabat píše: úterý 14. 7. 2020, 16:13:39
Paaja píše: úterý 14. 7. 2020, 10:42:33 kteří komentují fotky dětí stylem "ta fotka je erektivní" , "svůdná kočička" bych trestně stíhala!!
Vite ze takzhle kazdy den muzi komentuji tisice zen? Doufem ze stejne aktivne jako zde protestujete i u redakce Playboye... A nebo ze by dvoji metr na stejnou vec? ;-)
Ja si myslim. ze ty slecny v Playboy se dobrovolne rozhodly svoje vnady vystavit, jsou dospely. To. ze chlapi timto zpusobem komentuji tisice zen je omluva? Spis by se chlapi nad sebou meli zamyslet.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

tarnes píše: úterý 14. 7. 2020, 21:22:32 Vaše stránky budou v hledáčku orgánů činných v trestním řízení, neboť žádný strom neroste do nebe...... A už vůbec není pravda, že tyto odkazy na děti na vaší stránce jsou právně nepostižitelné. Díky panu Tůmovi se na vás zaměří právníci, ti nezaujatí. Má neúcta.
Naše stránky už v hledáčku orgánů činných v trestním řízení byly: https://www.policie.cz/clanek/www-pedofilie-info-cz.aspx

Pokud si zprávu přečtete, tak policie neshledala na existenci ani obsahu našeho webu nic nezákonného, pouze vyjádřila určité pochybnosti nad používáním dětských profilových fotografií, protože ty jediné jsou na našem webu skutečně uloženy.

Což mi mimochodem připomíná, že ani já nemám vyřešená autorská práva pro používání svého profilového obrázku.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
9 dni

Nový příspěvek od 9 dni »

Dreamer píše: úterý 14. 7. 2020, 17:53:17
10 dni píše: úterý 14. 7. 2020, 11:21:29 nechte si forum nechce si vsechno ok ale smazte linky obrazky odkazy atd porste vynechte tu jednu jedinou vec za kterou vas lidi budou kamenovat pokud to neudela vy tak se to stane samo...... ale pokud se to bude muset stat samo tak nezmizne jen ta zminena cast ale pujde to pryc vse
Kdyby nebylo tohoto odstavce, vyjádřil bych se i ke zbytku vašeho příspěvku. Po tomto mi ale nezbývá než se pousmát nad dalším člověkem v řadě, co ani neumí česky, ale přál by si, aby jeho výhrůžky bral někdo vážně. Moje rada pro vás: machři nevyhrožují, machři jednají :-)
Dobrá tedy.... jak píšete nepomáhají slova pomohou činy..... mí kamarádi a já konat budeme, domluva zde nepomáhá.....

s pozdravem 9 dní...

to nebyla výhružka nybrž natlaková prosba.... ale dobra tedy vače volba.....