Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Zapojení komunity do osvětových či jiných aktivit, jako jsou např. přednášky a jiné projekty mimo účasti na Prague Pride, natáčení Danielova světa a projektu Parafilik.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Fx100d »

Milí uživatelé webu, přátelé i podporovatelé naší komunity,

dne 12. dubna 2020 jsme v záměrné tichosti a bez povšimnutí přešli jedno z velkých výročí našeho webu - před 10 lety dne 12. dubna 2010 byl web Československé pedofilní komunity poprvé spuštěn. Měli jsme k zamlčení desetiletého výročí webu důvod. Ten důvod je, že jsme již delší dobu plánovali založení neziskové organizace.

Nešlo vše úplně hladce. Nějakou dobu trvalo, než jsme nalezli 3 ochotné dobrovolníky, kteří by spolek založili. Osobu předsedkyně jsme již měli předem domluvenou zhruba od srpna minulého roku, ale potřebovali jsme další 2 zakládající členy. Oslovili jsme proto Mgr. Kateřinu Klapilovou, Ph.D, která s námi spolupracuje v podstatě od založení webu, v roce 2010 jsem se s ní poprvé osobně setkal na odborné sexuologické konferenci Bohnické sexuologické dny.

Katka by byla ochotná být i předsedkyní spolku, ale to jí nedovolil tým projektu Parafilik. Naštěstí ale mohla být alespoň zakládajícím členem. Ptali jsme se jí, zda by se v jejím okolí nenašel i nějaký další člověk, který by byl ochotný být zakládajícím členem. Bohužel nikoho takového nenašla. Patří jí tak velké díky za odvahu, se kterou nám umožnila založení spolku.

Založení se nepovedlo na první pokus. Nejdříve jsme plánovali, že by se spolek mohl jmenovat ČEPEK, z. s., jenže pohledem do rejstříku jsme zjistili, že existuje ČEPEK a. s., takže podle platných pravidel by náš navrhovaný název určitě nebyl zapsán. Zkusili jsme tedy zvolit jiný název, a to: "ČEPEK - Československá pedofilní komunita, z. s.". Ale ani tento název u krajského soudu neprošel, protože ho soud shledal klamavým, zdůvodnění si můžete přečíst zde:

Usnesení o zamítnutí návrhu na zápis spolku ČEPEK - Československá pedofilní komunita, z. s.

Vyšel až druhý pokus, ale bohužel z karanténních důvodů se podpisy zakládajících členů podařilo získat se zpožděním, které nakonec zapříčinilo, že byl spolek zapsán později, než jsme si přáli. Původně jsme chtěli vše oznámit 12. dubna 2020 k přesnému 10letému výročí založení webu. Rozhodli jsme se ale počkat do doby, než bude spolek skutečně zapsán v rejstříku.

S radostí bychom Vám proto rádi s drobným zpožděním oznámili, že k datu 1. 5. 2020 byl úspěšně a oficiálně založen Spolek ČEPEK. Zde je usnesení Krajského soudu v Plzni o zápisu spolku do rejstříku:

Obrázek
Obrázek

Statutárním orgánem spolku je jeho předsedkyně a naše dlouhodobá podpůrkyně Monika Blažková (zde registrovaná pod přezdívkou Iška), která se účastnila některých průvodů Prague Pride a rozdávala letáčky. S předsednictvím souhlasila především z toho důvodu, že jsme jí jako komunita pomohli vyrovnat se se zneužíváním v dětství. Předsedkyně reálně umožňuje, aby spolek mohl fungovat a aby identity ostatních osob zůstaly skryty. Jak vyplývá ze Stanov spolku, předsedkyně má nad spolkem v podstatě veškerou "moc". Není ani možné přijímat nějaké oficiální členy spolku, hlasovat apod., protože by se mohlo velice snadno stát, že se do spolku infiltrují "členové", kteří by jej mohli například zrušit. Potřebovali jsme jistotu, že se toto nestane. Išce tak patří další velké poděkování za to, že umožnila vznik spolku a umožní i jeho fungování.

Založení spolku nebylo jednoduché i z toho důvodu, že spolek musí mít své sídlo. Uvažovali jsme o nějakém virtuálním sídle, ale po zvážení všech pro i proti jsme nakonec hledali někoho třetího, kdo by mohl mít na sebe napsané sídlo. Po dalším velmi dlouhém hledání jsme našli třetího ochotného člověka, s podobnou zkušeností jako Iška, který spolku umožnil mít sídlo. Chtěli bychom mu proto na tomto místě také velmi poděkovat.

Cíle Spolku ČEPEK vyplývají z jeho Stanov:

1) Účelem a hlavní činností Spolku ČEPEK je:
  1. pomáhat lidem, kteří cítí erotickou přitažlivost k dětem nebo mladistvým, aby přijali svou menšinovou sexualitu a naučili se s ní žít v souladu se společenskými normami a zákony;
  2. informování široké veřejnosti o tom, kdo je to pedofil a co je pedofilie, a šíření správného významu těchto pojmů, neboť jsou ve společnosti často zaměňovány se sexuálním zneužíváním dětí, popřípadě s jinou trestnou činností;
  3. podpora činností či projektů zaměřených na prevenci sexuálně motivovaných trestných činů páchaných na dětech;
  4. provozování webových stránek www.pedofilie-info.cz, případně dalších webových stránek, které naplňují účel spolku.
Pro jistotu, aby se nemohly o spolku šířit nějaké nepravdy, jsme do Stanov zakomponovali i to, co ČEPEK nikdy nebude mít za cíl:

2) Spolek ČEPEK nemá a nikdy nebude mít za cíl:
  1. podporu či legalizaci sexuálních aktivit s dětmi;
  2. snižování věkové hranice k legálním sexuálním aktivitám;
  3. legalizaci výroby, šíření a přechovávání dětské pornografie s reálnými aktéry;
  4. podporu zavádění registrovaného partnerství či manželství s dětmi;
  5. omlouvání pachatelů trestných činů páchaných na dětech či jejich krytí.
Tyto cíle i to, co není naším cílem, máme již mnoho let deklarováno v sekci O nás na hlavní stránce našeho webu, z toho jsme vycházeli i pro text do Stanov.

Proč jsme se vlastně rozhodli založit spolek? Vedlo nás k tomu několik důvodů:

1) Budeme vedeni jako oficiální nezisková organizace. Již nebudeme jen nějaké "anonymní nic". Prostřednictvím datové schránky budeme moci komunikovat s úřady či jinými institucemi a bude tak možné pokládat dotazy či podněty bez toho, aby musel někdo konkrétní psát na úřad pod svým jménem.
2) Spolek může mít svůj vlastní účet u banky. Dary a příspěvky členů nepodléhají dani z příjmů, zároveň spolek bude moci vydávat daňová potvrzení, které dárce může doložit do svého daňového přiznání a snížit si tak svůj základ daně z příjmů.
3) Spolek může nabývat majetek, bude tedy možné všechny potřebné domény i hosting mít ve vlastnictví spolku.

Založením spolku se po 10 letech fungování Československé pedofilní komunity posouváme dál. Budeme moci ještě lépe realizovat cíle, kvůli kterým tato komunita vznikla. Všem členům i podporovatelům komunity bychom proto chtěli poděkovat, že jsme se dostali tam, kde jsme dnes.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 17):
Mack, MalejDejv, Kiiax, Bouře, pbd, Allein, podivin, Kasz, Vofs, Zappart, Myš, Daniel, MR_Xguard, Kuba, professional12, Iška, Marco Freeman
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Spolek ČEPEK

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Jistě to přinese mnoho výhod a možná to i bude působit lépe na pohled, že už nejsme jen nějaká parta pro společnost zvláštních lidí, ale že už máme i oficiální spolek. :)

Ještě bych se chtěl zeptat, jak to bude s platbami. Bude založen speciální účet u nějaké bankovní instituce, kde bude jako majitel napsán Čepek, anebo to bude vymyšleno jinak?
Uživatelský avatar
Rapunzel

Re: Spolek ČEPEK

Nový příspěvek od Rapunzel »

Super, to se mi líbí. :)
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK

Nový příspěvek od Fx100d »

Ano, bude založen spolkový účet. Peníze tak budeme mít na svém účtu a nemusí se už posílat přes jinou osobu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Spolek ČEPEK

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Tak to jsem chtěl slyšet, že bude jako majitel uveden Čepek. V tom případě budu posílat prostředky z Litvy formou SEPA platby. Česká banka nebude vědět, že posílám peníze pro pedofilní spolek. :)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Kasz »

Moc děkuji Katce Klapilové, protože tím pádem dává našemu spolku určitou odbornou garanci, že cíle zdejší komunity jsou v souladu s odbornými názory a postupy.

Moc děkuji Išce, která bude pro nás tou nejdůležitější osobou, protože skrz ní bude spolek vlastně fakticky fungovat.

A moc děkuji Jirkovi za poskytnutí sídla pro spolek.

Nyní bude postup takový, že:

1) Založíme datovou schránku
2) Založíme bankovní účet

Bude to nějakou chvilku trvat, ale všechny Vás budeme informovat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Cykle02 »

Super, ale že ČEPEK hodlá dál nechat lidi pronásledovat za pouhé držení, i když víme jak je ta definice vágní, mi přijde až populistické. To už jste tam mohli přidat §193a a §193b.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Cykle02 za příspěvek:
Scopi
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Kasz »

Veřejnost je zcela proti dětské pornografii, tudíž nikdy nebude legální cokoliv, co se týká dětské pornografie s reálnými aktéry. Život je ale o kompromisech. Takže kompromis vidím v tom, že by někdy třeba mohla být legalizována virtuální dětská pornografie. Prosazovat cokoliv ohledně dětské pornografie s reálnými aktéry není reálné.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Myš »

To by chtělo oslavit. Spolku přeji vše nejlepší a díky všem zúčastněným za ochotu!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvek:
Fx100d
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK

Nový příspěvek od Kasz »

Sertralin píše: pátek 1. 5. 2020, 17:33:48V tom případě budu posílat prostředky z Litvy formou SEPA platby. Česká banka nebude vědět, že posílám peníze pro pedofilní spolek. :)
Česká národní bance je to úplně jedno. :) Naopak pevně doufám, že by spolek neměl problémy z toho, že má nějaké podivné platby ze zahraničí, snad nás kvůli tomu nebude nikdo nějak vyšetřovat pak. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od podivin »

Jak to, že jsem tuhle událost propásnul!! :(

Moc velké díky všem zakládajícím členům, že do toho šli! *good*

A to datum 1.5. je náhodou hezký :D Máj, lásky čas, ne? *heart* :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvek:
Kuba
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Spolek ČEPEK

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Kasz píše: středa 6. 5. 2020, 15:03:15
Sertralin píše: pátek 1. 5. 2020, 17:33:48V tom případě budu posílat prostředky z Litvy formou SEPA platby. Česká banka nebude vědět, že posílám peníze pro pedofilní spolek. :)
Česká národní bance je to úplně jedno. :) Naopak pevně doufám, že by spolek neměl problémy z toho, že má nějaké podivné platby ze zahraničí, snad nás kvůli tomu nebude nikdo nějak vyšetřovat pak. :)
Tady nejde o ČNB. Tady jde o to, že nechci, aby moje česká banka věděla, že posílám peníze pedofilnímu spolku. Toto je moje soukromá věc a banka to o mně nemusí vědět.

Platby ze zahraničí sami o sobě podezřelé nejsou. To by musely být zasílány podezřele vysoké částky v řádů tisíců. :)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Kasz »

Dobře, ale k čemu pořád myslíš, že by té tvé bance bylo, komu posíláš peníze? Na účtech mám stovky transakcí za měsíc, myslíš, že moji banku bude zajímat, komu platím a proč a že to bude někdo nějak zkoumat?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Kasz »

podivin píše: středa 6. 5. 2020, 15:18:10A to datum 1.5. je náhodou hezký :D Máj, lásky čas, ne? *heart* :)
Datum vyšlo fakticky pěkně, původně jsme mysleli, že to bude 30. 4., protože doručování usnesení probíhalo hned po Velikonocích, poté lhůta 15 dní na odvolání, tak jsme mysleli, že ten den zápisu bude 30. 4. Že to může být i nepracovní den, mě nenapadlo. :) Aspoň se to bude dobře pamatovat a máme další výroční datum. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Kaszi,
mně jde čistě o princip. Dneska nesledují lidé, ale stroje. Velmi mi záleží na vlastním soukromí. Používám VPN, šifruji celý disk, používám svobodný operační systém, protože jsem názoru, že je soukromí každého jedince velmi důležité a spousta lidí jej velmi podceňuje.

Jakákoliv spojitost, vodítko nebo nápověda k tomu, že jsem pedofil, by mi velmi ublížila. Proto dbám na to, abych měl alespoň nějakou jistotu, i když ne stoprocentní, že se o tom nikdo nedozví.

Je to moje osobní přesvědčení a nehodlám na tom nic měnit.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Daniel »

Minulý týden jsem se zavřel doma v pokoji, abych dokončil práci na jednom důležitém projektu, přestal jsem dočasně sledovat, co se ve světě kolem děje, a když mi dnes ráno dorazila zpráva, že doména pedofilie-info.cz změnila majitele, tak jsem se přihlásil na fórum a nestačím se divit.

Takže předně gratuluji a děkuji všem, kteří se do toho pustili. Určitě bude dobré, když budeme oficiálně existovat jako organizace včetně stanov, bankovního účtu, účetnictví apod.

A dále mám dotaz, jakým způsobem bude možné přihlásit se za člena spolku. Bude stačit poslat na datovou schránku (tedy až bude existovat) něco vy stylu: "Tímto se přihlašuji za člena Spolku ČEPEK. Prohlašuji, že jsem si přečetl stanovy spolku a souhlasím s nimi. Uděluji souhlas pro zpracování osobních údajů pro vnitřní potřeby spolku a zároveň neuděluji souhlas pro zveřejňování osobních údajů a jejich poskytování třetím osobám. Datum, místo, nacionále, podpis." Něco dalšího?

A co se bankovního účtu týče, úplně mi bude stačit, když nebude transparentní :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 2):
Hebeš, Fx100d
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Fx100d »

Daniel píše: čtvrtek 7. 5. 2020, 15:04:22 A dále mám dotaz, jakým způsobem bude možné přihlásit se za člena spolku. Bude stačit poslat na datovou schránku (tedy až bude existovat) něco vy stylu: "Tímto se přihlašuji za člena Spolku ČEPEK. Prohlašuji, že jsem si přečetl stanovy spolku a souhlasím s nimi. Uděluji souhlas pro zpracování osobních údajů pro vnitřní potřeby spolku a zároveň neuděluji souhlas pro zveřejňování osobních údajů a jejich poskytování třetím osobám. Datum, místo, nacionále, podpis." Něco dalšího?

A co se bankovního účtu týče, úplně mi bude stačit, když nebude transparentní :D
Jakm píšu v prvním příspěvku:
Fx100d píše:. Není ani možné přijímat nějaké oficiální členy spolku, hlasovat apod., protože by se mohlo velice snadno stát, že se do spolku infiltrují "členové", kteří by jej mohli například zrušit. Potřebovali jsme jistotu, že se toto nestane.
Z toho vyplývá, že členy oficiálně přijímat nebudeme. Vše bude v podstatě fungovat stejně jako doposud. Jediné, co se změní je, že už budeme oficiálně spolkem a můžeme mít společný účet. Ano, účet nebude transparentní, nicméně tak jako doposud se bude zveřejňovat přezdívka a částka, kterou uživatelé přispějí a budeme informovat uživatele webu o tom, na co byly peníze vynaloženy. Také spolek umožní, že peníze nebudou daněny. Datová schránka má sloužit spíše pro komunikaci s úřady či veřejností.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Kasz »

Co se týká účtu - výpisy z účtu bychom zřejmě dávali k dispozici, aby bylo vidět hospodaření (konečně!), ale samozřejmě se zamazanými údaji o tom, kdo příspěvek poslal, tj. bude viditelné jen datum a částka. Přece jen když už bude spolek, chceme být transparentní ve smyslu toho, aby uživatelé viděli, kolik je na účtu financí a za co se platí. Bude nutné zakládat (skenovat) účtenky, tj. v podstatě vést účetnictví, takže by v tom měl být pořádek.

S těmi členy je to tak, jak píše Jirka. Když se podíváš do Stanov, tak vlastně Spolek ČEPEK se členy nepočítá - jednak tam není žádná členská schůze, o všem rozhoduje předseda, a členové v podstatě oficiálně nemají žádná práva, snad kromě práva zařídit znovuobnovení činnosti spolku v případě, že přestane z nějakého důvodu fungovat aktuální předseda. Jde o to, že ti pedofilové, kteří by se báli o identitu, tak by byli značně znevýhodněni před těmi, kteří buď by se nebáli, nebo před těmi, kteří by se jen "vydávali za pedofily" a chtěli by spolek například nějak poškodit nebo zrušit. Spolek ČEPEK proto nemůže fungovat jako klasický spolek, který přijímá členy, kteří se přímo podílejí na jeho chodu například hlasováním, protože ti členové, kteří by se báli o identitu, by nikdy hlasovat nemohli. Pod přezdívkami se ale nebojíme a na fóru můžeme ledacos diskutovat. I proto je taky statutárním orgánem Iška, která vlastně jen umožní fungování spolku, fakticky přístup do datové schránky, na bankovní účet, k oficiální korespondenci - to vše budeme zařizovat prostřednictvím admin týmu, který tak může zůstat dále anonymní. Nebo kdyby někdo chtěl napsat na nějaký úřad nějaký podnět, který by se týkal toho, že je pedofil a že ho nějaký přístup státu mrzí a nechtěl by psát pod vlastním jménem, může mu tuto zásilku odeslat Spolek ČEPEK ze své datové schránky.

Skutečně jde hlavně o oficiální komunikaci s úřady, vlastnictví domén, hostingu, bankovního účtu a možnosti například oficiálně vydávat potvrzení o přijatém daru, který si dotyčný dárce může odečíst ze svého daňového základu. Jde také o to, že už nebudeme jen to "neoficiální nic", o kterém píše Fx100d ve svém původním příspěvku. Takhle když napsala nějaká přezdívka někam, tak to vlastně nic neznamenalo. Nebo musel psát někdo jiný (náš spolupracovník) dotaz za nás prostřednictvím své skutečné identity. Spolek umožní, že kdokoliv z nás může prostřednictvím datové schránky spolku napsat oficiální žádost, dotaz, podnět... bez toho, aby se musel podepsat skutečný autor svým skutečným jménem. Napíšu "S pozdravem Petr Kasz" a pod to - "z pověření Moniky Blažkové, předsedkyně Spolku ČEPEK, IČ...". Zpráva na dotyčný úřad/noviny/instituci přijde z identity Moniky Blažkové - předsedkyně, ale přijde to za Spolek, ne za Moniku. A pokud by bylo potřeba, aby někdo něco jednal za ČEPEK, co by nemohla Monika třeba z důvodu časové vytíženosti, předseda vždycky může někoho pověřit - dát mu plnou moc apod. To lze například formou elektronického podpisu, Monika nikam nemusí chodit, ani ji nechceme s takovými záležitostmi nějak zatěžovat, libovolné PDF lze kvalifikovaným podpisovým certifikátem podepsat hravě během pár sekund.

Už jen samotnou oficiální existencí Spolku ČEPEK spoustu lidí zase nějakým způsobem "namíchneme", ale taky tím vytvoříme prostředí pro to, aby lidé skutečně pochopili, že pokud žijeme v souladu se zákony naší země, jsme legitimní součástí lidské společnosti a že máme svá práva. Mimochodem, jsem také velmi rád, že soud neshledal na Stanovách nic závadného, tj. že lze mít spolek, který bude primárně pomáhat pedofilům.

Členové komunity budou i nadále členy komunity, na tom se nic nemění. Spolek rozšiřuje možnosti, které můžou i řadoví členové komunity využívat. Nic víc, nic míň. Spolek jsme založili za stejným účelem, jako tuto stránku - pomáhat našim souputníkům. Spolek umožní pomáhat všem našim souputníkům o další úroveň výš.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
pbd, Fx100d
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od podivin »

Kasz píše: čtvrtek 7. 5. 2020, 22:04:15Napíšu "S pozdravem Petr Kasz" a pod to - "z pověření Moniky Blažkové, předsedkyně Spolku ČEPEK, IČ...". Zpráva na dotyčný úřad/noviny/instituci přijde z identity Moniky Blažkové - předsedkyně, ale přijde to za Spolek, ne za Moniku.
Jééé, Monika je takhle mladá? To jsem nečekal :)

Akorát jsem teď nad tím přemýšlel a trochu se obávám, aby se nějakej vyšinutej ovčan nenaštval, že máme spolek a nějak Moniku neobtěžoval. Doufám, že umí Monika nějaké bojové umění, aby se případně ubránila. A doufám, že nemá nějakou blízkou osobu, přes kterou by případný útočník mohl Monice vyhrožovat. Monika bude muset ihned takové případy hlásit na policii! Vidíme, co dokázal Husky provést Michaele, a to Michaela vypadá jako ženská, co se nenechá jen tak zastrašit :( Tak doufám, že tím Monice nezpůsobíme potíže. Moc děkuju Monice, že to "vzala na sebe", díky :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvek:
Fx100d
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020

Nový příspěvek od Kasz »

Tak věděla, do čeho jde, já si myslím, že se jí nic nestane. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host