Narazil jsem na příspěvek nějakého uživatele na stránce Webarchivu Národní knihovny ČR, který se tam diví, jaktože archivují i pedofily:
Proc ARCHIVUJETE PEDOFILY ???? (Lorenc Tatínek Drevenka)
Webarchiv odpověděl velmi pěkně:
WA:
Pěkný den,
děkujeme za dotaz. Podobně jako zahraniční národní archivy, archivujeme i my český web v celé šíři z archivačních a konzervačních důvodů: https://www.webarchiv.cz/static/www/download/collection-policy-2017.pdf
Děkujeme a přejeme pohodový den
Webarchiv
LTD:
A proc zrovna "archivujete" ty hnusacke zvrhliky pedofily ?? Kolik vam za tu "archivaci" pedofilove plati nebo to delate jen proto, ze jste jejich sympatizanti a mozna i clenove CEPEKu ???
WA:
Krásný den,
jak jsme již odpověděli výše, archivujeme celý český internet - a třebaže nemusíme s obsahem, který takto uchováváme souhlasit, pro budoucí generace se jej snažíme zachovat v maximální šíři. Podobně jako fungují třeba i knižní archivy, které uchovávají veškerou literaturu bez jakékoli cenzury.
Archivace je zcela bezplatná.
Přejeme pohodový den
LTD:
To jako chcete rici, ze archivujete i pedofilni veby ?? Pak jste povinni toto oznamit policii, pedofilie je trestny cin a pokud toto neoznamite tak jste spolupachatele. Hezke sny
Webarchiv na FB
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování