www.projektparafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik pro stakeholdery

Vše, co se týká preventivního projektu Parafilik, jež koordinuje Národní ústav duševního zdraví.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3221 poděkování

www.projektparafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik pro stakeholdery

Nový příspěvek od Kasz »

Vyhledáváním na Googlu jsem narazil na webové stránky projektu Parafilik www.projektparafilik.cz

Jak níže Filip Šinkner upřesnil, jedná se o stránky pro stakeholdery a teprve později budou rozjety stránky pro "normální lidi". :)

Na stránce, která je zřejmě ještě ve výstavbě, mě zaujal především článek - rozhovor s Mgr. Kateřinou Klapilovou, Ph.D. v časopisu Týden:

Jak zvládnout sexuální odchylku - rozhovor s Kateřinou Klapilovou (časopis Týden, 2019, číslo nevím)
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Filip Šinkner
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 17
ve věku do: 37
Výkřik do tmy: Zabývám se výzkumem lidské sexuality, pracuji v laboratoři evoluční sexuologie v rámci Národního ústavu duševního zdraví, Klecany.
Dal: 28 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: www.projektparafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik

Nový příspěvek od Filip Šinkner »

Dobrý den,

je to projektová stránka, která slouží zejména pro naše stakeholdery. Pro širokou veřejnost budeme snad již tento čvtrtek večer spouštět stránku parafilik.cz , která bude obsahovat kromě poradny i naše další mediální výstupy, postupně doplňovanou informační sekci, a podobně. Ještě ji sem nasdílím, až budeme mít hotovo, aby náš postup mohli případní zájemci sledovat.

S přáním všeho dobrého,

Filip Šinkner
projekt Parafilik
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 351 poděkování
Dostal: 632 poděkování

Re: www.projektparafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik

Nový příspěvek od Fx100d »

Dokonce jsem se tam našel na fotkách. :D
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.