Kdo chytá v síti - autorka hledá do své knihy i bývalé predátory
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Kdo chytá v síti - autorka hledá do své knihy i bývalé predátory
Pokud si čte toto vlákno nějaký bývalý predátor, který zneužíval děti přes internet (žádal intimní fotografie, atd.), pak je pro něj určena tato výzva od manželky Víta Klusáka, která se chystá psát knihu "Kdo chytá v síti":
Rádi bychom "predátory" oslovili s nabídkou rozhovoru do knihy, jejíž hlavní cíl je rozpustit jakékoliv šablony: jak "predátor", tak "oběť". Mohli by vystoupit úplně anonymně.
Kniha Kdo chytá v síti je otevřené hřiště, na kterém se nesoudí. Potkávají se na něm lovci internetu a jejich oběti. Zajímají nás různé formy sexuálního ohrožování mladistvých přes internet (sexting, kybergrooming, případně i kyberšikana).
Celá kniha je postavená na rozhovorech s konkrétními lidmi, kteří jsou anebo byli lovci – a také oběti. Zároveň je to volné pokračování filmu V síti, který bude mít premiéru na konci února 2020 a který nebezpečný prostor internetu ukazuje v přímém přenosu.
Hledáme pohnutky lovců: co je úplně na začátku přimělo vydat se tímto směrem? Za jakých okolností ta potřeba vznikla? Jak
to bylo dál? Jak o tom sami přemýšlejí? Věděli, že vykonávají trestnou činnost?
Na našem hřišti se snažíme příběhy lidí pochopit. Nenálepkujeme, ale rozpouštíme předsudky. Neuzavíráme, ale naopak rozevíráme pole tak, aby mohl každý čtenář pocítit, že to, co prožívají tzv. lovci, sami někdy, třeba v menším, zažili a tím pádem tomu lépe rozumějí.
Všechny rozhovory zůstávají anonymní.
Moc děkujeme za případnou spolupráci.
Marika Pecháčková
Odpovědi můžete zasílat přímo autorce: [email protected]
zn. Spěchá, případné rozhovory by měly proběhnout nejpozději během ledna 2020.
Rádi bychom "predátory" oslovili s nabídkou rozhovoru do knihy, jejíž hlavní cíl je rozpustit jakékoliv šablony: jak "predátor", tak "oběť". Mohli by vystoupit úplně anonymně.
Kniha Kdo chytá v síti je otevřené hřiště, na kterém se nesoudí. Potkávají se na něm lovci internetu a jejich oběti. Zajímají nás různé formy sexuálního ohrožování mladistvých přes internet (sexting, kybergrooming, případně i kyberšikana).
Celá kniha je postavená na rozhovorech s konkrétními lidmi, kteří jsou anebo byli lovci – a také oběti. Zároveň je to volné pokračování filmu V síti, který bude mít premiéru na konci února 2020 a který nebezpečný prostor internetu ukazuje v přímém přenosu.
Hledáme pohnutky lovců: co je úplně na začátku přimělo vydat se tímto směrem? Za jakých okolností ta potřeba vznikla? Jak
to bylo dál? Jak o tom sami přemýšlejí? Věděli, že vykonávají trestnou činnost?
Na našem hřišti se snažíme příběhy lidí pochopit. Nenálepkujeme, ale rozpouštíme předsudky. Neuzavíráme, ale naopak rozevíráme pole tak, aby mohl každý čtenář pocítit, že to, co prožívají tzv. lovci, sami někdy, třeba v menším, zažili a tím pádem tomu lépe rozumějí.
Všechny rozhovory zůstávají anonymní.
Moc děkujeme za případnou spolupráci.
Marika Pecháčková
Odpovědi můžete zasílat přímo autorce: [email protected]
zn. Spěchá, případné rozhovory by měly proběhnout nejpozději během ledna 2020.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Re: Kdo chytá v síti - autorka hledá do své knihy i bývalé predátory
Úprimne tento inzerát mi vadí. Vyznieva to tak, ako keby tu na čepeku sa koncentrovali bývalí, alebo aj súčasní predátori, čo lovia deti na internete. Celý čas tu bojujeme proti zaužívanej predstave že pedofil nerovná sa sexuálny predátor loviaci deti na sex a zrazu sa tu objaví inzerát hľadajúci bývalých predátorov. Prečo je tento inzerát na čepeku? Dajte si ho na lidé.cz, na pokec.sk, alebo na hocijakú gay zoznamku. Tam je dostatok predátorov.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Taky je mi to divné. Na druhou stranu nejsem vztahovačnej a když sem mohl chodit i takovej blázen jako byl plyšák, ať se zeptají i tady.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Z pohledu většinové populace naprosto chápu, že vyzva je zde. Představte si situaci, že chcete takovouto knihu psát, ale predátora sítě jste nikdy neviděli - logicky - tímhle se chlubit nikdo nebude. Tady je aspoň naděje že třeba někdo zná někoho kdo by predátor být mohl.
Upřímně jiný zdroj predátorů než policejní svodka mě nenapadá.
Upřímně jiný zdroj predátorů než policejní svodka mě nenapadá.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Ještě by to mohli být sexuologové, přes které by se mohla autorka k nějakým takovým lidem dostat. Otázka spíš je, zda někdo takový vůbec by byl ochotný odpovídat, ale třeba ano. My se nedozvíme, kdo to byl, ale ten pohled z druhé strany třeba taky může být přínosný - i mezi námi jsou bývalí (- bohudík) zneužívači (- bohužel), ale to je zkrátka fakt a může být přínosné rozebírat, co se stalo a proč toho dotyčný zanechal, co ho přesvědčilo, apod.
Žádost jsem tu dal i z toho důvodu, že jsme projekt V síti podpořili. Těžko říct, co bude v knize, ale je možné, že tam budou příslušné pojmy správně vysvětleny, v což také doufám.
Žádost jsem tu dal i z toho důvodu, že jsme projekt V síti podpořili. Těžko říct, co bude v knize, ale je možné, že tam budou příslušné pojmy správně vysvětleny, v což také doufám.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 9
- Výkřik do tmy: Nikdy se nevzdávej a bojuj až do vítězství
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 17 poděkování
Osobně si myslím, že tento inzerát sem patří. Nedělám si žádné iluze o tom, že by všichni registrovaní členové, nebo i jen návštěvníci byly na 100% čistí, jako okvětí bílé lilie. Někteří třeba byly i za své skutky potrestáni, jiní ne. Někteří třeba pochopili co dělají špatného až po návštěvě našeho webu a se svojí nelegální činností skončili. Měli by jsem být upřímní sami k sobě. Svět není černobílí, ani dokonalí.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Souhlas, je takřka nemožné, aby se na Čepek nikdy nedostal nikdo, kdo zneužil dítě. Stejně tak jako je nemožné, aby se na heterosexuální seznamku nedostal žádný muž, který někdo znásilnil ženu. Já i většina pedofilů jsme nikdy nikoho nezneužili, ale v každé skupině obyvatel zákonitě musí být lidé, kteří někdo něco provedli.tojejedno píše: ↑neděle 19. 1. 2020, 15:29:46 Osobně si myslím, že tento inzerát sem patří. Nedělám si žádné iluze o tom, že by všichni registrovaní členové, nebo i jen návštěvníci byly na 100% čistí, jako okvětí bílé lilie. Někteří třeba byly i za své skutky potrestáni, jiní ne. Někteří třeba pochopili co dělají špatného až po návštěvě našeho webu a se svojí nelegální činností skončili. Měli by jsem být upřímní sami k sobě. Svět není černobílí, ani dokonalí.
Například Kuba.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Prepáčte vy to asi naozaj nechápete. Jasné, že sú tu ľudia, ktorý zneužili dieťa a nedá sa vylúčiť ani to, že sú tu ľudia, ktorí dieťa zneužívajú aj teraz. Snáď nie, ale vylúčiť sa to nedá. Avšak ten inzerát nie je o tom, že hľadajú pedofila, ktorý zneužil dieťa. Oni hľadajú sexuálneho predátora, ktorý loví deti na internetu. Teda človeka, ktorý na rôznych četovacích platformách ako lidé cz, pokec sk a iné oslovuje deti pod 18 a žiada od nich fotky a posiela im. Ona hľadá takých predátorov a takí na čepek nechodia. Nemám pocit že by Kuba, Seigold či Plyš takto zneužívali deti, že by na nich striehli na četovacích miestnostiach a pýtali si ich nahé fotky.
-
- Administrátor
Hledá bývalé predátory, a ti na ČEPEK chodit můžou.Filip píše: ↑neděle 19. 1. 2020, 21:34:45Avšak ten inzerát nie je o tom, že hľadajú pedofila, ktorý zneužil dieťa. Oni hľadajú sexuálneho predátora, ktorý loví deti na internetu. Teda človeka, ktorý na rôznych četovacích platformách ako lidé cz, pokec sk a iné oslovuje deti pod 18 a žiada od nich fotky a posiela im. Ona hľadá takých predátorov a takí na čepek nechodia.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Ja viem že hľadá bývalých predátorov. Ale opakujem ešte raz. Internetový predátor človek, ktorý na sociálnych sieťach obťažuje deti, láka od nich fotky a vydiera ich. A takéto konanie nie je pre pedofilov typické. Niektorí pedofilovia zenužívajú deti, ale neobťažujú ich takýmto spôsobom cez internet. Nesprávajú sa ako sexuálny predátori. Za ten čas čo som tu som si prečítal príbehy ľudí, čo zneužívali deti, ale ani jeden z nich nebol internetový sexuálny predátor. A povedať, že sa tu vyskytnúť môže je trápny argument. Nabudúce tu uverejníme inzerát, že sa tu hľadá nejaký vrah detí na rozhovor. Veď aj ten sa tu môže vyskytnúť. Mne tento inzerát vadí z toho dôvodu, že spája pedofilov a internetových predátorov. Že ich hádže do jedného vreca. Vadí mi to, pretože to vyznieva tak, akoby na čepeku chodili bývalí, alebo súčasní internetoví predátori. Celý čas sa tu bojuje aby sa zrúcala tradičná predstava, že pedofil je ten čo zneužíva deti, rozdávajú sa tu letáčiky na pride a neviem čo a potom tu vychádzajú takéto inzeráty. To je trocha kontraproduktívne. Ak by som sa s niekym bavil a povedal mu že pedofilovia nie sú sexuálni predátori a odkázal ho na tieto stránky a ten dotyčný by si tento inzerát prečítal. Tak čo by mi povedal. Povedal by mi, že ak pedofilovia nie sú sexuálni internetoví predátori, tak potom prečo je tu tento inzerát. Povedal by mi, že tým, že ste uverejnili tento inzerát tak pripúšťate že pedofilovia sú internetoví sexuálni predátori.Kasz píše: ↑neděle 19. 1. 2020, 22:41:21Hledá bývalé predátory, a ti na ČEPEK chodit můžou.Filip píše: ↑neděle 19. 1. 2020, 21:34:45Avšak ten inzerát nie je o tom, že hľadajú pedofila, ktorý zneužil dieťa. Oni hľadajú sexuálneho predátora, ktorý loví deti na internetu. Teda človeka, ktorý na rôznych četovacích platformách ako lidé cz, pokec sk a iné oslovuje deti pod 18 a žiada od nich fotky a posiela im. Ona hľadá takých predátorov a takí na čepek nechodia.
-
- Administrátor
Máš pravdu, že pro pedofily není typické, aby naháněli děti na sítích a manipulovali je k něčemu, ale prostě i tak se může mezi pedofily takový člověk najít. Ono vůbec to online predátorství není typické ani pro heterosexuály, takže kde by takové lidi měla hledat? Na Lidé.cz? Tam budou ti současní. Většina lidí je slušných. Jak a kde ale oslovit ty, kteří slušní nebyli? Vít Klusák oslovil ty, kteří nejsou slušní, natočil o nich dokument, a kupodivu je nehledal u nás na webu. Ti asi nepromluví o tom, proč to dělají a co je k tomu vede. Ti promluví možná tak u soudu, i když i tam mají právo nevypovídat, kterého určitě využijí. Proto to musí být "bývalý" predátor, který bude ochotný mluvit o tom, co ho k tomu vedlo. Podle mě ho k tomu vedlo jediné - sexuální vzrušení. Ale co ho přimělo přestat, to je otázkou. Ono taky uvidíme, jestli vůbec někoho takového autorka knihy sežene. Pokud bude k dostání, tak si knihu pro zajímavost koupím.
Tato věta není přesná, správně by zněla, že připouštíme, že mezi pedofily mohou být i internetoví predátoři. A to už je pravda, prostě mezi námi být mohou, stejně jako mohou být mezi jakoukoliv jinou skupinou.