Adrian (18): Posmívali se mi a ponižovali mě kvůli mé orientaci. Polonahý jsem jedné noci odešel (onlyu.cz)

Diskuze o problematice dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Adrian (18): Posmívali se mi a ponižovali mě kvůli mé orientaci. Polonahý jsem jedné noci odešel (onlyu.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Adrian je vzrůstem malý muž, ale srdce má veliké a otevřené dokořán. V Klokánku dosáhl plnoletosti. Přestože už v Klokánku nežije, stále se tam vrací, protože tato rodina je pro něj opravdovější než jeho vlastní.

Adrian považuje Klokánek za svou rodinu

Rodiče mu zemřeli, a tak žil u svého strýce a jeho rodiny v pěstounské péči. Byl ale v rodině bohužel terčem posměchu, urážek a ponižování, a to nejen kvůli své odlišné sexuální orientaci. Nebyl v rodině šťastný, byl vystresovaný a všeho se bál.

Nejvíc se bál tmy, přesto se vydal jednou v noci z domova 14 km pěšky podél silnice až do nejbližšího města, kde věděl, že je OSPOD. V 8 ráno seděl na úřadě v čekárně. Sociální pracovnice jej poslala rovnou do Klokánku.

Příchod do Klokánku

Když přišel do Klokánku, únavou se mu klížily oči. Měl na sobě jen trenýrky a boty. Nic víc. Vykoupal se, nejedl se, zalehl do postele a spal dva dny.

„Byli jsme překvapení, jak za všechno děkoval, jak si po sobě automaticky umyl vanu, jak moc byl vyčerpaný a pokorný,“ sděluje Klokánek.

Strýc jej citově vydíral

Třetí den přijel do Klokánku jeho strýc a vyžadoval, aby se Adrian okamžitě vrátil k němu domů. „Poprvé jsme viděli, že s námi v zádech dokázal strýce odmítnout, přemohl svůj panický strach a řekl mu to do očí. Dočkal se výhružek a citového vydírání,“ vypráví Klokánek.

Adrian znovu rozkvetl

Postupně se Adrian uklidnil, rozkvetl a začal si život užívat. Dokončil učební obor. V Klokánku jej vypravili na cestu životem a oslavili s ním jeho 18. narozeniny. Pak musel Adrian Klokánek opustit, protože pravidla umístění dospělých neumožňují.

„Pomohli jsme mu sehnat bydlení, pomohli jsme mu vyřídit sirotčí důchod, jsme mu dál oporou a rodinou,“ říká Klokánek.

Adrian dokončil školu, vystudoval obor pracovníka v sociálních službách a jeho klienti, seniorky a senioři v domově důchodců, si nemohou jeho laskavý a dobrotivý přístup a pohled na svět vynachválit.

Takových příběhů je v Klokánku mnoho. Fond ohrožených dětí, ve svých zařízeních Klokánek, pečuje o více jak 200 dětí s různými příběhy, které se neustále mění. Rádi se s vámi o ně postupně podělíme. Průměrná doba pobytu dítěte v našem zařízení je 6 měsíců. Pomoci můžete i VY. Klokánkům pro rok 2020 chybí 30 % finančních prostředků na běžný provoz. Za každý dar děkujeme a přejeme vám KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.

Aneb jaké následky může mít posmívání se za jinou orientaci a jaké těžkosti kvůli tomu může člověk zažívat. :(
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 29. 12. 2019, 23:16:01, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Vložen celý text článku.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Rapunzel

Re: Adrian (18): Posmívali se mi a ponižovali mě kvůli mé orientaci. Polonahý jsem jedné noci odešel (onlyu.cz)

Nový příspěvek od Rapunzel »

Naprostá ubohost, ničit a šikanovat člověka za COKOLIV, co si sám nevybral, ať je to nějaká vrozená součást vzhledu, orientace, cokoliv takového. Já mám taky menší zkušenost, ne sice se šikanou, ale s naprostým údivem a někdy negativním překvapením z toho, že nemám ráda sex. Jsem spíše asexuální, nevyhledávám sex, nebaví mě a když to někomu řeknu, hrozně se diví a kolikrát mi ani nechce věřit, že to tak může skutečně být.

Narodit se s odlišnou sexuální orientací se proto může v nevhodné společnosti proměnit v peklo, osobně bych za šikanu zavedla ostré tresty, protože takové zacházení zanechává v lidech jizvy po bolestných zraněních a mění jejich přístup k životu.