Přitahují vás také příbuzné děti?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Přitahují vás také příbuzné děti?
Zdravím. Zrovna se tohle téma nakouslo na chatu a celkem mě zaujalo odlišné pocity mě a jednoho uživatele.
Přitahují vás i děti, které jsou vám příbuzné, ať už blízce nebo vzdáleně a popřípadě nakolik se vaše chování liší k dětem příbuzným a k ostatním dětem? Byli jste někdy zamilováni do příbuzného dítěte?
Mě přitahují všechny moje sestřenice (rovněž všechny sestřenice z druhého kolene, které osobně znám, krom té nejmladší čtyřleté, která je pod mým preferáčem) a trávit čas s nimi mě baví stejně jako s ostatními holčičkami. Nicméně rozdíl je v tom, že nad příbuznými dětmi nemám a nechci mít sexuální fantazie.
Přitahují vás i děti, které jsou vám příbuzné, ať už blízce nebo vzdáleně a popřípadě nakolik se vaše chování liší k dětem příbuzným a k ostatním dětem? Byli jste někdy zamilováni do příbuzného dítěte?
Mě přitahují všechny moje sestřenice (rovněž všechny sestřenice z druhého kolene, které osobně znám, krom té nejmladší čtyřleté, která je pod mým preferáčem) a trávit čas s nimi mě baví stejně jako s ostatními holčičkami. Nicméně rozdíl je v tom, že nad příbuznými dětmi nemám a nechci mít sexuální fantazie.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.
Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.
Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.
At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil. - Příspěvky: 114
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 123 poděkování
Re: Přitahují vás také příbuzné děti?
Ahoj příteli. Tak to já takto nemám.. nikdy mě nepřitahují sourozenci. Já mam mladšího 13 letyho bratrance a nikdy jsem k němu nic necítil. Beru ho jako lidé normálně orientovaní. Sestřenici nemám žádnou. Staršího bratra mám a tím to hasne s příbuznými dětmi.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
Neteře mě normálně přitahují, protože se mnou nevyrůstaly, takže z hlediska Westermackova efektu to jsou cizí lidé. Blíže příbuzné holčičky, na které by se mohl vztahovat Westermarckův efekt, doma nemám, takže nevím, jak by na mě působily.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Na malé příbuzné děti mám něco jako "vnitřní blok" asi je to dáno že je člověk zná od mimina a bere je "jinak". Mnohokrát jsem se měl možnost přesvědčit že to skutečně funguje...
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Zvláštní, mě sestřenice přitahují stejně, jako ostatní holčičky v mém preferáči.Jednorozec píše: ↑pátek 27. 12. 2019, 20:22:12 Na malé příbuzné děti mám něco jako "vnitřní blok" asi je to dáno že je člověk zná od mimina a bere je "jinak". Mnohokrát jsem se měl možnost přesvědčit že to skutečně funguje...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 27
- Dal: 1435 poděkování
- Dostal: 3300 poděkování
Tak ta Jednorožcova věta znamená také to, že v mnoha případech to také nefunguje

Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
Kaszi, je to tak. Ta teorie je, že když někdo často tráví čas s někým do jeho tří let, tak ho nepřitahují. Což jsem já se svými příbuznými nebyl. Jediný rozdíl mezi příbuznými a ostatními holčičkami je vytvořený mou vůlí, že na o nich sexuální fantazie moc nechci mít.
Ale zajímalo by mě, jak ten efekt funguje opačně a to jsem nikde nenašel. Jak funguje blok, aby třeba dceru nepřitahoval její táta.
Ale zajímalo by mě, jak ten efekt funguje opačně a to jsem nikde nenašel. Jak funguje blok, aby třeba dceru nepřitahoval její táta.
-
- Registrovaný uživatel
Obvykle samozřejmě funguje i opačně. Myslím že to rozhodně není biologická záležitost ale psychologická. Máš to "v hlavě". A u těch dětí se o ně nemusíš zrovna denně starat/přebalovat stačí když jsi s nimi odmalička pravidelně v blízkém kontaktu hraješ si s nimi a vidíš je postupně vyrůstat. Pak tě kupodivu nevzruší ani přímý tělesný kontakt a pokud nastane nějaká "kritická situace" jak když holčičky vystrkují "co nemají" tak prostě automaticky odvracíš pohled..
Myslím že ale tohle rozhodně nebude fungovat pokud člověk bude mít nějakou poruchu osobnosti a ty zábrany ani nevzniknou...
Myslím že ale tohle rozhodně nebude fungovat pokud člověk bude mít nějakou poruchu osobnosti a ty zábrany ani nevzniknou...
-
- Správce poradny
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1363 poděkování
- Dostal: 656 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
Holt to asi nebude 100%, jako není nic v životě a určitě budou věci/okolnosti co to ovlivní i obráceně...
Je to psychický blok takže záleží zda pro jeho vznik budou předpoklady, dovedu si například představit i vliv toho jak člověk byl vychovávaný (co zažil) ve svém vlastním dětství atd.
Je to psychický blok takže záleží zda pro jeho vznik budou předpoklady, dovedu si například představit i vliv toho jak člověk byl vychovávaný (co zažil) ve svém vlastním dětství atd.
-
- Na trestné lavici
Pochybuju, že by výchova mohla ovlivnit, kým bude člověk přitahován. Rozhodně může ovlivnit sexuální chování - například, bude-li heterosexuál velmi promiskuitní nebo nikoliv. Ale kým je člověk přitahován je určeno biologicky hluboko v jeho mozku a může to ovlivnit právě ten efekty že ho pravidelně vídal v prvních třech letech. Já jsem své sestřenice moc nevídal v jejich prvních třech letech a tak mě velmi přitahují.
-
- Registrovaný uživatel
Mluvil jsem o vzniklém psychickém bloku ne o skutečné sexualitě (a ten není vrozený)...
Ovlivňuje spoustu věcí i to co si myslím, čemu věřím a co jsem ochoten si vůbec sám sobě připustit.
Prostě si třeba nepřipustíš že jsi pedofil, protože ti to nedovolí tvoje vědomí/podvědomí které má v sobě hluboko zapsané že to znamená že by jsi byl hodně moc špatný. Podvědomě si taky můžeš spojit něco na dospělejších ženách s holčičkou. Nebo naopak nějakou vlastnost na někom jako "antierotickou".
Vem si fetišisty myslíš že se někdo může narodit s tím, že ho budou přitahovat třeba bavlněné dámské kalhotky??
Ovlivňuje spoustu věcí i to co si myslím, čemu věřím a co jsem ochoten si vůbec sám sobě připustit.
Prostě si třeba nepřipustíš že jsi pedofil, protože ti to nedovolí tvoje vědomí/podvědomí které má v sobě hluboko zapsané že to znamená že by jsi byl hodně moc špatný. Podvědomě si taky můžeš spojit něco na dospělejších ženách s holčičkou. Nebo naopak nějakou vlastnost na někom jako "antierotickou".
Vem si fetišisty myslíš že se někdo může narodit s tím, že ho budou přitahovat třeba bavlněné dámské kalhotky??
-
- Registrovaný uživatel
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 119 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
Mě taky přitahují sestřenice, dřív jsem nad nimi dokonce měl sexuální fantazie, bylo to v době kdy jsem o své orientaci nevěděl (bylo mi tak 15), nicméně mi přišlo divné že mě přitahuje o dost mladší holka a ještě k tomu sestřenice.Hebeš píše: ↑pondělí 16. 9. 2019, 21:47:32 ... Mě přitahují všechny moje sestřenice (rovněž všechny sestřenice z druhého kolene, které osobně znám, krom té nejmladší čtyřleté, která je pod mým preferáčem) a trávit čas s nimi mě baví stejně jako s ostatními holčičkami. Nicméně rozdíl je v tom, že nad příbuznými dětmi nemám a nechci mít sexuální fantazie.
-
- Na trestné lavici
Nelze vyloučit, že i fetišismus vzniká ještě před narozením nebo přímo při početí. Vědci totiž pokusy na myších potvrdili dědičnou pamět, tudíž v jednom z těch dvou genů (gen otce a gen matky) jsou uloženy některé vzpomínky rodičů i jejich předků, které však jsou celý život jejich dítěte uložené v nevědomí. Důsledkem této dědičné paměti je například arachnofobie nebo strach z vody (někdo z předků člověka, který se bojí vody, se před tím, než počal ho nebo jeho předka, topil, ale přežil).Jednorozec píše: ↑úterý 7. 1. 2020, 19:52:28 Vem si fetišisty myslíš že se někdo může narodit s tím, že ho budou přitahovat třeba bavlněné dámské kalhotky??
A v té dědičné paměti se mohou vyskytovat třeba ty bavlněné dámské kalhotky, tudíž i fetišismus může vznikat buďto při početí nebo někdy mezi početím a narozením. Netvrdím, že to tak je, ale když není důkaz, že fetišismus nemůže vzniknout před narozením, tak nemůžeme říkat, že fetišismus před narozením nemůže vzniknout. Obojí je možné.
-
- Registrovaný uživatel
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 119 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
Podle mě mají fetišisté od narození (početí) něco jako predispozice k tomu stát se fetišisty, avšak fetišismus se u nich rozvíjí postupně a jestli je budou vzrušovat bavlněné kalhotky či prsty u nohou popř. jak silně bude fetiš působit záleží na okolnostech.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 16. 3. 2020, 13:18:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necitujte celé příspěvky.
Důvod: Necitujte celé příspěvky.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 573 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Jestli jsem to správně pochopil, tak fetišismus není jenom o tom, že někoho přitahují dámské kalhotky a podprsenka. Fetišizmus je také o preferencích určitých ženských partií. Teď by měla následovat otázka, co je vlastně špatně, vždyť každého normálního muže nějaké dámské partie přitahují. Pointa je v tom, že normální muž potřebuje celou partnerku. Potřebuje, aby ho milovala, aby ho obdivovala, aby se jí sexuální aktivity s ním líbili. Fetišista tyhle věci až tak moc nepotřebuje. Lapidárně řečeno, tak jako pedofil je člověk, kterého prepubertální holčičky přitahují více než pubertální slečny a dospělé ženy, fetišista je člověk, pro kterého jsou při sexuální interakci prsa jeho partnerky důležitější než partnerka samotná.Jednorozec píše: ↑úterý 7. 1. 2020, 19:52:28Vem si fetišisty myslíš že se někdo může narodit s tím, že ho budou přitahovat třeba bavlněné dámské kalhotky??
No a od toho je už jenom krůček k tomu, že fetišista k sexuální interakci nepotřebuje už ani ty prsa, protože si vystačí s podprsenkou.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 573 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Pokud mám říct něco k tématu, tak ano, přitahují mne i příbuzné děti a jednu dobu mne přitahovala i moje vlastní dcera. Nicméně obecně bych řekl, že čím více danou holčičku znám, čím je mi emocionálně bližší a čím silnější vztah k ní mám (čím myslím, že k ním mám vztah jako k dítěti a ne jako k potenciální partnerce), tím je tato přitažlivost slabší.
Westermarckův efekt u mne nefungoval. A nefungoval ani u mnoha jiných, jejichž příběhy jsem četl. Bylo by hodně zajímavé, pokud by někdo na toto téma zpracoval nějakou studii.
Westermarckův efekt u mne nefungoval. A nefungoval ani u mnoha jiných, jejichž příběhy jsem četl. Bylo by hodně zajímavé, pokud by někdo na toto téma zpracoval nějakou studii.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- ve věku do: 36
- Kontakt: telegram: @poutnick
- Dal: 906 poděkování
- Dostal: 160 poděkování
Trochu jsem se zdráhal na takovou otázku odpovědět, protože jsem zde "veřejně dostupný". A tím pádem jsou v podobném postavení i moje děti. A ten důvod je samozřejmě taky proto, že odpověď na otázku je "Ano". Přesně řečeno, ano i ne.
Jak rostla moje nejstarší dcera, nějak mně nepřitahovala a dokonce mně přestávaly přitahovat i holky v jejím věku. Přesto jsem vnímal těla některých dcer v dětském věku jako sexuálně atraktivní, i když tak nějak pasivně. Při bližším tělesném kontaktu (při hrách, lechtání) však docházelo k erekci a tak jsem se takovým kontaktům, bohužel, vyhýbal. Až se vstupem do puberty se mi zalíbilo, jak moje starší dcery dospívají a mění se v ženy. A ze začátku jsem s tím měl dost velký problém, který vyústil až v selhání a touhu po sexuálním kontaktu. Naštěstí moje nejstarší dcera měla víc rozumu než já. Takže nakonec k ničemu nedošlo a dneska si nedokážu představit, že bych měl nějaký sexuální vztah s kteroukoli z dcer. Ať už dospělými nebo těmi co jsou zatím v pubertě.
Za své tehdejší chování se hodně stydím. Ale myslím že je důležité zde psát pravdu, i když to je pravda nepříjemná a pravda o tom, že ne vždy se dokážu ovládnout.
Jak rostla moje nejstarší dcera, nějak mně nepřitahovala a dokonce mně přestávaly přitahovat i holky v jejím věku. Přesto jsem vnímal těla některých dcer v dětském věku jako sexuálně atraktivní, i když tak nějak pasivně. Při bližším tělesném kontaktu (při hrách, lechtání) však docházelo k erekci a tak jsem se takovým kontaktům, bohužel, vyhýbal. Až se vstupem do puberty se mi zalíbilo, jak moje starší dcery dospívají a mění se v ženy. A ze začátku jsem s tím měl dost velký problém, který vyústil až v selhání a touhu po sexuálním kontaktu. Naštěstí moje nejstarší dcera měla víc rozumu než já. Takže nakonec k ničemu nedošlo a dneska si nedokážu představit, že bych měl nějaký sexuální vztah s kteroukoli z dcer. Ať už dospělými nebo těmi co jsou zatím v pubertě.
Za své tehdejší chování se hodně stydím. Ale myslím že je důležité zde psát pravdu, i když to je pravda nepříjemná a pravda o tom, že ne vždy se dokážu ovládnout.