Ahojte,
před nedávnem jsem požádala zdejší komunitu o pomoc, kdy jsem se chtěla něco o pedofilii dozvědět a překvapilo mě, že se ozvalo několik lidí a všichni byli vstřícní a nápomocní, zvláště jeden člověk je velice empatický a korespondence s ním mi hodně dává.
Neodsuzuju nikoho, nikdo nemůže za své zaměření, se kterým se už prostě narodil a já fandím lidem, kteří se s tím vyrovnají a věřím, že se sebou svedli mnohdy i těžký boj, někteří ho třeba ještě svádějí a moc jim držím palce, aby všechno ustáli a zvládli.
Společnost je nastavená na konzumaci mediálních kauz, které jsou zajímavé jedině tehdy, když jsou dostatečně šokující - někdo znásilnil, zabil, mučil...realita spousty lidí nezajímá. Že jsou pedofilové normální lidi, kteří mají děti rádi a často pracují jako učitelé nebo vedou volnočasové aktivity dětí. Být pedofil neznamená být automaticky špatný, nebezpečný a násilnický. Snad se to časem do společnosti vsákne a lidi se nebudou muset bát si s někým otevřeně promluvit.
Děkuji všem, kteří se mi ozvali, hodně mi to pomohlo. :-)
A tento web doufám bude v budoucnu prospěšný dalším a dalším lidem. Jen tak dál!
Fajn lidi
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Fajn lidi
Milá Michaelo,
děkujeme za kladnou odezvu, taková reakce a ocenění vždy potěší a dodá chuť snažit se, jít i žít dál.
Díky moc!
děkujeme za kladnou odezvu, taková reakce a ocenění vždy potěší a dodá chuť snažit se, jít i žít dál.
Díky moc!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Re: Fajn lidi
Děkujeme
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.