Fajn lidi

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Michaela

Fajn lidi

Nový příspěvek od Michaela »

Ahojte,
před nedávnem jsem požádala zdejší komunitu o pomoc, kdy jsem se chtěla něco o pedofilii dozvědět a překvapilo mě, že se ozvalo několik lidí a všichni byli vstřícní a nápomocní, zvláště jeden člověk je velice empatický a korespondence s ním mi hodně dává.
Neodsuzuju nikoho, nikdo nemůže za své zaměření, se kterým se už prostě narodil a já fandím lidem, kteří se s tím vyrovnají a věřím, že se sebou svedli mnohdy i těžký boj, někteří ho třeba ještě svádějí a moc jim držím palce, aby všechno ustáli a zvládli.
Společnost je nastavená na konzumaci mediálních kauz, které jsou zajímavé jedině tehdy, když jsou dostatečně šokující - někdo znásilnil, zabil, mučil...realita spousty lidí nezajímá. Že jsou pedofilové normální lidi, kteří mají děti rádi a často pracují jako učitelé nebo vedou volnočasové aktivity dětí. Být pedofil neznamená být automaticky špatný, nebezpečný a násilnický. Snad se to časem do společnosti vsákne a lidi se nebudou muset bát si s někým otevřeně promluvit.

Děkuji všem, kteří se mi ozvali, hodně mi to pomohlo. :-)

A tento web doufám bude v budoucnu prospěšný dalším a dalším lidem. Jen tak dál!
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Fajn lidi

Nový příspěvek od Kasz »

Milá Michaelo,
děkujeme za kladnou odezvu, taková reakce a ocenění vždy potěší a dodá chuť snažit se, jít i žít dál.

Díky moc!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ďakujem. Takéto slová vždy potešia. :)
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 747 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Děkujeme *thank*
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Michaela

Nový příspěvek od Michaela »

To nemáte zač, budu se sem vracet a nejspíše se i časem zapojím do jiných diskuzí.