Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživotopisy")

Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživotopisy")

Nový příspěvek od simgiran »

Toto vlákno je určeno pro příspěvky lidí ochotné účastnit se projektů. Smyslem vlákna je usnadnit zájemcům o spolupráci nalézt vhodné lidi, případně umožnit výzkumníkům udělat si představu, kolik lidí ochotných ke spolupráci zde mohou najít. Vlákno bude striktně moderováno a off-topic příspěvky mazány.

Držte se prosím zhruba následující šablony (není třeba uvádět vše, chcete-li zůstat anonymní, uvažte, jak moc konkrétní informace poskytnete):
  • Základní informace o sobě: Věk, bydliště rámcově (třeba kraj), vzdělání (stupeň, směr), povolání (oblast), rodinný stav
  • Sexuální zaměření, vyrovnání se s orientací, zkušenost s coming outem, vztah k dětem, zkušenost se zamilováním apod.
  • Aktivismus týkající se pedofilie: Účasti na konferencích, poskytnuté rozhovory, účast na výzkumu apod.
  • Typ aktivit, jakých jste ochotni se zúčasnit: Anonymní online dotazník, anonymní rozhovor, rozhovor otevřeně, osobní účast ve studii aj.
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 6):
Plyšáček, Forst Jan, Marco Freeman, Kasz, Tim, Hebeš
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se ("Pedoživitopisy")

Nový příspěvek od simgiran »

  • Základní informace: Muž, 25 let, magisterský student v přírodovědném oboru v Brně, nezadaný, ateista, skeptik, mám rád hudbu, zajímají mě přirodní věda, psychologie, politika
  • Přitahují mě chlapci mezi 6 a 15 lety s vrcholem přitažlivosti mezi 10. a 12. rokem, ženy, jsem neexkluzivní (sado)masochista; od puberty jsem cítil, že mě přitahují chlapci, ale této části své orientaci jsem nevěnoval příliš pozornosti, považoval jsem to za dočasné a normální, později (tak od 16 let) jsem si uvědomoval, že má orientace je značně nestandardní, snažil jsem se získat informace, od 22 let jsem členem komunity ČEPEK; o mé orientaci ví část mých kamarádů, zatím jsem se nesetkal u coming outu s negativní zkušeností; v současné době navštěvuji psychiatričku, převážně z důvodů nesouvisejících s mojí orientací, o mé orientaci ví; v blízkosti dětí se prakticky nevyskytují, nikdy jsem nebyl zamilován ani do chlapce, ani do ženy
  • Jsem aktivní v komunitách ČEPEK a Virped, na Twitteru @simgiran, píši blog na Mediu, poskytl jsem několik rozhovorů pro Media, mj. pro Metro, třikrát jsem se zúčastnil za komunitu průvodu Prague Pride a vytvořil jsem web vysvětlující naši motivaci, zúčastnil jsem se výzkumu validity PPG u MUDr. Trojana, účastním se výzkumu doktorky Klapilové, vyplňuji různé online dotazníky
  • Jsem ochotný podílet se na výzkumu, i s osobní účastí (předpokladem je proplacení cestovného), účasti na přednáškách, anonymním rozhovoru pro média
Tito uživatelé poděkovali autorovi simgiran za příspěvky (celkem 5):
Gabriel Svoboda, Forst Jan, Honda, Marco Freeman, Kasz
swejk
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 30
Dal: 14 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživitopisy")

Nový příspěvek od swejk »

Základní informace: Muz, 30 let, maturita technickeho smeru, nezadany, ateista. Zajima mne technika, sport a elektronicka hudba
Přitahují mě chlapci mezi 10 a 17 (vyjimecne vice, zalezi na vzhledu a stupni dospelosti) lety, castecne i zeny. Od detstvi jsem mel ve sve orientaci primarne na kluky vicemene jasno, s tim, ze to jednou prejde. Okolo 19 let jsem si prosel commingoutem a srovnal se s tim, ze jsem homosexualni pedofil/efebofil. Okolo 24 let veku jsem mel prvni vztah se zenou trvajici rok. Od roku 2009 clenem komunit kutik.withme.us, od 2013 clenem Cepek. O me orientaci vi v mem okoli temer vsichni, netajim se s ni. Okolo deti se v soucasnosti temer nevyskytuji, s byvalym kutikem jsem stravil 7 let zivota, castecne i v partnerskem vztahu (od jeho 15 let). Do zeny jsem byl zamilovan 1x.
Jsem vicemene spici bunka/neaktivni :D v Cepeku, ucastnil jsem se Prague Pride. Zucastnil jsem se testovani validity PPG u MUDr. Trojana, vyzkumu doktorky Klapilove.
Jsem ochoten podilet se nadale na vyzkumu i anonymnich rozhovoru.
Tito uživatelé poděkovali autorovi swejk za příspěvky (celkem 2):
simgiran, Kasz
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživitopisy")

Nový příspěvek od Myš »

Základní informace: Muž, 21 let. Maturita na SŠ humanitního zaměření. Živím se prací s dětmi. Zajímá mě respektující pedagogika, cestování, hudba, žonglování a mnoho dalšího :)

Přitahují mě výhradně chlapci cca 6-14, vrchol 8-12. Vnitřně jsem outnul v 18, do té doby se jsem si byl sice jiný, že mám "něco" jinak, ale nechtěl jsem to řešit. S dětmi mám vícero kamarádských vztahů, aktuálně i jeden hlubší trvající téměř dva roky. Bez dětí si svůj život dokážu představit jen velmi obtížně.

Jsem aktivní především v ČEPEKu. Poskytl jsem několik rozhovorů pro média a internetové stránky (Týden, Reflex, transforum), rozdával jsem letáčky a organizoval účast komunity na Prague Pride 2014. Zúčastnil jsem se výzkumu validity PPG u MUDr. Trojana, poskytl jsem rozhovor v rámci výzkumu Moore Center for the Prevention of Child Sexual Abuse, účastnil jsem se besed k filmu Danielův Svět a vyplňuji online dotazníky.

Jsem ochoten se účastnit osobních i internetových rozhovorů, vyplňování dotazníku a v podstatě skoro všeho, přijde-li mi téma zajímavé, hodnotné a přijde-li mi vykonavatel důvěryhodný.
Naposledy upravil(a) simgiran dne pátek 19. 4. 2019, 22:00:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: na žádost Myši
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvky (celkem 3):
simgiran, Kasz, swejk
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Honda
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Jihomoravský kraj
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
Příspěvky: 49
Dal: 34 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživitopisy")

Nový příspěvek od Honda »

Jsem muž 30 let studoval sem střední školu stavebního směru obor provozní technik, pocházim z jihomoravského kraje a pracuji v prostředí motorsportu. Baví mne sport hlavně Motosport, hokej fotbal, motosportu se částečně věnuji aktivně.

Líbí se mi kluci 7-14 let vrcholem přitažlivosti jsou kluci 10-13 let. Vnitřní coming out přišel cca v 15-16letech. poprvé sem to osobě řekl v 29 letech. Ví to o mně pár mých blízkých přátal. S dětmi občas do kontaktu příjdu , jelikož dělám z lidmi . Sám jsem se se svoji orientaci smířil a vyrovnal. Nikdy sem se ničeho na dítěti nedopustil a nedopustím v tomto mám jasno. Sám když mi bylo 7 let byl sem několkrat zneužitej, takže vím jak by se takový dítě cítilo. Ve svých 18-22 letech sem trénoval mladší a starší žáky ve fotbale. Potom sem se začal výhradně věnovat vůní benzínu.

Co se týče nějakých výzkumů, rád bych se zúčastnil , ale kvůli nedostatku času mi to ještě nevyšlo byl sem domluvený na výzkumu v Klecanej , ale bohužel čas je můj nepřítel.

Jinak rád se zúčastním jakýhokoliv aonymního výzkumu, rozhovoru apd.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Honda za příspěvky (celkem 2):
simgiran, Livrey
Uživatelský avatar
Kejklíř
Registrovaný uživatel
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Příspěvky: 30
Dal: 4 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživitopisy")

Nový příspěvek od Kejklíř »

Ahoj,jsem muž 40 let, přitahují mě chlapci ve věku 9-12 let. Sám sebe jsem si uvědomil v osmnácti letech a tak nějak jsem se snažil bojovat s touto orientací.Smířil jsem se sám se sebou asi ve 25 letech.
Byl jsem velice konfliktní člověk a odmítal jsem okolo sebe nějaké kamarády. Jsem vyučený automechanik,ale nikdy jsem tuto práci nedělal.Pracoval jsem jako vychovatel v ústavu pro mentálně postižené dospělé muže.Od roku 2006 jezdím autobusem po Evropě.Jsem ženatý a přiženil jsem tři děti (kluky), ale nikdy jsem se proti nim neprovinil.Má manželka o mě ví vše coming out proběhl nedávno.
Rád pomohu a odpovím na otázky.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživotopisy")

Nový příspěvek od Tim »

Jsem muž ve věku 28 let se základním vzděláním. Živím se prací gastronomii, nárazově pak v ostraze majetku a osob (převážně na festivalech).
Zajímá mne historie, knihy a zbraně/vojenství.

Přitahují mne chlapci ve věku 5-17 let přičemž vrchol je 8-12 let. V nějakých 13ti jsem si přiznal že jsem gay, s postupem času jsem si uvědomoval že je něco trochu jinak. Vše se mi pořádně srovnalo když mi bylo cca 23 kdy jsem to i naplno přijal (na čemž má velikou zásluhu právě tento web).

S dětmi se vídám jako zdravotník na letních táborech, příležitostně mne kamarádi používají jako chůvu. Jinak se ale nějakému kontaktu s cizími dětmi vyhýbám, ne snad ze bych mel nevhodné myšlenky ale znervoznuje mne to.

Nejsem úplně nějaký aktivista, většinou vyplním nějaký dotazník a nebo vystupuji v diskuzích na netu. Ve svém okolí jsem však přiznaný a dá se říct že takřka všichni moji přátelé a známí ví jak na tom jsem.

Jsem ochotný se zúčastnit nějakého výzkumu, přednášky nebo rozhovoru pro média (netrvám na anonymitě).
Uživatelský avatar
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Příspěvky: 298
Dal: 280 poděkování
Dostal: 276 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživotopisy")

Nový příspěvek od Kiiax »

Jsem muž, věk 23 let, bydlím v Praze. Vystudoval jsem Střední zdravotnickou školu (aktivní zájem doplnit si vzdělání na vyšší nebo vysoké škole), jsem svobodný.

Jsem pedofil, kterého přitahují dívky ve věku od 6 let do asi 12-13 let (hodně záleží na vzhledu, tělesných proporcí i duševní zralosti).
Svůj vnitřní coming out jsem prožil v 18 letech, kdy jsem si ve vztahu s dívkou stejného věku nepřipadal spokojený a začal si dávat střípky z dospívání dohromady. Vnější coming out přišel o dva roky později, kdy jsem se svěřil se, nyní už ex-přítelkyni. O dva měsíce později jsem se svěřil i rodičům.
V této době jsem se absolboval několik sezení u sexuologa v Bohnicích, kde mě vyšetřili, vše vysvětlili a dali mi i kontakt na tyto stránky. Díky tomu a podpoře rodičů jsem svoji sexuální preferenci přijal celkem klidně.
Vztah k dětem mám kladný, nejvíce si rozumím s děvčaty. Dvakrát jsem byl zamilován do dívky, které bylo méně než 15 let (jedné 10, druhé 11). Bohužel ta starší na mě chtěla objevovat svou sexualitu. Naštěstí se to podařilo utnout, než se něco stalo, což pro mě bylo velmi náročné, ale objevil jsem hranice, které nesmím překročit.

Aktivity týkající se pedofilie žádné nemám, jelikož o tom v mém okolí skoro nikdo neví a nedostal jsem příležitost nějak se veřejně vyjádřit (v běžném rozhovoru s kolegyněmi, navíc matkami, mi to nepřišlo úplně košér a mí kamarádi jsou spíš typ "jednou z čas na pivo nebo do kina".)

Mám velký zájem účastnit se jakýkoliv rozhovorů, průzkumů, studijí i veřejných přednášek. Jsem typ, co vykládá hlavně svoji zkušenost, pohled na svět, na děti, kriminalitu ohledně dětí, a tak podobně. Nevadí mi o tom mluvit veřejně, jsem zvyklý mluvit před lidmi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kiiax za příspěvky (celkem 2):
Gabriel Svoboda, Cykle02
11auto
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 62
Dal: 28 poděkování
Dostal: 84 poděkování

Re: Nehledáte nás? Nabízíme se! ("Pedoživotopisy")

Nový příspěvek od 11auto »

Základní informace: 24 let, Morava, vysokoškolské vzdělání, učitel na 1. stupni ZŠ, svobodný (záleží na úhlu pohledu)
Sexuální zaměření: homosexuální pedofil (se zvláštní úchylkou pro dlouhovlasé chlapce), líbí se mi chlapci asi od 5 do 14 let
Aktivizmus týkající se pedofilie: Danielův svět, validita PPG (O. Trojan), výzkum československých pedofilů od Martina Fafejty, NÚDZ
Typ aktivit, jichž jsem ochotný se zúčastnit: anonymní dotazník, osobní rozhovor (jehož výstupem je anonymizovaná podoba), ...
[email protected]
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host