Prokletí pedofilie?

Životní příběhy pedofilů, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3685 poděkování

Re: Prokletí pedofilie?

Nový příspěvek od Kasz »

Nitropane, trochu nechápu tvůj příspěvek. Můžeš jej vysvětlit?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 359 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Kasz píše: pátek 1. 11. 2019, 3:11:42 Nitropane, trochu nechápu tvůj příspěvek. Můžeš jej vysvětlit?
Asi myslí Westermarckův efekt.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3685 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

nintropan píše: středa 30. 10. 2019, 1:00:28 Je na to přímo nějaká studie ;-)
Je to jen něco se si pamatuji ze školy, když jsme to brali v psychologii.
Mohu se zeptat v jaké psychologii?

To mě zaujalo. A teď nevím, jestli se mám smát nebo zvracet?
Vyspím se a uvidím.
Příspěvek prostě nechápu, nedává mi logiku, hlavně s tím, jestli se má smát nebo zvracet.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2061 poděkování
Dostal: 868 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Rousee píše: úterý 29. 10. 2019, 21:28:26Jen bych chtěla zareagovat na tvoji obavu z toho, že kdyby si měl dceru, tak by si k ní mohl cítil nějakou erotickou přitažlivost. Tak obavu mít nemusí pokud by si o ní pečoval od narození až do, tuším, jejích 2 let, tedy musel by si s ní být v blízkém kontaktu. Děti v tomto období ze sebe vydávají hormony, které v člověku, který jim je nablízku (tak že cítí jejich vůni) vyvolávají ochranářský pud- z biologického hlediska. A tak není možné, aby stejný člověk- pedofil je současně dokázal vnímat jako sexuální objekt. Je na to přímo nějaká studie ;-)
Je to jen něco se si pamatuji ze školy, když jsme to brali v psychologii.
Milá Rousee, asi opravdu myslíš Westermarckův efekt (nebo taky kibucový efekt) je pouze psychologický efekt, kdy si nejsou vzájemně sexuálně přitažlivé osoby, které spolu prožili dětství a nemusí jít jen o rodinné příslušníky.
Wikipedia píše:Je pozorován i u pedofilů; praví pedofilové se proto zpravidla nedopouštějí incestního zneužití vlastních dětí, pokud o ně pečovali v raném věku
Nejde tedy o žádné hormony a bohužel/bohudík tenhle efekt u mě nepůsobí. O dcerku jsem pečoval od narození a právě zrovna díky ní jsem si začal říkat a nakonec si to uvědomil, že jsem pedofil. Ikdyž teď nevím, jestli mám použít "bohužel" nebo "bohudík" - "bohužel", že mě dcerka sexuálně přitahuje, ale "bohudík", že díky ní mám denně příval lásky a možnost tu lásku vyjadřovat jí (píšu "lásku", ne "sex"!) a nehrozí tak nebezpečí, že bych se někdy neovládl někde venku a pokusil se něco provést cizí holčičce.
fokuta
Nový člen

Nový příspěvek od fokuta »

Mohu se zeptat jak poznám pedofila ? Proč ve svém okolí o pedofilech nevím ?
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 753 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

fokuta píše: úterý 19. 11. 2019, 17:55:33 Mohu se zeptat jak poznám pedofila ? Proč ve svém okolí o pedofilech nevím ?
Pedofila nelze poznat. Pedofilie je vnitřní cítění, které nejde na venek vidět, pedofil tedy sám cítí, že je pedofilem, ale na venek se to nemusí nijak viditelně projevit. Mohou sice být nějaké indicie (dotyčný je rád s dětmi, pořádá pro ně zájmové kroužy, je učitelem na škole nebo vedoucím na táboře, v extrémním případě může třeba spáchat delikt), ale ty jsou nespecifické. To znamená, že toto chování se může vyskytnout (a často vyskytuje) i u lidí, kteří pedofilové nejsou. Specifické příznaky (např. zamilování se do dítěte nebo vzrušení z dítěte), tedy ty které jasně ukazují, že je dotyčný pedofil, jsou na venek nepozorovatelné.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
fokuta
Nový člen

ah, Oni kolem nás nejsou ? Jaktože se o nich neví ?
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 753 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

fokuta píše: úterý 19. 11. 2019, 18:11:30 ah, Oni kolem nás nejsou ? Jaktože se o nich neví ?
Ale jsou. Jen to prostě veřejně neřeknou. A není se ani čemu divit, když si dnes většina lidí při zaslechnutí slova pedofil okamžitě představí člověka, který dítě brutálně znásilňuje nebo zabíjí. Prostě se jen skrývají a snaží se, aby na to nikdo z okolí nepřišel.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
fokuta
Nový člen

Aha děkuji neznám moc tuhle problematikou... Má někdo jiný názor ?
Reznik69
Na trestné lavici
Líbí se mi: Muži
ve věku do: 20
Dal: 3 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Reznik69 »

fokuta píše: úterý 19. 11. 2019, 17:55:33 Mohu se zeptat jak poznám pedofila ? Proč ve svém okolí o pedofilech nevím ?
Tak stejně jako nevíš o zoofilech nebo třeba nekrofilech... Na cele to napsáno nemají a pochopitelně je to dost tabu aby se o tom šířili. Homosexuálové třeba mohou být otevřenější a stejně člověk tak nějak jednoho obden potká a neví o tom...
Rudy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 25
Dal: 179 poděkování
Dostal: 89 poděkování

Nový příspěvek od Rudy »

Kasz píše: středa 21. 10. 2015, 22:43:30 Nemohu se příliš rozepisovat, nicméně 14 jí bylo před rokem, jsme od sebe věkově téměř 20 let (bez pár měsíců). Její rodiče mne znají, mohu k nim kdykoliv přijít na návštěvu. Uvidíme, jak to bude dál. Pro mne je ona každopádně splněným snem. *heart*
Ahoj.
Koukám že je již poměrně větší odstup času.
Mohu býti troufalý a zeptat se jak se po letech váš vztah vyvinul? Rozumíte si stále?
Díky