Nová verze a nový vzhled webu!

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Uživatelský avatar
pbd
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 391
Dal: 337 poděkování
Dostal: 423 poděkování

Upgrade chatu na verzi PCPIN 6.23 pro PHP 7!

Nový příspěvek od pbd »

Chat byl aktualizován na poslední (nicméně více než 6 let starou) verzi PCPIN 6.23 předělanou pro PHP 7. Omluvte prosím drobné odchylky v designu, které je třeba doladit. Pokud by se objevil nějaký problém ve funkčnosti chatu, tak mi jej prosím nahlaste, nejlépe v soukromé zprávě přes fórum.

Samotná aktualizace a předělání do PHP 7 z uživatelského hlediska žádné výhody nepřináší, ale umožňuje nám na chatu dál pracovat (jelikož jsme za již neudržovaný PCPIN nenašli adekvátní náhradu) a tak se snad i časem podaří udělat něco s tou rychlostí načítání.
Tito uživatelé poděkovali autorovi pbd za příspěvky (celkem 3):
Marco Freeman, Fx100d, Kasz
Uživatelský avatar
pbd
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 391
Dal: 337 poděkování
Dostal: 423 poděkování

Re: Upgrade chatu na verzi PCPIN 6.23 pro PHP 7!

Nový příspěvek od pbd »

pbd píše: pondělí 30. 9. 2019, 10:41:57 (...) a tak se snad i časem podaří udělat něco s tou rychlostí načítání.
Podařilo se, byla to samozřejmě jen taková hloupost. Teď trvá požadavek na chat místo dvou až tří sekund řádově už jen setiny sekundy, takže můžeme vesele vypisovat.
*book*
Tito uživatelé poděkovali autorovi pbd za příspěvky (celkem 5):
Marco Freeman, Hebeš, Allein, Kasz, Gabriel Svoboda
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Upgrade chatu na verzi PCPIN 6.23 pro PHP 7!

Nový příspěvek od Kasz »

Pro zajímavost - pbd napsal na soukromém kanále: "Koukal jsem se na to, co zdržuje načítání chatu, a narazil na to, že jsme měli v konfiguraci nastaveno uchovávat zprávy v logu po 9876543210 dní (tedy přes 27 milionů let). Přenastavil jsem tedy uchovávání zpráv v logu na 100 let a alespoň při krátkém testu se mi teď chat načítal podstatně rychleji.

Nakonec jsme tedy dali 10 let, protože k čemu 100 let? :) Po tolika letech, co chat jel pomaleji než šnek, musel až pbd přijít na takovou "banalitu", která způsobovala velmi pomalý chod chatu. :) Patří mu velký dík! Chat je teď najednou superrychlý, jak nikdy předtím nebyl. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová verze a nový vzhled webu!

Nový příspěvek od Fx100d »

Ještě mám po delší době používání nového vzhledu fóra jednu malou připomínku. Čtu-li na fóru nějaký delší příspěvek a po jeho přečtení chci udělit poděkování, nebo příspěvek upravit atd., musím po příspěvku přerolovat zpět na jeho začátek a kliknout na příslušné tlačítko. U většiny příspěvků to není problém, protože jsou krátké a mají jeden či dva odstavce. Jenže u těch delších je to dosti otravné. Nešlo by přesunout ikony pro úpravu, nahlášení, poděkování a podobně přesunout na konec příspěvku jako to bylo na staré verzi fóra? Myslím, že by to bylo uživatelsky daleko přívětivější.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů