Cesta ke vztahu

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Cesta ke vztahu

Nový příspěvek od Myš »

Vím, že jsou tu lidé, kteří přes to, že jsou primárně přitahováni dětmi, našli ve svém životě cestu ke vztahu. A především od těch by mě zajímalo, jak vnímají to, že se jim to povedlo a co pro to udělali.

O něco jednoduší to mají jistě ti, kteří jsou přitahování i mladistvými nebo dospělými. Je tu někdo, kdo dosáhl láskyplnný vztahu i bez toho, aby k dotyčnému cítil přitažlivost? Někdo popisuje, že si dříve vztah s někým nad 15 let nedokázal představit, ale pak se to povedlo. Jaká k tomu vedla cesta?
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Cesta ke vztahu

Nový příspěvek od Kasz »

No, o mně to asi všichni ví - zafungovalo víc věcí - hlavně i to, že sem občas přijde i nějaká holka. *spruce_up* A co jsem pro to udělal? Nic moc - napsal jsem inzerát do seznamky. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Myško myší, vztah je složitá věc.
Osobně bych vztah každému doporučil, protože ten čas v něm alespoň pro mě má / měl velký smysl Máš někoho kdo ti rozumí, ideálně tě toleruje, chápe a pomůže ti kdykoli. K dobrému vztahu je potřeba za mě respekt, tolerance a kopec společných aktivit, aby to mohlo fungovat a taky trocha chemie a dobrá komunikace.

Držím ti palce ať najdeš toho pravého člověka.
Není to lehké.Pokud se Ti to ale povede, tvůj život bude šťastnější.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

............................
301
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 28 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

A také na okolí to dělá dobrý dojem. Lidi z menší pravděpodobnosti si pomyslí pravdu
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Myš píše: pondělí 4. 11. 2019, 20:37:10 Někdo popisuje, že si dříve vztah s někým nad 15 let nedokázal představit, ale pak se to povedlo. Jaká k tomu vedla cesta?
Poznal jsem ji, když byla malá - už tenkrát mě očarovala, ale byl jsem rozumný a nic s ní neměl. Po čase jsme se pak přestali vídat. O pár let později mě sama kontaktovala, začali jsme si psát, po nějakém čase i scházet a já se do ní nakonec zamiloval, přestože v té době už byla ve věku ve kterém jsem si myslel, že se zamilovat nemohu. Ale určitě mi v tom zamilování pomohlo to, že jsem si ji pamatoval, jaká byla několik let zpátky. Během pár příštích let mi pak stouply věkové preference tak, aby odpovídaly jejímu věku a erotická přitažlivost k předpubertálním dětem mě přešla. Je to divné, ale je to tak.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Silesia
Registrovaný uživatel

Kubo vážně myslíš že tě přešla? Není teď spíše jen trochu potlačená? To nemusí znamenat, že nejsi šťastný.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Silesia píše: čtvrtek 7. 11. 2019, 5:52:22 Kubo vážně myslíš že tě přešla? Není teď spíše jen trochu potlačená? To nemusí znamenat, že nejsi šťastný.
Mám podobnou zkušenost jako Kuba. Když jsem se oženil a začal žít pravidelným sexuálním životem, moje představy a sexuální fantazie týkající se prepubertálních holčiček tak nějak vyšuměly do ztracena. Tři toky jsem neměl jedinou sexuální myšlenku, ve které by figurovala holčička, ať už skutečná, nebo vysněná. Dnes mi to připadá skoro až neskutečné. Ale bylo to tak a já si tenkrát bláhově myslel, že jsem z pedofilie vyléčen. Dnes si myslím přesně to, co píše Silesia, totiž že moje pedofilní sklony byly vlivem událostí silně potlačeny. Jenže pak se vlivem dalších událostí opětovně probudily k životu. Bylo by zajímavé vědět, co by se dělo, pokud by ony okolnosti nenastaly. Ale odpověď na otázku "Co by bylo kdyby" se bohužel nikdy nedozvíme.

No a jestli je Kuba spíše normální kluk, u kterého byly v minulosti pedofilní sklony vlivem událostí silně zesíleny, nebo jestli je Kuba spíše pedofil, u kterého jsou v současnosti pedofilní sklony vlivem událostí silně potlačeny, tak to bych zatím nechal koňovi. Možná to ukáže budoucnost.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2028 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Daniel píše: sobota 9. 11. 2019, 20:55:42 Mám podobnou zkušenost jako Kuba. Když jsem se oženil a začal žít pravidelným sexuálním životem, moje představy a sexuální fantazie týkající se prepubertálních holčiček tak nějak vyšuměly do ztracena. Tři toky jsem neměl jedinou sexuální myšlenku, ve které by figurovala holčička, ať už skutečná, nebo vysněná. Ale bylo to tak a já si tenkrát bláhově myslel, že jsem z pedofilie vyléčen. Dnes si myslím přesně to, co píše Silesia, totiž že moje pedofilní sklony byly vlivem událostí silně potlačeny. Jenže pak se vlivem dalších událostí opětovně probudily k životu.
He, tak u mě to bylo trošku jinak. Do narození dcerky jsem o sobě jako pedofilovi nevěděl/neuvažoval. Tak zas takový problém jsem neměl, protože jsem pořád seděl u počítačů, ale když jsem jeden čas doučoval děti a učil v klubu mládeže, tak se mi některé holčičky líbily, s některými jsem si i něco představoval, žádný sex, jen mazlení, hlazení (ale trošku s erotickým nádechem jo). Ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Na dovolených, kde se holčičky producírovaly v plavečkách, jsem měl obvykle blbou náladu z toho, že jsem propásnul ve svém mládí možnost mít nějaké dětské milostné/zamilované vztahy s takovými holčičkami.
Až když se nám narodila dcerka a já byl vzrušený, když jsem se s ní mazlil a viděl jí nahatou, tak jsem začal víc a víc přemýšlet a když jsem chodil s dcerkou na dětská místa (dětská hriště, dětské bazény) a pokukoval jsem tam i po cizích holčičkách a bavil se s nimi, tak jsem to pomalu pochopil. S dospělou ženou dokážu mít pohlavní styk (mám dva důkazy :) ), ale někdy jsem k žádné dospělé ženě necítil tu "lásku", kterou cítím k holčičkám. Na druhou stranu, s holčičkami si dokážu představit pouze mazlení, ale žádný pohlavní styk. Když koukám po ženách (a tím myslím spíš mladší ženy a slečny, ženy mého věku mě už fakt neberou), tak už koukám dost na prsa a zadek a představuju si sex. V jejich očích už ten dětský plamínek není, ikdyž máme v práci dvě mladší slečny, kde trochu ten plamínek vidím.
K mojí ex jsem taky nikdy necítil nic extra, ale obávám se, že nikdy k žádné ženě bych necítil nic, co cítím k holčičkám. Leda by ta žena aspoň trochu připomínala svým růstem, výrazem v obličeji a chováním mladší dívku. Pak snad možná ano.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 747 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Ikdyž se vztahy s dospělými dívkami nemám příliš mnoho zkušeností, tak popíšu aspoň to něco málo, co jsem v tomto směru zažil. Bylo mi kolem dvaceti let a byl jsem cca rok po vojně. Jednoho dne mi přišla SMS na mobil. Když jsem jí přečetl, byl v ní napsaný poze nějaký vtip. Bez úvodu, bez podpisu a z neznámého čísla. Poslal jsem tedy odpově´, že mě vtip pobavil, ale že vůbec netuším, kdo mi ho posílá. Byla to slečna v mém věku, možná o rok nebo dva mladší, tak jsme si začali psát SMS každý den. Bydlela nedaleko prahy a já bydlel cca 250 Km od ní. Když jsem jednou jel na týden do Prahy za kamarádem, který v té době ale neměl volno a trávil tedy dopoledne v práci, jezdil jsem tedy přes dopoledne za touto slečnou. Pozval jsem jí na oběd, další den jsme strávili na koupališti atd. Ač mě ta dívka nepřitahovala, došlo i na sex (u mě poprvé v životě). Pro mě bylo ale důležité, že jsme si rozuměli a pořád bylo o čm mluvit. Celý vztah byl pro mě super, ač byl na dálku a vídali jsme se jen jednou za měsíc nebo dva. Tento vztah neměl dlouhého trvání a byl ukončen z její strany.

Druhý vztah, který jsem zažil, byl s dívkou, kterou jsem oslovil přes inzerát na internetu. Bylo mi v té době 26 let a jí 19. Byla velmi drobné postavy a proto se mi i trošičku líbila. Nebylo to pro mě sice úplně to pravé ořechové, ale bylo to o něco lepší než u ostatních jejích vrstevnic. Rozuměli jsme si možná i více, než s dívkou z prvního vztahu. Byl jsem v tu dobu šťastný. Přitahovala mě čím dál víc i po sexuální stránce, protože jsme občas koukali na její videokazety, na kterých byla zachycená kamerou jako malá holčička. Při sexu jsem si pak vybavoval její záběry z videokazet a zažil jsem s ní asi nejkrásnější sex ve svém životě. Sex samozřejmě nebyl to nejdůležitější. Zažíval jsem s ní krásný vztah plný romantiky a dá se říci, že jsem se do ní zamiloval. Jasně, nebyla to láska tak silná, jako jsem pocítil k malým holčičkám, ale láska to byla. Bohužel ani tento vztah neměl dlouhého trvání. Po roce nebo roce a půl byl vztah z její strany také ukončen.

To je vše z mých zkušeností s dopělými pratnerkami. Ać se jednalo spíše o krátké románky, byly pro mě vztahy s těmito slečnami přínosem. Spíš z toho ale mám pocit, že není ani tak těžké si vztah vybudovat, ale pak si jej udržet. Ani v jednom případě nevím přesný důvod, proč se se mnou ty dívky rozešly, ale mám pocit, že nějak vycítily, že má pozornost k nim není až taková, jaká by měla být. Mě zase vadilo, že jsem se těm dívkám nemohl svěřit a nemohl jsem k nim být ve všem zcela upřimný. I dnes toužím po vztahu s dospělou partnerkou, ale rád bych, aby dotyčná věděla jak to se mnou je. Tak snad někdy najdu dívku, se kterou mi to bude klapat a budeme si rozumět.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Já se s manželkou seznámil okolo osmnáctého roku, byla o pár let mladší, ale legální - už to nebyla žádná holčička. V té době už jsem zakázané erotické představy míval, ale nedělal jsem z toho žádnou vědu, bral jsem to tak, že se mi prostě líbí mladší, drobné dívenky - a manželka byla štíhlounká a v mých očích krásná. Velká láska mé představy na pár let utlumila, sex byl pěkný takový jaký byl.

Později mi žena po erotické stránce postupně přestávala stačit. Toužil jsem po někom do trojky, ideálně mladším, a mladším, a mladším. Představy mi umožňují s ní spát i dnes, po mnoha letech. V posledních pár letech mě sice nemožnost realizovat lásku podle svých představ dost trápila, ale sebral jsem odvahu a manželce se svěřil. Hodně se mi tím ulevilo, a myslím že ji dnes miluji víc než kdy jindy, přestože je 4x starší než bych potřeboval.

Dobrý vztah by se měl opírat o jiné věci než jen romantiku a sex. Zamilovanost vyprchá a vztah skončí. U nás to vždy bylo o toleranci, respektu, snaze vyjít tomu druhému vstříc, pomáhat si. Je také důležité dávat tomu druhému prostor, čas sama pro sebe, aby se rád vracel domů.

Nebýt sám je super, a stojí za to to zkusit. Já měl to štěstí, že se mi podařilo najít lásku ještě v mládí. Kdybych musel hledat teď, bylo by to už těžší... ale věřím, že by se nějaká legální dívenka která by mě přitahovala nakonec našla. A když ne u nás, tak v Asii určitě ;-).
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Silesia píše: čtvrtek 7. 11. 2019, 5:52:22 Kubo vážně myslíš že tě přešla? Není teď spíše jen trochu potlačená? To nemusí znamenat, že nejsi šťastný.
Už si asi nedovolím nic stoprocentně prohlašovat, každopádně přitažlivost k předpubertálním dětem již nepociťuji více jak šest let. Ani si s takovou představou nedovedu vyhonit (nedávno jsem to zkoušel - ale tak vždycky je možnost, že si tohle ovlivním podvědomě), nejsem už ani okouzlený z filmů či knížek s dětmi jako jsem byl okouzlen dříve. Přestože mám možnost trávit čas s dětmi ve věku, který jsem dříve preferoval, tak této možnosti většinou nevyužívám, protože se mi prostě upřímně nechce. Pokud se cítím osaměle, nemyslím na děti, ale na starší holky.

Se staršími holkami jsem později prožil intenzivnější zážitky než předtím s dětmi. Takže mi to moc na potlačovanou pedofilii nesedí, ale samozřejmě nemohu zcela vyloučit, že tomu tak není.

Stále preferuji oproti sobě o něco mladší dívky, ale už se jedná přinejmenším o hebefilní věkové spektrum. V podstatě pořád preferuji dívky, které jsou oproti mně mladší o nějakých 10-15 let. Když mi bylo 20, tak to vycházelo na děti, teď už se to naštěstí posunulo. A opravdu píšu naštěstí, protože teprve s těmi staršími jsem mohl zažít plné sexuální uspokojení a především s nimi můžu mít celkově rozvinutější vztah s budoucností. Je trošku paradox, že se tak stalo u mě, protože někteří z vás si mě jistě ještě pamatujete z doby deset let zpátky a víte, že bych tenkrát byl tím posledním, kdo by o změnu orientace na dospívající/dospělé stál. Ale došlo k tomu a jsem za to rád. To je pro mě hlavní a ani moc necítím potřebu se do detailů zabývat tím, jak k této změně mohlo dojít. Může to samozřejmě být tím, že jsem nikdy opravdu pedofil nebyl, ale můj tehdejší zájem o děti byl způsoben jinými vlivy, jen bych opravdu nedovedl určit jakými.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Silesia
Registrovaný uživatel

Kubo, děkuji za odpověď.