Moc nechápu, co je přesně otázkou myšleno.
2. Nosíte nějaké oblečení, které by mohlo děti "přitahovat" (např. tričko s koťátkem, Hello Kitty ap.

Ani ne
3. Mluvíte s lidmi o pedofilii? (Vím, toto je i samostatný příspěvek.)
Moc ne. Jen, když jsme se bavili se spolužákem, jsem řekl, že i když se dnes tak řeší segregace, tak má stále společnost obrovské předsudky u duševně nemocných a mnohdy je neprávem považuje za nebezpečné a jako příklad jsem uvedl pedofilii (samozřejmě, že to není duševní porucha, ale nechtěl jsem být moc nápadný)
4. Když se Vás někdo přímo zeptá, zda jste pedofil, odpovíte mu pravdivě - nebo jste to někdy v minulosti udělali?
Naštěstí se mi to nestalo
5. Ukazujete se na veřejnosti rádi v přítomnosti dětí nebo z toho máte strach - co si asi pomyslí lidé?
Ano, ukazuji se. Nenechám si možnými předsudky lidí, ke kterým ani moc blízký vztah nemám, zničit mládi.
6. Mluvíte často o tom, že máte děti rádi?
Nemluvím, ale je to o mně obecně známé.
7. Hladíte děti na potkání?
Ne, navazuji psychické kontakty, nikoliv fyzické.
8. Zastáváte se v rozhovorech na dané téma pedofilů, nebo říkáte: "Ti hnusní pedofilové!"?
Jen jednou, jak jsem napsal v otázce 3
9. Mluvíte s dětmi třeba o tom, že máte rádi holčičky - kluky, nebo že se Vám líbí?
Ne, to pro děti není přirozené. Ale líbí se mi i 13, 14, 15 leté, tak jim to občas najevo dávám. Nejsem o moc starší.
10. Dokázali byste např. na ulici jen tak prohodit: "Bože, ty jsi tak nádherná..."?
Ne
11. Když se někde setkáte s hezkým dítětem, snažíte se koukat jinam nebo se ohlížíte a špulíte pusu? Mrkáte na ně či děláte jiné posunky?
Ne
12. Dáváte dětem dárky jen tak pro nic za nic? Z čisté lásky a nebo máte strach, že budete nápadní?
Ano. Nápadné to u mně není.
13. Když jste ve společnosti dospělých, kde jsou i děti, jdete k dětem nebo děláte normála a vůbec si jich nevšímáte?
Mimo rodinu ve společnosti dospělých díky svému věku nebývám.
14. Pouštíte si doma dětské písničky, popř. slyší je i Vaši sousedé?
Ano a asi je možné, že to sousedé slyší.
15. Co na FB. Dali jste si tam něco o pedofilii (např. Danielův svět)? Máte tam hodně svých fotek společně s dětmi? Nebo přímo album "Krásné holčičky"?

Ne, nikdy.
16. Šli byste s holčičkou, která není příbuzná, po ulici za ruku (s propletenými prsty?)
Vzhledem k mému vyššímu preferáči, by to i pro ni bylo divné.
17. Kupujete si v obchodech něco "nápadného"?
Ne
18. Máte doma nějaké obrázky s dětmi? Nechali jste si např. zarámovat nějakou "kost" nebo kutíčka? Jak to vysvětlujete neznámým návštěvám?
Ne. Jediné mé papírové obrázky jsou fotky z raného dětství a školní focení.
19. Když se k Vám hrne dítě, vrháte se na něj a nebo říkáte: "Kuš, uteč" a snažíte se raději "chodit kanály"?
Ne
20. Stala se Vám nějaká děsně nápadná situace? (Např. Vás viděli, jak šmírujete dalekohledem děti v tělocvičně?)
Nemohu napsat veřejně.