Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Kasz »


25. 8. 2019 18:00

Pedofila väčšina ľudí vníma ako človeka, ktorý zneužíva deti. Československá pedofilná komunita, ktorá v posledných mesiacoch dostala aj do verejného povedomia, to však vníma úplne inak. Česi a Slováci, ktorých spojila mimoriadne netradičná sexualita, sa snažia spoločnosť presvedčiť, aby ich neodsudzovala. Na otázky nám odpovedal jeden z administrátorov webu spomínanej komunity, ktorý vystupuje pod prezývkou Petr Kasz.

Podľa informácií na vašom profile pôsobíte ako učiteľ. Prečo ste sa rozhodli vykonávať toto povolanie?

Chcel som byť pre deti prínosom. Práca s deťmi ma napĺňa, vnímam ju ako skvelú príležitosť využiť pocity, ktoré voči deťom prechovávam, v ich prospech, rovnako ako ich využili napríklad Jaroslav Foglar alebo Lewis Carroll, autor Alice v ríši divov.

Je podobné zameranie (vychovávateľ, učiteľ) vhodné pre človeka s Vašou sexuálnou preferenciou?

Povolanie učiteľa či vychovávateľov je vhodné pre človeka, ktorý je osobnostne zrelý, ktorý chce mladej generácii niečo pozitívne odovzdať (nielen vzdelanie, ale aj určité morálne hodnoty), ktorý má záujem na tom, aby osoby, ktoré učí, rozvíjal k tomu, aby raz boli dospelými plnohodnotnými členmi spoločnosti, ktorí budú vedieť základné veci o tom, ako funguje svet, spoločnosť i ľudské vzťahy. Toto nemá nič spoločné s tým, aká je sexuálna preferencia daného učiteľa. Čiže z hľadiska vhodnosti akéhokoľvek povolania nie je sexuálne preferencie dôležitá, dôležité sú iné kvality človeka, ktoré som sa snažil popísať vyššie.

Samozrejme, je určite vhodné, aby sa pedofil, ktorý premýšľa o kariére učiteľa, zamyslel nad vlastnou motiváciou, prečo chce učiteľa vlastne robiť. Pedofil, ktorý cíti, že by mu práca s deťmi spôsobovala problémy, by určite s deťmi pracovať nemal . Inak nevidím dôvod, prečo by pedofila mala jeho odlišná sexuálna preferencia automaticky vopred z nejakého povolania vylúčiť.

Ako dlho už pracujte ako učiteľ? Stáva sa vám, že pri pravidelnom kontakte s deťmi cítite pokušenie?

Ako učiteľ pracujem 15 rokov. Pokušenie necítim. Pedofília u mňa nie je o pokušení - je o tom, že sa mi deti - dievčatá veľmi páčia. A to už od 13 rokov, kedy som si všimol, že sa mi páčia 7 až 9-ročné dievčatá. Vždy som cítil túžbu tú krásu, ktorú vidím, chrániť. Tak to cítim i dnes, nič sa v priebehu času nezmenilo.

Ako by podľa vás reagovali rodičia detí, ktoré učíte, ak by sa dozvedeli o vašej orientácii?

Ťažko povedať. Ale najskôr to bude tak ako všade inde. Tí , ktorí by vedeli, čo to je pedofília a ako sa reálne prejavuje by, verím, nereagovali nejako prehnane. Tí rodičia, ktorí majú vybudované predsudky voči pedofilom a predofília je pre nich synonymom zneužívania detí, by reagovali celkom iste negatívne.

Čo vám najviac pomáha nezlyhať? Postupujete nejakú terapiu, či liečbu?

Nikdy som necítil, že by som mal podľahnúť - je to asi podobné, ako keby ste sa spýtali heterosexuálneho muža, čo mu najviac pomáha neznásilniť alebo neobťažovať ženu, ktorú stretne na ulici. Deti sú ľuské bytosti, pokiaľ pre ne chcete dobro, neprichádza do úvahy, že by ste im chceli akokoľvek zámerne ublížiť. Vo všeobecnosti pedofilom pomáha nezlyhať napríklad to, že sa niekomu zveria. Sú potom viac zaviazaní a nechcú daného človeka, a samozrejme, i sami seba sklamať.

Niektorí ľudia z komunity psychológa či sexuológa navštevujú, alebo v minulosti navštívili, či navštevovali, väčšinou sa jedná o nejakú dočasnú pomoc v čase zvýšených psychických problémov, ktoré spomínaní ľudia vnímajú.

Kedy ste si prvýkrát uvedomili, že nemáte mainstreamovú sexuálnu orientáciu?

Keď som mal 13 rokov - chodil som na prípravu na prvé sväté prijímanie, kam chodili najavia 7 až 9 ročné dievčatá, ktoré sa mi veľmi páčili. Vtedy som nechápal, prečo sa mi páčia. V novinách písali o pedofiloch len ako o kriminálnikoch, ktorí deti zneužívali. Myslel som si preto, že som s tým na celom svete sám. Zmena prišla v mojej dvadsiatke na vysokej škole, kde bola väčšia dostupnosť internetu - narazil som na webové stránky jedného pedofila, ktorý opisoval svoje pocity. Zároveň som sa v tej dobe zamiloval do 10-ročnej dievčiny. Tie pocity, ktoré písal na svojich stránkach, boli presne identické s tými mojimi. Až po siedmych rokoch som si tak uvedomil a priznal, že som pedofil.

Ako by ste opísali svoju orientáciu? Ako vnímate deti respektíve malé dievčatá?

Deti sa mi nejakým "zvláštnym" iným spôsobom páčia. DIevčatá vo veku 4 až 12 rokov mi prídu ako najkrásnejšie stvorenia na svete. Cítim potrebu byť im nablízku a chrániť ich. Samozrejme teraz už viem, že to spôsobuje moja iná sexualita - myslím si, že to bude podobné ako keď sa mužom páčia ženy. Akurát oni môžu na tie ženy myslieť aj sexuálne, čo ja príliš nemôžem. K tým deťom to nesedí. Keď som s deťmi, je sex až to posledné na čo by som pomyslel.

Páčia sa vám malé dievčatá, stalo sa vám, že sa do nejakého zamilovali? Narážam na túto správu, ktorú ste uverejnili na svojom blogu: "Markétko,dneska jsme si po týdnu zase hodinu a půl povídali. Těžce rozdýchávám tvou krásu, když od vás odcházím. Tolik bych ti chtěl vyznat lásku, ale nemůžu. Moc bych tě chtěl v životě udělat šťastnou vším, co jsem a co mám, ale taky nemůžu. Nemůžu to všechno do doby, než vyrosteš a než bys vůbec byla ochotná o takových záležitostech uvažovat. Nemůžu nic jiného, než Ti přát, abys byla šťastná, abys jednou třeba našla toho pravého kluka, se kterým budeš šťastná, a modlit se za to. Aby tě měl rád a ty měla ráda jeho. Možná někdy přijde den, kdy Ti všechno to, co jsem a co mám, nabídnu. Máš plné právo odmítnout a já to musím respektovat. Markétko, mám tě moc rád."

Áno zamiloval som sa niekoľkokrát, a to doi dievčat vo veku od 7 do 12 rokov. Markétka bola moja asi „najväčšia láska“, zamiloval som sa do nej, keď mala 10 a čakal som 6 rokov, či by som jej mohol vyznať lásku. To sa nakoniec nestalo, sama potom dala niekoľkokrát najavo, že o moju pozornosť už nestoji toľko ako predtým. Tak som sa radšej stiahol. Ale moje prianie, ktoré som napísal i na svoju osobnú stránku, platí stále. Občas si na ňu spomeniem a taktiež sa jej chystám niekedy zavolať a spýtať sa ako sa jej darí. Tá správa vlastne vyjadruje presne to, čo k dievčatám cítim. Prajem im, aby boli v živote šťastné.

Ako vyzerá Váš osobný život? Máte aktuálne partnerku?

Partnerku mám, zoznámili sme sa cez zoznamku na našom webe. Vtedy mala 14 rokov, čoskoro bude mať 20 a nás vzťah speje k tomu, že sa vezmeme a založíme rodinu. Samozrejme som rád, že o mne partnerka už od začiatku vie - pred inou by som sa musel pretvarovať a naviac riskovať, že by ma opustila, keď by som sa jej neskôr so svojou sexuálnou orientáciou zveril.

Je bežné, že sa na Vašom webe vyskytujú také mladé dievčatá?

Bežné to nie je, ale občas sa to stane.

Ako dlho ste už vo vzťahu?

Zo skôr uvedeného textu sa dá dĺžka môjho vzťahu s Alleinkou jednoducho vypočítať.

Uvažujete o vlastnej rodine?

Chceli by sme mať tak 2 až 3 deti.

Prečo ste sa rozhodli o svojej orientácii hovoriť verejne aj keď po pseudonymom?

Vo veku 13 až 20 rokov som tápal, nevedel som, čo som zač. Teraz, keď to už viem, snažím sa pod pseudonymom posunúť malým pedofilom svoje životné skúsenosti a dať im nádej, že môžu žiť spokojný a šťastný život. Komunikácia s verejnosťou k tomu patrí taktiež - osveta je veľmi dôležitá. V nenávistnom svete plnom odsúdenia a nepochopenia podstaty veci, sa človeku nežije príliš dobre a zvyšuje to riziko, že niečo zlé spácha, že naplní tú úlohu "príšery", ktorú mu ľudia okolo neustále podsúvajú.

*Článok nevyjadruje postoj či názor redaktora ani webu Pluska.sk.*



Paní redaktorka Ľudmila Lorencová se ptala i na kontakt na sexuology, se kterými spolupracujeme v poradně, dával jsem kontakt jak na Kateřinu Klapilovou, tak na pana Brzka, ale jejich vyjádření v článku nakonec není, možná bude později, těžko říct.

K článku je i diskuze na FB: https://www.facebook.com/plusjedenden/posts/10157594123104629
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 7):
Allein, Dreamer, Hebeš, Daniel, Mathias8, Marco Freeman, Gabriel Svoboda
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Všude možně
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Příspěvky: 1351
Dal: 1595 poděkování
Dostal: 809 poděkování

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Dreamer »

Pěkný rohovor, až na ten bulvární a záměrně zavádějící titulek... O plátku, kde to vyšlo, jsem si nic nezjišťoval, ale trochu to celé smrdí jen clickbaitem (?)
K diskuzi na FB se snad ani vyjadřovat nebudu - je vidět že většina lidí co mělo potřebu reagovat článek vůbec nečetla.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Kasz »

Na to, že je to bulvární deník, tak ten rozhovor je v podstatě tak, jak jsem odpovídal paní redaktorce. Titulek samozřejmě musí v bulvárním médiu zaujmout, ale s tím se počítá. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Všude možně
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Příspěvky: 1351
Dal: 1595 poděkování
Dostal: 809 poděkování

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Dreamer »

Ta diskuze má přes 100 nenávistných komentářů a žádný pozitivní. A to i přesto, že článek podle mého jednoznačně vrhá na naši komunitu lepší světlo. Nějak z ní ale zmizely tvé příspěvky. Facebook ti zablokoval účet?
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Kasz »

Jo jo, blokace účtu, to je klasika. Ale v té diskuzi je jen pár diskutujících. Hodně lidí ani nenapíše. Takže podle toho to nelze soudit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Tim »

Kasz píše: úterý 27. 8. 2019, 13:43:53 Jo jo, blokace účtu, to je klasika.
Copak, shledal tvůj účet jako fake? :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Hebeš »

Kasz píše: úterý 27. 8. 2019, 13:43:53 Jo jo, blokace účtu, to je klasika. Ale v té diskuzi je jen pár diskutujících. Hodně lidí ani nenapíše. Takže podle toho to nelze soudit.
Samozřejmě. Málokdo se bude pod svým jménem veřejně zastávat pedofilů. Zvláště na Facebooku, kde to uvidí jeho přátelé. Protože pro lidi je ten, kdo se zastává pedofilů, také pedofil.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofil Petr, ktorý sa zamiloval do 10-ročnej: So svojou láskou plánuje svadbu a deti! (Pluska.sk)

Nový příspěvek od Tim »

Hebeš píše: čtvrtek 29. 8. 2019, 7:27:29
Kasz píše: úterý 27. 8. 2019, 13:43:53 Jo jo, blokace účtu, to je klasika. Ale v té diskuzi je jen pár diskutujících. Hodně lidí ani nenapíše. Takže podle toho to nelze soudit.
Samozřejmě. Málokdo se bude pod svým jménem veřejně zastávat pedofilů. Zvláště na Facebooku, kde to uvidí jeho přátelé. Protože pro lidi je ten, kdo se zastává pedofilů, také pedofil.
Tak já nevím, já to dělám... Pod svým jménem i fotkou...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů