Ahoj, nevím jestli pro vás tento názor bude přínosný, je docela možné, že budu skákat od jednoho tématu k druhému, takže se v tom možná ani nevyznáte, proto se předem omlouvám za případné chyby či nesrovnalosti.
Začnu od začátku, což je, jak jsem se k tomuto webu dostala.
Koukala jsem na videa na YT (myslím, že ohledně introvertů) a viděla jsem v Doporučených video z kanálu MŮJ PŘÍBĚH - Zpověď pedofila (název možná není přesný). Okamžitě jsem si říkala, co to ten buran jako zkouší, znásilňuje děti a ještě se tím bude chlubit? Samozřejmě jsem na video klikla. Ze začátku jsem se na to video koukala s naprostým znechucením.
Proč? Nejspíše to víte sami, dokonce myslím, že tu na fóru je i téma, které se tomu věnuje. Různé články na internetu typu: Pedofil znásilnil dvě mladé dívky, Pedofil sexuálně obtěžoval pubertální dívky atd. Opravdu jsem nerozeznávala rozdíly mezi pedofilem, hebefilem, úchylem či dalších různých "skupin". K dětem se tyto informace prostě nedostanou.
Ovšem poté, co začal říkat, že se straní lidí, že má strach, že nikomu ublížit nechce a proto nevychází z domu, mi ho začalo být líto a po tom, co jsem si přečetla komentáře, mi ho začalo být líto ještě víc. Zhlédla jsem celé video a někde v něm zmínil právě tento web. Říkal něco v tom smyslu, že se snažíte pomáhat "začínajícím" pedofilům, informujete lidi, pomáháte řešit jejich problémy a tvoříte komunitu, která si navzájem snaží pomáhat. To bylo poprvé, co jsem tento web navštívila a v té době mi bylo čtrnáct.
První co jsem začala prozkoumávat, byla samozřejmě poradna, která na mě vybafla. Poté jsem si přečetla informace o pedofilii a pak jsem začala projíždět fóra. Můžete hádat co jsem začala prohlížet jako první. Byla to Seznamka. Mladá zvědavá holka, co chcete :D A zrovna v té době jsem začala zjišťovat, že by mi moc nevadilo mít za kamaráda staršího muže, jelikož pro mě začali být, a stále jsou, děcka mého věku naprosto tupí bezmozci, kteří se smějí každému dvojsmyslu nebo prkotině. Každopádně potom jsem toho nechala a říkala si, že si pár let počkám.
Následně jsem si četla různé témata na fóru, kde jste na ně reagovali a musím říct, že jste mě ohromili svou inteligencí? vyjadřovací schopností? znalostí gramatiky? Možná tím vším. Nedokážu posoudit. A tady se můj názor na vás docela dost změnil. Už jsem vás neviděla jako násilníky nebo něco podobného, ale začali jste pro mě být lidmi akorát se svým "velkým tajemstvím". (Špatné přirovnání, ale nic jiného mě nenapadá). Začala jsem si číst vaše konverzace, začala jsem si o konkrétních uživatelích fóra tvořit jakoby "obraz". Dokonce jsem si tu i některé oblíbila, ovšem také mi tu jsou někteří svým způsobem vyjadřování protivní. Ale co já vím, co se mezi vámi děje na Chatu, SZ atd. Zrovna já jsem ta která má jedno z nejmenších práv někoho soudit jenom podle toho co napíše, jelikož nevím, co se děje za zavřenými dveřmi.
Bylo pro mě také velké překvapení, když jsem zjistila, že někteří z vás mají rodiny, děti nebo že pracují jako učitelé či na táborech atd. Potom jsem zkoumala každého učitele u nás na škole jestli neuvidím jak se na děti dívají zvláštním pohledem. :D
No, a nakonec jsem si přečetla pravidla webu. Lepší pozdě než nikdy, že?
Rozhodně si nemyslím, že být pedofil je výhra a absolutně neuznávám zneužívání dětí, ať už psychické nebo fyzické. Ovšem tento web mi vlastně ukázal druhou stránku, která je před světem zahalena. Pochopila jsem, že orientaci si nikdo nevybere a že nemůžu házet všechny pedofily do jednoho pytle, jelikož každý na tuto skutečnost reaguje jinak a každý má svůj příběh, který je jedinečný. Nevím, jak bych reagovala, kdybych někdy měla své děti nechat samotné s pedofilem. Asi bych si ho musela rok prověřovat nebo být po tu dobu přítomna u každé aktivity, které by se mé děti účastnili, ale myslím, že dále bych s tím problém asi neměla. Stejně tak kdyby mi někdo z mých známých řekl, že je pedofil, rozhodně bych od něho neutíkala, ale snažila se mu pomoci. Také jsem si díky tomuto webu uvědomila, jak jsou některé zprávy špatně podávané veřejnosti a hlavně dětem v mém věku. Opravdu se k těmto informacím jen tak nedostaneme, já jsem na to čirou náhodou narazila na internetu, ale nikdy v životě by mě to nenapadlo hledat. Teď si teda informace hledám, ale zdá se mi to v patnácti trochu pozdě, když jsme sexuální výchovu měli v šesté třídě.
Teď, když slyším spolužáky mluvit o pedofilech a slyším v jakém kontextu to slovo bylo použito, tak mám největší chuť jim zařvat do ucha, že to pedofil vlastně vůbec není, tak ať si prvně najdou informace před tím, než něco řeknou.
Myslím, že tato stránka je velice užitečná, ovšem je škoda, že o ní ví docela dost málo lidí. Doufám, že vám můj názor třeba trochu pomohl, nebo že jste to viděli zase z trochu jiného pohledu.
Kdyby tu někdo náhodou měl nějaký dotaz, pokusím se na něj kdyžtak odpovědět.
Tak zatím, a držím pěsti s tímto webem a zároveň i štěstí v životě :)
Názor
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1545 poděkování
- Dostal: 3434 poděkování
Re: Názor
Ahoj Imtihono,
Tvůj příspěvek určitě potěší mnoho lidí, přínosný tak určitě bude.
Cílem tohoto webu je šířit osvětu a ukazovat právě tu druhou - méně rozšířenou - stránku pedofilie. Pevně doufám, že většina lidí, kdyby se jim svěřil jejich syn s tím, že se mu líbí holčičky nebo malí kluci, tak by nezareagovali odsouzením, a možná by našli tento web a pomohl by jim k nějakým informacím a jejich pochopení pro situaci jejich syna by byla větší. Samozřejmě to se týká případně i dcer rodičů, protože občas se u nás ukáže i pedofilní žena.
Co se týká naší seznamky - buď opatrná. Za pár uživatelů bych mohl dát ruku do ohně, ale za nějaké cizí ne. Je to jako všude jinde. Jinak sám jsem přes naši seznamku našel přítelkyni, zdejší spoluadministrátorku Allein.
Co se týká dětí - ono nejde o to, co bys dělala, kdybys měla nechat vlastní děti s pedofilem, ale spíš o to, co bys dělala, kdybys měla nechat vlastní děti s někým "cizím", koho neznáš. Známému děti svěřiš, protože mu věříš, to, že se mu třeba líbí děti, totiž většinou ani nemůžeš vědět. Důležité je to, jak se chová, ne to, jestli je pedofil. I nepedofil může tvým dětem ublížit.
Závěrem bych ti chtěl poděkovat za tvůj příspěvek, vždy člověku dodá sílu a energii, protože je vidět, že naše snaha (nejenom zde na webu) má smysl a je pro lidi přínosná, jen nám o tom nenapíší tak, jak jsi to udělala ty.
Tobě též přeji, ať se ti v životě daří.
Tvůj příspěvek určitě potěší mnoho lidí, přínosný tak určitě bude.

Co se týká naší seznamky - buď opatrná. Za pár uživatelů bych mohl dát ruku do ohně, ale za nějaké cizí ne. Je to jako všude jinde. Jinak sám jsem přes naši seznamku našel přítelkyni, zdejší spoluadministrátorku Allein.

Co se týká dětí - ono nejde o to, co bys dělala, kdybys měla nechat vlastní děti s pedofilem, ale spíš o to, co bys dělala, kdybys měla nechat vlastní děti s někým "cizím", koho neznáš. Známému děti svěřiš, protože mu věříš, to, že se mu třeba líbí děti, totiž většinou ani nemůžeš vědět. Důležité je to, jak se chová, ne to, jestli je pedofil. I nepedofil může tvým dětem ublížit.
Závěrem bych ti chtěl poděkovat za tvůj příspěvek, vždy člověku dodá sílu a energii, protože je vidět, že naše snaha (nejenom zde na webu) má smysl a je pro lidi přínosná, jen nám o tom nenapíší tak, jak jsi to udělala ty.
Tobě též přeji, ať se ti v životě daří.

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 387 poděkování
- Dostal: 710 poděkování
Ahoj,
když jsem dnes přišel na fórum a viděl v návštěvní knize nějaký "názor", říkal jsem si, co si dnes zase přečtu za nadávky. Po přečtení jsem byl ale mile překvapen. Hodně člověka potěší, když si přečte jak někdo změnil názor a dokázal pochopit, že člověk si nevybírá jestli pedofilem bude nebo ne. Zvlášť u takto mladé dívky oceňuji, že dokázala překonat svůj odpor k pedofilům a rozhodla si jednoho z nich vyslechnout a vyhledat si o tématu nějaké informace. A ještě více si vážím toho, že dokázala svůj názor přehodnotit.
Proto Ti milá Imtihono moc děkuji za Tvá vlídná slova. Nám tvůrcům tohoto webu, ale i ostatním řadovým uživatelům taková zpráva dává naději, že naše snažení je k něčemu dobré. Vždy mě potěší, když napíše pedofil, že mu tato stránka nějak pomohla, nicméně i pozitivní reakce ze strany široké veřejnosti mě velmi těší. Tento web totiž není jen pro pedofily, je to i informační web pro ostatní. Tvá reakce mi dává alespoň malou naději, že jednoho dne takto pochopí i většina ostatních lidí. A netěší mě to proto, že bych byl rád, že pochopí někdo mně samotného. Vidím v tom totiž naději, že jednoho dne nebudou pedofilové automaticky odsuzováni a atmosféra ve společnosti bude taková, že se pedofilové budou moci svěřit svému okolí beze strachu.
když jsem dnes přišel na fórum a viděl v návštěvní knize nějaký "názor", říkal jsem si, co si dnes zase přečtu za nadávky. Po přečtení jsem byl ale mile překvapen. Hodně člověka potěší, když si přečte jak někdo změnil názor a dokázal pochopit, že člověk si nevybírá jestli pedofilem bude nebo ne. Zvlášť u takto mladé dívky oceňuji, že dokázala překonat svůj odpor k pedofilům a rozhodla si jednoho z nich vyslechnout a vyhledat si o tématu nějaké informace. A ještě více si vážím toho, že dokázala svůj názor přehodnotit.
Proto Ti milá Imtihono moc děkuji za Tvá vlídná slova. Nám tvůrcům tohoto webu, ale i ostatním řadovým uživatelům taková zpráva dává naději, že naše snažení je k něčemu dobré. Vždy mě potěší, když napíše pedofil, že mu tato stránka nějak pomohla, nicméně i pozitivní reakce ze strany široké veřejnosti mě velmi těší. Tento web totiž není jen pro pedofily, je to i informační web pro ostatní. Tvá reakce mi dává alespoň malou naději, že jednoho dne takto pochopí i většina ostatních lidí. A netěší mě to proto, že bych byl rád, že pochopí někdo mně samotného. Vidím v tom totiž naději, že jednoho dne nebudou pedofilové automaticky odsuzováni a atmosféra ve společnosti bude taková, že se pedofilové budou moci svěřit svému okolí beze strachu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Správce poradny
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1658 poděkování
- Dostal: 719 poděkování
Určitě ano, každý názor je přínosný, když to bude názor a ne pouze nadávky typu "SejdemeSeVpekle"Imtihona píše:Ahoj, nevím jestli pro vás tento názor bude přínosný

Bohužel ani k většině dospělých, resp. dospělí buď věří novinám a TV nebo prostě mají svůj názor a přesvědčit se nenechají (našel jsem tady někdo odkaz na tuším zpovědnici, kde se nějaký pedofil přiznal a někteří mu tam začali nadávat a vůbec si nenechali vysvětlit, že ten člověk nic špatného nedělá, jen se zamiloval do holčičky).Imtihona píše:Různé články na internetu typu: Pedofil znásilnil dvě mladé dívky, Pedofil sexuálně obtěžoval pubertální dívky atd. Opravdu jsem nerozeznávala rozdíly mezi pedofilem, hebefilem, úchylem či dalších různých "skupin". K dětem se tyto informace prostě nedostanou.
Tak jestli ti to vydrží, tak možná pro nějakého hebefila budeš zlatý poklad, jako je pro Kasze AlleinkaImtihona píše:A zrovna v té době jsem začala zjišťovat, že by mi moc nevadilo mít za kamaráda staršího muže

No přesně, sám si myslím, že těch pedofilů odhalených kvůli nevhodnému chování (zneužití) je hrozně málo z celkového počtu. Pak je určitě také velký počet těch, co třeba zneužijí, ale dítěti to není nepříjemné, tak to dítě nijak neřeší a vůbec se na to nepřijde.Imtihona píše:Bylo pro mě také velké překvapení, když jsem zjistila, že někteří z vás mají rodiny, děti nebo že pracují jako učitelé či na táborech atd.
Hehe, to dělám občas taky, koukám na různé lidi, kteří pracují s dětmi a sleduju, jestli neuvidím náznakImtihona píše:Potom jsem zkoumala každého učitele u nás na škole jestli neuvidím jak se na děti dívají zvláštním pohledem.

Děkuji (i za ostatní) za pochopeníImtihona píše:Ovšem tento web mi vlastně ukázal druhou stránku, která je před světem zahalena. Pochopila jsem, že orientaci si nikdo nevybere a že nemůžu házet všechny pedofily do jednoho pytle, jelikož každý na tuto skutečnost reaguje jinak a každý má svůj příběh, který je jedinečný.

Tohle je opravdu problém, média prostě při každém zneužití nebo znásilnění dítěte napíšou "pedofil" a pak je u lidí rozšířený názor "zavírat a kastrovat". Přitom když budu mluvit za mě, ještě jsem nikomu neublížil a nemám ani chutě dětem ubližovat a rozhodně mě mají moje děti rády. Problem nastává u pedosadistů (můj pracovní název pro sadisty se zaměřením na děti, které vzrušuje trpící dítě). Jenže pedosadista není pedofil (pais - dítě, filia - láska), ale to už lidi nedokáží rozlišit. Přitom stačí zagooglit a zajít aspoň na wikipedii.Imtihona píše:Také jsem si díky tomuto webu uvědomila, jak jsou některé zprávy špatně podávané veřejnosti a hlavně dětem v mém věku. Opravdu se k těmto informacím jen tak nedostaneme, já jsem na to čirou náhodou narazila na internetu, ale nikdy v životě by mě to nenapadlo hledat. Teď si teda informace hledám, ale zdá se mi to v patnácti trochu pozdě, když jsme sexuální výchovu měli v šesté třídě.
Na druhou stranu, já ČEPEK našel taky náhodou, když jsem hledal úplně něco jiného

Nikdy není pozdě, člověk se pořád něco nového učí, jen je důležité najít ten zájem a nechat si vysvětlit i názor druhé strany, klidně o tom i diskutovat, ale ne slepě druhý názor zavrhnout. Nedávno tady psala jedna slečna, kterou její strýc zneužíval a to tak, že jí způsoboval bolest a plakala při tom a jemu to nevadilo. A když přišla sem, tak zjistila, že ne všichni jsou stejní jako její strýc.
Tak nějak bych taky reagoval se svými dětmi.Imtihona píše:Nevím, jak bych reagovala, kdybych někdy měla své děti nechat samotné s pedofilem. Asi bych si ho musela rok prověřovat nebo být po tu dobu přítomna u každé aktivity, které by se mé děti účastnili, ale myslím, že dále bych s tím problém asi neměla.
Super, děkuji.Imtihona píše:Stejně tak kdyby mi někdo z mých známých řekl, že je pedofil, rozhodně bych od něho neutíkala, ale snažila se mu pomoci.
Byl bych rád, kdybys v sobě dokázala najít sílu to udělat. Bohužel, kdybych to udělal já, tak se v tom asi začnou lidi šťourat, zjistí, že jsem jedním z nich a měl bych možná problémy (rozhodně nechci riskovat překážky ve stýkání se s mými dětmi). Takže jediný, kdo tu osvětu může dělat "křičením" jsou nepedofilové (jako např. Karel Žák, kterému bychom měli děkovat, že to na konferencích vysvětluje), ale smozřejmě jsou i odhalení pedofilové, kteří se nebojí vystupovat před veřejností, ať už zamaskovaní nebo bez masek, kterým taky děkuju, že se snaží ty ovce poučit.Imtihona píše:Teď, když slyším spolužáky mluvit o pedofilech a slyším v jakém kontextu to slovo bylo použito, tak mám největší chuť jim zařvat do ucha, že to pedofil vlastně vůbec není, tak ať si prvně najdou informace před tím, než něco řeknou.
Taky si myslím, že by to chtělo nějakou reklamu, ale nemám nápady, jakou. Asi se bude těžko vymýšlet reklama na poučení se o pedofilii, zvlášť pro ty, kteří "přesně vědí, že by se měl každý pedofil eliminovat a nikdo jim to nerozmluví".Imtihona píše:Myslím, že tato stránka je velice užitečná, ovšem je škoda, že o ní ví docela dost málo lidí.
Díky za názor, je opravdu potěšující slyšet, že nejsme pro všechny jen zvířata.Imtihona píše:Doufám, že vám můj názor třeba trochu pomohl, nebo že jste to viděli zase z trochu jiného pohledu.
Díky.Imtihona píše:Tak zatím, a držím pěsti s tímto webem a zároveň i štěstí v životě
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Pedosadista může být i pedofil, tedy pedofil se sadistickou složkou. O pedosadismu platí totéž, co pedofilii - ten člověk si to nevybral a znamená to preferenci, ne chování. Pedosadista se může ovládat úplně stejně, jako se v našich kruzích obvykle ovládá pedofil.podivin píše:Problem nastává u pedosadistů (můj pracovní název pro sadisty se zaměřením na děti, které vzrušuje trpící dítě). Jenže pedosadista není pedofil (pais - dítě, filia - láska), ale to už lidi nedokáží rozlišit.
Evolučně to asi vzniklo proto, že pro přežití lidské tlupy bylo výhodné, když se v ní našel někdo, kdo si všímal plačících a trpících dětí - takže byla větší pravděpodobnost, že jim pomůže.
-
- Správce poradny
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1658 poděkování
- Dostal: 719 poděkování
No jo, ale když "pedofil" má rád děti, tak zřejmě chce, aby byly šťastné a veselé. Nedokážu pochopit název "sadistický pedofil", protože nedokážu pochopit, jak může mít rád děti a zároveň mu přináší potěšení jim ubližovat a vidět je nešťastné. Proto je nazývám "pedosadista" (nebo sadista zaměřený na děti), které ho těší/uklidňuje/uspokojuje, když může trápit/ubližovat dětem a vidět je plakat. Pedofil se sadistickou složkou by byl člověk, který má rád děti, chce je vidět veselé, ale někdy má chuť je vidět plakat. A tohle nedokážu pochopit.Gabriel Svoboda píše:Pedosadista může být i pedofil, tedy pedofil se sadistickou složkou.podivin píše:Problem nastává u pedosadistů (můj pracovní název pro sadisty se zaměřením na děti, které vzrušuje trpící dítě). Jenže pedosadista není pedofil (pais - dítě, filia - láska), ale to už lidi nedokáží rozlišit.
Samozřejmě, to chápu a chápu, že prostě tyhle lidi uspokojuje ta sadistická složka. Stejně tak chápu vrahy, proč vraždí - protože jim to prostě udělá dobře. Zřejmě za to taky nemůžou.Gabriel Svoboda píše:O pedosadismu platí totéž, co pedofilii - ten člověk si to nevybral a znamená to preferenci, ne chování.
To samozřejmě mohou. Já chtěl jen zdůraznit ten problém, že když pedofil nevhodných způsobem sexuálně zneužívá, ale dítě z toho nemá žádné trauma, tak se na to zřejmě ve většině případů ani nepřijde. Kdežto když se neovládne pedosadista, tak má dítě z toho většinou velké trauma a pokud jeho okolí není plné totálních ignorantů, tak si toho někdo všimne a pak se to řeší. Většina takto odhalených zneužívání (resp. znásilnění?) je veřejností vnímáno jako běžné chování pedofilů. A to vidím jako problém, proč veřejnost pedofilii vnímá negativně.Gabriel Svoboda píše:Pedosadista se může ovládat úplně stejně, jako se v našich kruzích obvykle ovládá pedofil.
Někde jsem dříve četl, že muži mají trochu víc rádi dětsky se chovající ženy, protože se v nich probouzí ochraňovatelský cit pro ochranu dětíGabriel Svoboda píše:Evolučně to asi vzniklo proto, že pro přežití lidské tlupy bylo výhodné, když se v ní našel někdo, kdo si všímal plačících a trpících dětí - takže byla větší pravděpodobnost, že jim pomůže.