Výhody GL a BL

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Hebeš »

Na chatu jsme se náhodou dostali k tomuto tématu a padl nápad o tom otevřít diskusi na fóru. Takže já si myslím, že:

Výhody GL

-Možnost oboustranné lásky v dětství nebo dospívání pedofila
-Větší společenská tolerance k hebefilním vztahům a snadnější dostupnost takového vztahu
-Snadnější trávení času pro staré a nemohoucí pedofily (i takový pedofil dovede s dívkou kreslit, ale nedovede hrát s chlapci fotbal)

Výhody BL

-Menší společenská podezřívavost přátelství s chlapcem než přátelství s dívkou
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Mathias8 »

S vyhodami BL suhlasim. Ked sa bavis napriklad s kutikom (smejes sa jeho vtipom, bavis sa snim prirodzene, blbnete, a pod.) nikomu ani nenapadne hladat nieco za tim. Aj kebyze sa ho fyzicky dotknes, steklis ho(lechtas) nikomu to nepride divne. Videl som to na vlastne oci a z vlastnej skusenosti viem ze s chlapcami sa bavit je z pohladu verejnosti omnoho prirodzenejsie. Naopak ak sa budes bavit tak isto s holcickou smiat sa jej vtipom blbnut snou fyzicky sa jej dotknes alebo ju zacnes steklit tak si hned podozrivy. Niekedy staci strasne malo na to aby si vzbudil podozrenie napr ak sa trosku dlhsie zadivas alebo sa usmejes na nu a niekto si to vsimne vidis na jeho tvari z jeho reakcie co si asi mysli.

Ono je to tim ze v sirokej verejnosti je zauzivany pedofil ako clovek ktory je na dievcatka. Ja som tiez nevedel ze tak ako sa mne pacia holciny tak niekomu sa pacia aj kutici az do tej chvile nez som vstupil na Cepek.

Je pravda ze mame vyhodu v navazovany vztahou. Ale dovolim si tvrdit z vlastnej skusenosti ze je to individualne. Nie kazdy GL totiz dokaze nadviazat partnersky vztah.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 2):
Fx100d, Hebeš
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1061
Dal: 383 poděkování
Dostal: 715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Fx100d »

Já bych dodal, že GL mají výhodu v tom, že pokud plánují se svou láskou v její dospělosti navázat skutečný partnerský vztah, mají větší šanci. U BL je malá pravděpodobnost, že jejich "vyvolený" bude gay a šance na pozdější navázání partnerského vztahu je minimální. Z průzkumu Karla Žáka také vyplývá, že BL o takové možnosti ani tolik neuvažují, kdežto u GL je touha počkat si na svou milou častější. Vztahy holčiček s GL často končí, když dívka dosáhne puberty a přestane mít o GL zájem, ale šance, že platonický vztah přetrvá do dospělost dívky a přetransformuje se ve vztah partnerský je sice malá, ale pořád větší než u BL.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Návštěvník »

Podle mě je jednodušší pro BL se spřátelit s jiným BL, případně si například prostřednictvím seznamky tu na Čepeku (či v komunitě pedofilů obecně) najít přítele ze kterého se může stát později třeba i partner. Jako pro homosexuálně zaměřeného jedince, to bude jistě jednodušší než si tu hledat mladší dívku a pak společně sdílet strasti pedofilního života. Netvrdím že je to nemožné, ale přece jen je to trochu složitější.

Jinak Hebeši, na zamyšlení je toto tvé téma velmi zajímavé. Ale tvé "argumenty" jsou hodně naivní a vycházejí z velmi stereotypní představy. Chlapec může mít velmi přátelský vztah s jinými chlapci, stejně jako s dívkami, a v dětství zaměnit lásku za přátelství je velmi snadné. Tolerance k hebefilům..........no nevím, pochybuju že by lidé tolerovali nebo lépe snášeli vztah muže s třináctiletou dívkou. Pokud máš na mysli starší dívku, pak je otázka jestli už nejde o náhražku a nikoli o hebefilní vztah, pokud se tedy bavíme o pedofilii. Poznal jsem v životě pár párů, kdy byl jeden z dvojce o hodně starší, šlo však také o homosexuály, takže tvůj argument zcela vyvracím. No a to poslední, opravdu si nemůže chlapec kreslit? Divil by ses kolik holčiček chce hrát se "svým postarším pedofilem" fotbal. ;)
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Myš »

Pro mě osobně je výhoda u BL i ta, že s kluky mám obecně víc společných témat, než s dívkami.

Výhodou je i to, že BL může vcelku upřímně outovat jako gay, což může vysvětlovat život bez dětí a mimo manželství.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvek:
Fx100d
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Filip »

Osobne si nemyslím, že má jedna strana výhodu. Čo sa týka nadväzovania priateľských vzťahov s deťmi sú na tom GL aj BL rovnako. Keď sa cudzí dospelý, či dospievajúci muž snaží nadviazať priateľský vzťah s deťmi vzbudzuje podozrenie, naopak ako pracuje s deťmi, vtedy podozrenie nevzbudzuje. Čo sa týka vzťahov s dospelými, tak tam sa priznám neviem kto má výhodu, je možné že vzťahy zo ženami lepšie zvládajú GL, ako BL. Ktovie. Viem že GL si za dospelých partnerov vyberajú len ženy, zatiaľ čo BL si vyberajú ženy aj mužov. Problémy v partnerských vzťahoch bývajú pre obe skupiny v podstate rovnaké. V obecnej rovine.
Husky píše:Podle mě je jednodušší pro BL se spřátelit s jiným BL, případně si například prostřednictvím seznamky tu na Čepeku (či v komunitě pedofilů obecně) najít přítele ze kterého se může stát později třeba i partner. Jako pro homosexuálně zaměřeného jedince, to bude jistě jednodušší než si tu hledat mladší dívku a pak společně sdílet strasti pedofilního života. Netvrdím že je to nemožné, ale přece jen je to trochu složitější.
Spriateliť sa je ľahké pre všetkých, ak chcú. Ale to že dve Bl spolu nadviažu nejaký sexuálny vzťah je vysoko nepravdepodobné, aj keď možné. Sú BL, ktoré majú spolu vzťah, ide však o menšiu časť BL. Problémom je, aj keď to možno znie povrchne fyzický vzhľad. Pre väčšinu BL je dospelý muž rovnako nepríťažlivý ako pre GL, či normálnych heterosexuálov. Mnoho BL si radšej za partnera vyberie ženu, ako muža. Väčšina z nich žije sama.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip za příspěvky (celkem 2):
Fx100d, Hebeš
Uživatelský avatar
White

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od White »

Navázat vztah s chlapečkem je pro mě značně jednodušší :). Máme si co říct, sdílíme některé zájmy a subjektivně si myslím, že nevypadám s chlapečkem tolik podezřele jako s holčičkou (To je pouze můj názor, může být vzhledem k mému věku zkreslený)..
Uživatelský avatar
Deny
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 6
ve věku do: 8
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 24
Dal: 3 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Deny »

Myslím si že být BL je výhoda, protože s kutíkem si většinou chlap rozumí více - hry a smýšlení. S holčičkou nevím co bych si měl vykládat. Ač v praxi se staršíma 9+ to není problém, naopak čím jsou starší tím jsou víc ukecanější. Kluci nejsou tolik ukecaní. Hrát hry s holkama mě nebaví.
Uživatelský avatar
Lukranas
Na trestné lavici
Bydliště: Morava
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 128
Dal: 124 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Lukranas »

Taky mi to tak přijde, že jako bl se snáze bavím s kluky a pro lidi to je méně podezřelé, než kdybych se bavil se stejně starou holčičkou. Když mi bylo 15, kamarádil jsem se s desetiletým klukem z nižší třídy a nikdo s tím neměl problém. Pochybuji že by to stejná pohoda byla, kdyby to byla desetiletá holčička. Lidé mají pedofily zažité jako ty, kdo znásilňují holčičky. Stejně tak i mezi dospělými lidmi manželka se nedívá podezřele, když manžel jede na výlet s jiným mužem (nevidí v tom homosexuální nevěru), ale kdyby to samé dělal s jinou ženou, tak v tom jistě uvidí nevěru. Navíc lidé snáze pochopí, proč by se mladík mohl bavit s malým klukem, snadněji mohou mít společné zájmy než s holčičkou.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Uživatelský avatar
Vofs
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Příspěvky: 59
Dal: 118 poděkování
Dostal: 103 poděkování

Re: Výhody GL a BL

Nový příspěvek od Vofs »

Všechno má svoje pro a proti, a jak psal Filip nemyslím si, že by měla jedna strana výhodu nad tou druhou.
Jinak, ale souhlasím s tím, že BL pedofila budou méně podezřívat při kontaktu s dětmi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vofs za příspěvek:
Lukranas
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů