Chat

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
anon947

Chat

Nový příspěvek od anon947 »

Proč trvá načítaní chatu tak dlouho? to fakt vždy čekate 5 minut než se přihlásíte a pak nic...?
Kdy se ten chat spraví?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Re: Chat

Nový příspěvek od Kasz »

anon947 píše:Proč trvá načítaní chatu tak dlouho? to fakt vždy čekate 5 minut než se přihlásíte a pak nic...?
Kdy se ten chat spraví?
Protože je takový, jaký je. Můžeme být rádi, že je vůbec nějaký. A kdy se ten chat zpraví? Sám ne nezpraví, bude to muset někdo udělat. Ono i fórum je zastaralé, běžící na verzi z roku 2013. A samo sobě neprovede upgrade, ale někdo jej musí provést. Mě taky štve, že to nefunguje tak, aby to bylo uživatelsky příjemné, ale prostě všechno má svůj vývoj. A chat na pedofilním webu potřebuje spolehlivou osobu. Například nelze svěřit tvorbu chatu nebo upgrade fóra někomu, kdo je nedůvěryhodný. Sice bychom měli perfektně jedoucí chat, ale taky riziko, že by někdo mohl zneužít citlivé informace, protože by si do takového chatu dal nějaké "sledovátko". Takže tolik k tomu. Bohužel to nyní lépe neumíme. Náš cíl je v roce 2019 upgradovat fórum na nejnovější verzi. Už se na tom pracuje. Uvidíme, zda se to podaří. A potom uvidíme, zda by se nedalo něco udělat s chatem.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Deny ten registrovaný

Nový příspěvek od Deny ten registrovaný »

Řešením je přejít na https://about.riot.im/
Umí to vše co náš chat a je to podle mě mnohem lepší řešení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Má to i kompletní log komunikace, přístupný pro administrátory?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙