Hledám kamaráda
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Kontakt: [email protected]
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 293 poděkování
- Dostal: 195 poděkování
Re: Hledám kamaráda
Ahoj jsem rád že se nebraniš komunikaci s námi, avšak píšeš že ty jsi ten kluk. Respektuji a je to dobře, že jsi neuvedl svůj věk.
Je otázkou co tě přivádí na tento web a důvodů může být víc. Sám si pamatuji sebe ve věku 12-15 kdy jsem hledal laskavého tolerantního průvodce a chápu, pokud je toto ten motiv.
Na druhou stranu mám potřebu Ti říct, abys v každém ohledu chránil sám sebe. Nedoporučuji vést konverzace mimo standartní komunikační kanály. Vydávat se na schůzku s cizími lidmi a i kdybys měl dotyčného člověka hodně rád, doporučuji nenechávat posouvat hranice. Tenhle věk je hodně citlivý a bouřlivý zároveň. Věřím, že najdeš respektujícího vyzrálého průvodce.
Je otázkou co tě přivádí na tento web a důvodů může být víc. Sám si pamatuji sebe ve věku 12-15 kdy jsem hledal laskavého tolerantního průvodce a chápu, pokud je toto ten motiv.
Na druhou stranu mám potřebu Ti říct, abys v každém ohledu chránil sám sebe. Nedoporučuji vést konverzace mimo standartní komunikační kanály. Vydávat se na schůzku s cizími lidmi a i kdybys měl dotyčného člověka hodně rád, doporučuji nenechávat posouvat hranice. Tenhle věk je hodně citlivý a bouřlivý zároveň. Věřím, že najdeš respektujícího vyzrálého průvodce.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 37 poděkování