Muž před školou nabízel dětem odměny za odhalení (iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Muž před školou nabízel dětem odměny za odhalení (iDnes.cz)
Před jednou ze základních škol v Žamberku se několikrát vyskytl muž, který se dopouštěl nevhodného chování vůči místním žákům.
Na mužovo podezřelé chování policii upozornili rodiče dětí a svědci, kteří jej viděli, jak před školou nabízí dětem peníze nebo sladkosti za odhalování intimních partií.
„Nešlo o nijak pravidelnou činnost, ale pachatel byl na místě viděn vícekrát, takže jsme ihned začali podnikat příslušné kroky,“ řekla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.
Policie zahájila úkony trestního řízení pro přečin svádění k pohlavnímu styku.
„Po muži jsme rozjeli úspěšné pátrání a lékař následně rozhodl o jeho umístění do psychiatrické léčebny. Celou událost i nadále prověřujeme,“ doplňuje Vilímková.
Policisté v souvislosti s tímto případem apelují na rodiče a pedagogy, aby dětem připomněli, že se nemají dávat do hovoru s cizími lidmi a nemají od nich brát žádné sladkosti, peníze a další věci. Dále, aby do školy vždy chodily bezpečnou cestou, vyhýbaly se opuštěným místům, nechodily nikam s cizími nebo podezřelými osobami a nesedaly do jejich auta.
Takovým chováním se značně sníží riziko sexuálního obtěžování nebo napadení.
Tak kdo se z nás se zde nějakou dobu neukáže?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Muž před školou v Žamberku nabízel dětem odměny za odhal
Proč by to měl být někdo z nás? Takhle bych nepředjímal.Gabriel Svoboda píše:Tak kdo se z nás se zde nějakou dobu neukáže?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Muž před školou nabízel dětem odměny za odhalení (iDnes.
§ 202 Svádění k pohlavnímu stykuLittle Hero píše:Svádění k pohlavnímu styku???
(1) Kdo nabídne, slíbí nebo poskytne dítěti nebo jinému za pohlavní styk s dítětem, pohlavní sebeukájení dítěte, jeho obnažování nebo jiné srovnatelné chování za účelem pohlavního uspokojení úplatu, výhodu nebo prospěch, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let,
b) spáchá-li takový čin ze zavrženíhodné pohnutky,
c) pokračuje-li v páchání takového činu po delší dobu, nebo
d) spáchá-li takový čin opětovně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
"a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let,"
Cožeeee to jako tě (podle téhle logiky) zavřou až na dva roky pokud navrhneš striptyz sedmnactilete slečně?
Cožeeee to jako tě (podle téhle logiky) zavřou až na dva roky pokud navrhneš striptyz sedmnactilete slečně?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Ano, pokud jí za to nabídneš úplatu, výhodu nebo prospěch.Jednorozec píše:Cožeeee to jako tě (podle téhle logiky) zavřou až na dva roky pokud navrhneš striptyz sedmnactilete slečně?