Psychologický test (Marcus)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Marcus

Psychologický test (Marcus)

Nový příspěvek od Marcus »

Psychologický test - dotaz v poradně
Marcus píše:Som asi pedofil ale chcel by som absolvovat nejaký online psychologický test anonymný. Viete mi poradiť? Ďakujem
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Bohužel, příteli,

žádné takové testy nemáme. Píšete slovensky, takže asi nejste v ČR pojištěn. Nicméně krátkou poradu bychom mohli uskutečnit, samozřejmě bez nároku na nějaké peníze. Ordinuji každou středu, ale nevím jak to se mnou bude v září. Mám být 3 týdny hospitalizován. Dotažte se proto u sestry na Ústavu na tel. +420 224 965 247, zda tam dotyčnou středu, kdy byste přijel, budu.

Jelikož nepůjde o dokumentovanou poradu, tak můžete zůstat v anonymitě.

S pozdravy

MUDr. Antonín Brzek, Sexuologický ústav
Ke Karlovu 11
120 00 Praha 2
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Psychologický test (Marcus)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pokud se Marcus domnívá, že se mu líbí holčičky, můžeme mu poradit [název webu odstraněn].

Edit by M.F.: To mu opravdu poradit nemůžeme.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Marcus

Áno som na dievčatá len ja v Cesku niesom nedal by sa spraviť ten test cez mail? Ďakujem
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ten test si můžeš udělat přes internet, nemusíš být v Česku. Stačí kliknout na odkaz. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Marcus

Spravil som si ten test bol fajn, ale rôad by som aj nejaky psychologicky
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 434 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

Jestli chceš opravdu něco odborného, budeš muset zajít za sexuologem, třeba za panem doktorem Brzkem, jak je psáno v prvním příspěvku. Anebo samozřejmě můžeš zkusit nějakého slovenského sexuologa. Ale určitě není možné nějakou takovou objektivní "poradu" se sexuologem udělat přes e-mail. :)