Přednáška TEDx o pedofilii (Miriam Heine)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 98 poděkování
Dostal: 54 poděkování

Přednáška TEDx o pedofilii (Miriam Heine)

Nový příspěvek od Tsu »

Jo, přesně o to jde liberálům. A ty komentáře, ty jsou taky výživné. Takový test psychiky ten článek. No nemám slov :D :D :D @=

Znova sa ukazuje, o čo liberálom ide. Salámovou metódou sa snažia ľuďom vštiepiť do hláv, že zvrátenosti od výmyslu sveta sú normálne. Už im nestačí homosexualita, transsexualita, gender ideológia, najnovšie sa snažia dosiahnuť, aby ľudia akceptovali aj pedofilov a uznali im ich “práva.”

Počas diskusie TEDx Miriam Heineová z univerzity vo Würzburgu vyhlásila, že “pedofília je prirodzená sexuálna orientácia, rovnako ako heterosexualita.” Informoval portál caldronpool.com.

“Podľa súčasného výskumu je pedofília nemennou sexuálnou orientáciou,” tvrdí Heineová. “Rovnako ako napríklad heterosexualita. Nikto sa nerozhodne byť pedofilom. Nikto nemôže prestať byť ním. ”

“Rozdiel medzi pedofíliou a inými sexuálnymi orientáciami spočíva v tom, že žiť s touto sexuálnou orientáciou skončí v katastrofe … Je našou zodpovednosťou, aby sme ukončili negatívne pocity v spojitosti s pedofilmi. A aby sme s nimi zaobchádzali s rovnakým rešpektom,ako zaobchádzame s ostatnými ľuďmi. ”

“Mali by sme prijať, že pedofili sú ľudia, ktorí si nevybrali svoju sexualitu … Mali by sme prijať, že pedofília je sexuálna preferencia, myšlienka, pocit a nie čin. Mali by sme rozlišovať medzi sexuálnym zneužívaním detí a pedofíliou. Nemali by sme zvyšovať utrpenie pedofilov tým, že ich vylúčime, obviníme a vysmejeme. ”

Celú prednášku Mirjam Heineovej si môžete pozrieť:

Takýto názor však nie je ojedinelý. Rôzni liberálni aktivisti už otvorene volajú po tom, aby bola pedofília akceptovaná verejnosťou a aby pedofili mali “rovnaké práva” ako ľudia s inými sexuálnymi orientáciami.

Salámovou metódou ustupujú aj psychiatri. V roku 1973 Americká asociácia psychiatrov (APA) eliminovala homosexualitu zo zoznamu mentálnych chorôb. Nedávno sa zasa istá skupina psychiatrov zúčastnila sympózia, kde sa navrhlo, aby sa pedofília definovala nanovo a aby sa osoby k nej inklinujúce od teraz definovali ako “osoby priťahované maloletými”. Pedofil je podľa nich príliš tvrdé slovo a má negatívne konnotácie. Tento pojem sa teda postupne “skrášľuje”, aby sa stal spoločensky akceptovateľným, a tým pádom neškodným “alternatívnym životným štýlom”.

Už v roku 1998 APA publikovala správu, ktorá tvrdí, že “negatívny vplyv pohlavného styku dospelých s deťmi je prehnaný a že drvivá väčšina mužov a žien sexuálne zneužívaných v detstve nepotvrdila závažné negatívne dôsledky.”

Dvaja kanadskí psychológovia prehlásili, že pedofília je rovnaká sexuálna orientácia ako homosexualita. Van Gijseghem, psychológ a bývalý univerzitný profesor v Montreale povedal členom parlamentu: “pedofili nie sú len osoby, ktoré páchajú zlý skutok v tom či onom, oni sú jednoducho tlačení k tomu, k čomu sú tlačené aj osoby v prípade homosexuality.” Viac sa dočítate TU.

Samuel Gdovin
Naposledy upravil(a) Allein dne neděle 12. 8. 2018, 13:55:03, celkem upraveno 1 x.
Max

Re: Zaznelo na diskusii liberálov: Pedofília.. (Hlavnespravy

Nový příspěvek od Max »

Nechcem tu obhajovať alternativne spravodajstvo a ich pohľad na dianie vo svete v tomto jednom prípade je tato sprava založená na emóciách a neznalosti problematiky pedofílie. To ale neznamená že akceptujem pohľad pedofilie s Liberálnej strany oni toto len využívajú pre svoju multikulty Gender predstavu sveta. Proste posúvajú hranice liberalizmu s ich pohľadu aby každý človek žil individuálne ako sa rozhodne a nebol za to odsudzovaný čo vidíme i u homosexuálov a iných. Verejnosť na toto nie je zďaleka pripravená a konzervatívci nie su takýmito zmenami nadcení. Oni majú zaužívane že tak ako to je to dobre funguje a iné drastické zmeny odmietajú čo je s istých rozumových dôvodov pochopiteľné ak sa na vec pozrieme širšie migrácia násilnosti agresívne presadzovanie gender ideológie to veľmi krátkom čase asi pod roku 2015 to nabralo na obrátkach raketovú rýchlosť a stym je problém sa nejakým spôsobom prispôsobiť. Nebudem tu rozoberať prečo sa to deje a ďalšie názory globálnom rozmere tu sa jedna o pedofíliu tak sa budeme venovať tomuto problému.

Konzervatívci nemajú záujem riešiť pedofíliu však koho to zajíma keď sa ich to netyká osobne. Ich zajímajú maximálne len činy takto orientovaných občanov a tým pádom ich odsudzovanie. To im neberiem je to pohodlnejšie ako sa tomu venovať odborne. No a potom sú tu tie konzervativne alternatívne spravodajstva ktoré toto využívajú vo svoj boj proti liberálnemu pohľadu na svet a jeho fungovanie i už s toho pohľadu ako som písal vyššie že je tam veľa negatív tak sa nedivne že píšu o tom takýmto spôsobom. A to nie len oni ale aj klasické média ktoré na tomto získavajú sledovanost a reklamu. Objektívu odbornú diskusiu protistrán na verejnom priestranstve som zatiaľ nevidel. Ak by tomu malo dôjsť tak liberálne postoje sú napr. také že alternatívne konzervatívne média prirovnávajú ku konšpiračnému spravodajstvu a ponižujú hodnotu týchto médií. Preto ani nechcú nejakú diskusiu lebo by podľa ich slov zlegalizovali fake a konšpiračne média tak sa im vyhýbajú. No ja sa im ani nečudujem keďže na každý relevantný fakt sú rekcie že sa jedna o konšpirácie a ďalej nebudú diskutovať o tom. Takže sa jedna proste o boj medzi 2 pohľadmi na svet a taktiež na pedofíliu.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Re: Zaznelo na diskusii liberálov: Pedofília.. (Hlavnespravy

Nový příspěvek od Jednorozec »

V podstatě tam jen vyjmenovávají známé věci na kterých není nic kontrovrzního.
Tj.
Pedofilie je sexuální úchylka od většinové orientace jako každá jiná.
Pedofilie je vrozená.
Pedofilové jsou kvůli sve sexualitě pronásledovováni abiž by něco špatného udělali.
Sexuologové samozřejmně nemají důvod označovat sexuální odchylku za nemoc pokud člověku nepůsobí přímo nějakou újmu.
Pedofil není/neznamená totéž sexuální delikvent.

Jediný nepřekročitelný problém je prostě v tom že prostě není možné realizovat svou sexualitu fyzicky s dětmi. Jenom pak nerozumím proč nechtějí moralisté pedofilům dovolitt ani žádnou náhradní realizaci své sexuologie (sexuíální pomůcky animovaná videa atd. )....

U velké části lidí ovšem narážím na to, že nechápou ani ty první body a ignorují i vědecké poznatky, přijde mi to něco podobného, jako zatvrzelé postoje kreacionistů.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1394 poděkování
Dostal: 3221 poděkování

Re: Zaznelo na diskusii liberálov: Pedofília.. (Hlavnespravy.sk)

Nový příspěvek od Kasz »

Přednáška na TEDx vyvolala "bouřlivou" odezvu a byla nakonec stažena a pořadatel se snad i musel nějak "omlouvat"…. nechápu. Když jsem se na to video díval, říkal jsem si, že konečně to někdo řekl tak pěkně a výstižně v pár minutách. Našel jsem novou kopii záznamu toho vystoupení, takže jsem v úvodním příspěvku video doplnil. Bohužel je vidět, jak lidé zareagují, když se jim řekne i docela pěkně něco, co cítíme. Když se jim řekne PRAVDA. Pravdu musejí odmítnout, protože by museli zcela překonfigurovat svoje vlastní nastavení… nějakého hodnocení něčeho, čemu vlastně nerozumí.

Ta dívka, která téma prezentovala, má můj obdiv, kdybych mohl, osobně bych jí chtěl poděkovat. *heart*
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Správce poradny
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1251 poděkování
Dostal: 603 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Kasz píše: čtvrtek 20. 8. 2020, 23:42:09Přednáška na TEDx vyvolala "bouřlivou" odezvu a byla nakonec stažena
Také jsem viděl, že to původní TEDx video není na TEDx kanále.
Kasz píše: čtvrtek 20. 8. 2020, 23:42:09Když jsem se na to video díval, říkal jsem si, že konečně to někdo řekl tak pěkně a výstižně v pár minutách.
Přesně! A navíc vůbec neříká nic o právech pro pedofily. Jen o pochopení a rozlišování na pedofil a násilník.
Kasz píše: čtvrtek 20. 8. 2020, 23:42:09Našel jsem novou kopii záznamu toho vystoupení,
Mám kopii ve svém git archivu, protože tohle si chci opravdu nechat.
Kasz píše: čtvrtek 20. 8. 2020, 23:42:09Bohužel je vidět, jak lidé zareagují, když se jim řekne i docela pěkně něco, co cítíme.
Obecenstvo sice tleskalo, ale nevěřím, že si tam všichni mysleli "no, asi to fakt bude jinak, než se říká". Také ty komentáře pod těmi kopiemi jsou obvyklé :(
Kasz píše: čtvrtek 20. 8. 2020, 23:42:09Ta dívka, která téma prezentovala, má můj obdiv, kdybych mohl, osobně bych jí chtěl poděkovat. *heart*
Chtěl jsem jí také poděkovat a podpořit jí. Představ si, kolik musela dostat nadávek! Studovala na univerzitě, tak jsem psal i tam, jestli na ní mají kontakt, ale nikdo neodpověděl. Možná to ještě zkusím jí nějak najít.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Kasz
Administrátor

Re: Přednáška TEDx o pedofilii (Miriam Heine)

Nový příspěvek od Kasz »

Ještě se mi docela líbilo vystoupení jiné přednášející, ta to pojala trochu jinak, ale vesměs je to podobné. Myslím, že by to mohl někdo postnout do diskuze na Vinted:
Let’s be mature about pedophilia | Madeleine van der Bruggen

Popisek: 0.5 up to 3% of our male population has some pedophilic interest. That means that everybody probably knows a person with pedophilic interests. According to Madeleine van der Bruggen, most people don’t act out on it, because they know that it’s illegal. And although they never act out on it, they will also never ever be able to talk about it to anyone. But sometimes they do. Without justifying this, it seems a logical thing to happen. Madeleine argues that this is a public and mental health issue. A shared responsibility for all of us. Let’s acknowledge this problem exists and stop with hate and throwing rocks at offenders’ houses. That is not going to solve this problem! Let’s be a mature society and agree that only when we are open about this topic, people will find the strength to come forward, so we as a society can help.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Přednáška Miriam Heine v další kopii na Youtube, akorát rovnou s odsuzujícím nadpisem:

No a komentáře pod videem raději nečtěte, bude vám z nich špatně. Přitom ona to tak krásně a pravdivě vysvětlila.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Tady je taky jedna co by vás mohla bavit. Mě skoro překvapuje, že tu o pedofilii stáhli a tahle jim nevadila.

podivin
Správce poradny
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Kasz píše: čtvrtek 20. 8. 2020, 23:42:09Přednáška na TEDx vyvolala "bouřlivou" odezvu a byla nakonec stažena a pořadatel se snad i musel nějak "omlouvat"
Našel jsem oficiální vyjádření od TEDx
An independently organized TEDx event recently posted, and subsequently removed, a talk from the TEDx YouTube channel that the event organizer titled: “Why our perception of pedophilia has to change.”
...
After contacting the local TEDx organizer to understand why the talk had been taken down, we learned that the speaker herself requested it be removed from the internet because she had concerns about her own safety.
Podle těch nenávistných komentářů pod videem a na dalších serverech to úplně chápu.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Jednorozec
Registrovaný uživatel

A nechcete jí napsat oficiální děkovací dopis třeba i se seznamem lidí odsud co jí drží palce a děkují jí. Třeba pokud by se zdůraznilo o co jde tak by jí to doručili. Tahle se vážně zaslouží morální podporu.

Ty komentáře jsou fakt zcela mimo... viz:
"No it is not a natural sexual orientation! And no it is not similar to "every other sexual orientation". The biggest error lies within the thought/idea that pedophiles "love" children, while they are in fact only lusting for consummation of their bodies."
"Ne není to přirozená sexuálni orientace! A ne it není stejná jako "každá jiná sexální orientace". Největší omyl tkví v představě, že pedofil "miluje" děti, přitom oni ve skutečnosti jen lační po konzumaci jejich těl."

Někdy si říkám jak chcete někomu něco vysvětlit, když nejenom že zcele ignoruje argumenty a plete si pojmy s vlastními dojmy, ale navíc neváhá okamžitě toho druhého napadnou, okřiknout a vyhrožovat mu a ještě se u toho ohánět "normálnem"...
podivin
Správce poradny

Jednorozec píše: pátek 28. 8. 2020, 18:37:21 A nechcete jí napsat oficiální děkovací dopis třeba i se seznamem lidí odsud co jí drží palce a děkují jí. Třeba pokud by se zdůraznilo o co jde tak by jí to doručili. Tahle se vážně zaslouží morální podporu.

Na internetu je kde a u jakého professora a co studuje takže kontaktovat by snad jít mohla....
Ano, chtěl bych jí něco napsat. Hledal jsem, ale nic konkrétního nenašel.

Mam takový pocit, že kvůli té přednášce z toho mělo problém dost lidí, takže to nejspíš pak zrušili, takže se o tom asi nikdo moc nebude chtít bavit, ale chtěl bych to opravdu zkusit a podpořit ji.
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 28. 9. 2020, 20:43:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveno na žádost autora
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Já jen doufám že ji nějak moc psychicky neublížili ............... Ono dneska v době facebooku "bullying" dokáže některé dohnat až k sebevraždě.

Mimochodem když jsem dal hledat její jméno na facebooku, tak hled první co mi to ukázalo je mladé děvče s vodopádem za sebou které je jí dost podobné. Bohuřžel tam není žádné jiné foto že detaily o osobě tak nejde poznat jetli je to ona.
podivin
Správce poradny

Takže bohužel jsem žádný kontakt nenašel a ani žádnou odpověď s kontaktem od nikoho nedostal. Nicméně, nějaké informace se ke mně donesly.
Takže slečna by měla být v pořádku, ale bohužel po té přednášce se musela opravdu z Internetu vytratit, samozřejmě i ze sociálních sítí. Bohužel tu nenávist pociťuje stále, proto ji není možné kontaktovat a nechce být hledána ani od nás. Kdybychom ji našli, mohli by ji hledat i ti blbci a ona má opravdu strach.
Dále by byla ráda, kdyby se to video již na internetu neobjevovalo, protože to pokaždé vyvolá spoustu nenávisti.
Mimochodem, slečna umí i trochu česky, takže si může číst i ČEPEK.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1684 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Tohle je evidentně důsledek Cancel Culture/SJWs a k tomu se nedávno opakovaně vyjadřoval Cynická svině: Politická korektnost, aneb i jméno tohoto kanálu je prý špatně..., Cancel Culture v Česku? To tedy doufám, že ne....
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 102 poděkování
Dostal: 235 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Jojo, chudák Asasire Toyotomi. Je mi ho fakt líto kvůli jeho skvělému pořadu.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1684 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

V souvislosti s diskuzemi o zrovnoprávnění svazků dvou osob stejného pohlaví je často jako falešný argument předkládán názor, že po zrovnoprávnění svazků dvou osob stejného pohlaví mohou následovat například bigamní svazky nebo svazky pedofilní. Ostatně, falešné je celé přesvědčení, že LGBT lidé jsou náchylnější pedofilii, než heterosexuálové. Jako „důkaz“ toho, že se postupuje „salámovou metodou“ je představován například názor studentky na konferenci TEDx. Konzervativní weby a rovněž dezinformační weby to představují, jako „nový trend“. Například web Slobodnývýběr.sk článku dal titulek „Nový trend: Pedofilie je normální sexuální orientace, která má právo na respekt okolí.“ Dezinformační web navíc tvrdí, že „během diskuse TEDx Mirjam Heine z univerzity ve Würzburgu tvrdila, že pedofilie je přirozená sexuální orientace, stejně jako heterosexualita.“

Dne 5. května 2018 se v prostorách Univerzity ve Würzburgu (Německo) uskutečnila konference TEDx s tématem „Future Societys“ [sic]. Na ní promluvila i Mirjam Heine, studentku medicíny, která představila kontroverzní prezentaci na téma „Proč se naše vnímání pedofilie musí změnit.“ Jádrem a nejznámějším výstupem TEDu jsou tzv. TED Talks, záznamy z vystoupení, ke kterým jsou zváni hosté z různorodých oblastí vědy, techniky, umění, designu, politiky, vzdělání, kultury, byznysu, ale i občanští aktivisté a lidé, jejichž životní příběh může ostatní inspirovat. V tomto případě se jednalo o přednášku jedné studentky.

Hoaxem je, že by se jednalo o nějaký „nový trend“ nebo snad všeobecně uznávaný názor. I tvrzení, že je Mirjam Heine z univerzity ve Würzburgu je přinejmenším zavádějící. Jedná se pouze o studentku, která přišla říci svůj postřeh spíše jako aktivistka. Organizace TED záznam přednášky smazala. Podle vyjádření se nejedná ani o názor organizátorů konference.

Mimochodem. V rámci její přednášky zaznělo i toto. „Dovolte mi, abych se jasně vyjádřila. Zneužití dětí je bez pochyb pochybení. Ale pedofil, který nezneužívá děti, neudělal nic špatného. Chci rychle shrnout svou pozici. Podle současného výzkumu je pedofilie neměnnou sexuální orientací, jako například heterosexualita. Nikdo si nezvolí být pedofilem. Nikdo nemůže přestat jím být. Rozdíl mezi pedofilií a jinými sexuálními orientacemi spočívá v tom, že život v této sexuální orientaci končí katastrofou.“

Pedofilie není definována Americkou psychiatrickou asociací (APA) jako sexuální orientace. V nejaktuálnější revizi diagnostického a statistického manuálu duševních poruch (DSM 5) je klasifikována jako porucha. Mezinárodní klasifikace nemocí pod označením F65.4 definuje pedofilii jako sexuální preferenci dětí, obvykle prepubertálního nebo časného pubertálního věku, chlapců, dívek nebo obou pohlaví.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 102 poděkování
Dostal: 235 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ten text na manipulátorech je dost nepřesný. Nadpis je taky zavádějící.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

"Hoaxem je, že by se jednalo o nějaký „nový trend“ nebo snad všeobecně uznávaný názor."

Ale to co Miriam Heine o pedofilii na té konferenci pronesla je odborníky všeobecně uznávaný názor, nikoli hoax....