Cca v posledních 6 letech, co oficiálně skončila tzv. hospodářská krize, mi přijde, že za nejvyšší ctnost se považuje tzv. zdravý životní styl..., a s tím související jevy toho typu, že dívky a ženy dělají v posilovně všechno proto, aby shodily tuk ve prospěch svalové hmoty... a v důsledku i estrogen a progesteron ve prospěch testosteronu.
Vůbec přitom nehledí na to, že podobné počínání vede mj. ke zrychlení stárnutí v obličeji..., což je pro mě mnohem důležitější než nějaký fald na boku nebo vráska u koutku rtu.
Jinak nedávno jsem měl pracovní poradu s bývalou spolužačkou z vejšky, které je 32 stejně jako mně..., ale sluší jí to v podstatě stejně jako před 13 lety... a podle fotek ze stránek její třídy na gymplu víc, než když jí bylo 14..., kdyby žil Andersen dneska, vsadil bych se, že pohádku o ošklivém káčátku napsal podle ní.
Jestli to nakonec není tak, že my hebefilové máme silnou "stornovost" mezi 14. a 17. rokem..., ale to cca 1 % holek, co je v našich očích atraktivní i ve 20, je skoro stejně atraktivní i ve 30... a možná i ve 40, v 50, kdo ví.
Takové obecnější zamyšlení po návratu + věk není všechno
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Re: Takové obecnější zamyšlení po návratu + věk není všechno
Jinak přehnaná fyzická aktivita (mj. běhání, fitness..., vlastně cokoliv, co vyvolává tepovou frekvenci nad 150 % normálního stavu) fakt urychluje stárnutí v obličeji..., nechtějte po mně nějaké vědecké důkazy..., protože ty jsou stejně vždycky poplatné zadání zadavatele..., ale loni jsem byl na Zakarpatské Ukrajině a viděl jsem na vlastní oči v Koločavě chlapy, co od 13 makají fyzicky od nevidím do nevidím... a dneska ve 30 vypadají tak na 50... a na druhou stranu v Užhorodě, kde se žije podobně jako v některém z chudších středně velkých měst v ČR, lidi vypadali skoro tak jako právě v těch chudších středně velých městech v ČR.
...proč tohle musí podstupovat holky v zemi, kde je blahobyt a prosperita..., v podstatě jenom kvůli nějakým debilním aplikacím a sociálním sítím... a vypatlaným chapům, co si myslí, že nejvíc sexy ženská je ta, co má na břiše sixpack... a v hlavě nas*áno... a ve 30 v obličeji vypadá minimálně na 40? ... v roce 1993 švýcarská rocková kapela Emergency nazpívala song "Boys will be boys"..., bylo by na čase, aby někdo konečně nazpíval song "Girls will be girls".
...proč tohle musí podstupovat holky v zemi, kde je blahobyt a prosperita..., v podstatě jenom kvůli nějakým debilním aplikacím a sociálním sítím... a vypatlaným chapům, co si myslí, že nejvíc sexy ženská je ta, co má na břiše sixpack... a v hlavě nas*áno... a ve 30 v obličeji vypadá minimálně na 40? ... v roce 1993 švýcarská rocková kapela Emergency nazpívala song "Boys will be boys"..., bylo by na čase, aby někdo konečně nazpíval song "Girls will be girls".