Reinkarnace inzerátu

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 10 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Reinkarnace inzerátu

Nový příspěvek od Little Hero »

Ahoj, hledám kamaráda nebo kamarádku, asi spíš mladší/ho, ale podle pravidel zase nad 15 let, abych ho nemohl zneužít. :D Na pokec, na kafe, do kina, na procházku, na společné shlédnutí nějakého filmu, nebo i na pivo, i když to mě zrovna dvakrát neláká... atp. Třeba i pro společnou letní dovolenou u moře. Pro upřesnění, jsem homosexuální pedofil ("na chlapečky") s preferencí cca 5-12 let, ale posledních pár let se sem tam ohlédnu i za dospělou ženou (tak do 35 let). V případě ženy se úplně nebráním představě něčeho víc, než jenom kamarádství... Je mi 41 let, mladšího vzhledu (cca 30-35 let) a jsem z Plzně. Zájmy jsou řekněme filmy, poslouchání hudby, počítač, dřív jsem i docela dost četl. Případní zájemci odepisujte sem do fóra, nebo do soukromé zprávy, nebo na littlehero(zavinac)post.cz :)
klok

Re: Reinkarnace inzerátu

Nový příspěvek od klok »

Ahoj, jsem kluk, zatím napíšu kolem 20 let. Mam rad malé chlapecky 4-12 let a libi se mi i stejne stare holky jako jsem ja, takže jsme na tom vlastně stejně. Rád bych si s tebou pokecal. z
Napiš mi buď tady nebo jsem ti poslal i email, tak mi můžeš odepsat tam. Doufám že se ozveš, zatím se měj.
Little Hero
Registrovaný uživatel

klok píše:Ahoj, jsem kluk, zatím napíšu kolem 20 let. Mam rad malé chlapecky 4-12 let a libi se mi i stejne stare holky jako jsem ja, takže jsme na tom vlastně stejně. Rád bych si s tebou pokecal. z
Napiš mi buď tady nebo jsem ti poslal i email, tak mi můžeš odepsat tam. Doufám že se ozveš, zatím se měj.
Ahoj, díky za odepsání, na e-mail mi napsal jenom někdo, že je mu 20 a že se mu líbí kluci i holky 3-13 let... Tak to jsi asi nebyl ty... Mám trochu pocit, že ten e-mail nějak zlobí a občas nepřijímá nebo neodesílá mejly. Ale je zvláštní, že jinej můj e-mail na Seznamu (pod něj patří i post.cz) normálně funguje. *dont_know* Zkus mi tam kdyžtak napsat ještě jednou... Díky.
klok

Nový příspěvek od klok »

Čau, tak jsem ti email poslal znovu rak už to snad přijde. Zkoušel jsem si z toho emailu poslat zprávu sobě na jinej email a normálně mi přišel takže u mě by problém sbad být neměl.
Little Hero
Registrovaný uživatel

klok píše:Čau, tak jsem ti email poslal znovu rak už to snad přijde. Zkoušel jsem si z toho emailu poslat zprávu sobě na jinej email a normálně mi přišel takže u mě by problém sbad být neměl.
Ahoj, odpovídal jsem ti na e-mail, ale pokud jsi mi něco pak posílal, tak mi to zase nepřišlo...