Řekl jsem si, že by bylo fajn tady hodit pár slov, protože jsem nováček a už sem dlouho nikdo nic nenapsal, takže to tady aspoň trochu obnovím. Po vzoru ostatních teda řeknu pár slov o sobě (a jak to bývá, asi se trochu rozkecám). Tak asi pro začátek, je mi 25. Přivedla mě sem taková trochu patálie s mojí sex. orientací, kterou jsem začal nedávno tak nějak víc řešit. Pár z vás už asi četlo, že celý mládí jsem chodil s mladšíma holkama (nejmladší bylo 13, když mně bylo 17, jinak všem mým holkám bylo 15 a více), který ale taky vypadaly mladší.... když moji rodiče za doby, kdy jsem s nimi bydlel, poznávali moje přítelkyně, vždy si myslely, že jim je tak 12. Po čase se všechny ty vztahy ukázaly jako neperspektivní a nemající dlouhého trvání.
Před nedávnem jsem zahájil nový vztah, který byl ale úplně jinej než všechny ty předchozí, protože jsem začal chodit s ženou, která je o pár let starší než já sám. Šel jsem do toho kvůli mé potřebě perspektivního vztahu, který mi s puberťačkama tak nějak nevycházel, a hlavně jsem do toho šel kvůli ní, protože po svým vlastním neperspektivním vztahu s o x let starším chlapem, když byla mladší, si odnesla dvě děti (první porodila v osmnácti, druhý o pár let později). Nakonec skončila sama a hledala pro sebe perspektivního přítele a dobrýho otce pro své dvě dcery (9 a 5 let). Po nějaký době, kdy jsme zjistili, že si dost rozumíme, jsme se začali víc scházet a momentálně spolu i s jejíma holkama bydlíme u mě v bytě.
Před nedávnem jsem začal zjišťovat, že právě starší z holek mě začala nějak fyzicky přitahovat, navíc se mi začala líbit i svým chováním a celkově jsem z toho byl trochu rozhozenej, protože jak jsem psal, mladší holky se mi líbily vždycky, ale na to, jestli se mi líbí malý holky, jsem nikdy moc nemyslel. Resp. samozřejmě, že jsem věděl, že se mi líbí i holky kolem deseti, ale za prvé jsem nikdy nemohl vědět, kolik jim přesně je, pak jsem taky měl dost posunutý vzhled při věku, protože jsem vždycky zaměřoval pozornost na 15tky, které vypadaly na 12, takže když jsem viděl nějakou 15tku, která na 15 vypadá, myslel jsem si, že je o dost starší.... takže jsem si u takové 10leté říkal, že může mít tak 13... když jsem viděl poprvé dceru přítelkyně, taky jsem si myslel, že má tak 12, než mě přátelkyně vyvedla z omylu
No ale trochu jsem už odbočil, přišel jsem, protože mi moje přitažlivost ke starší z holek připadala nenormální. ale už jsem to v sobě trochu srovnal s tím, že není moc důležitý, že se mi sexuálně líbí, jako spíš to, že ji mám rád a ona po strastiplné cestě má ráda mě, takže si nehodlám podělat dobrý citový vztah s ní tím, že bych se jí vyhejbal. Stejně by to k ničemu nevedlo, jenom k tomu, že bych byl víc nápadnej svý přítelkyni a starší z holek by si o mě myslela, že jsem divnej.
Takže jsem usoudil, že se pokusím sexuální stránku v tomhle ohledu ignorovat, že se zaměřím hlavně na to, že mám obě holky i přítelkyni rád a že se pokusím být co nejlepším náhradním otcem, jak jen je to možné
(fakt jsem se rozepsal, díky za přečtení)
Zdravím
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 9
- ve věku do: 35
- Výkřik do tmy: Pelle sub agnina latitat mens saepe lupina.
- Dostal: 4 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Zdravím
Ahoj, rád bych tě tu uvítal.
Nevybíráme si, kdo se nám líbí a to že se nám líbí i mladší osoby samo o sobě není nijak špatné. Nijak se ti nedivím, že se zaměřuješ na to, že miluješ svou přítelkyni a že jim chceš být dobrým náhradním otcem. Jen bych byl opatrný s tím "ignorováním vlastní sexuální stránky". Něco takového ignorovat věčně nejde. V životě přijdou rizikové situace, na které člověk není připraven a jenom když si uvědomuje vše, co se děje, tak může zareagovat dobře. Naopak, čím lépe si svou sexualitu uvědomuješ, tím lépe se dokážeš ovládat při rizikové situaci. Hodně pomáhá najít si i někoho, komu se můžeš svěřit, kdyby jsi měl pochyby. Samozřejmě nejlepší by bylo, kdyby to byla tvoje přítelkyně, ale to musíš vědět sám, jestli by něco takové zvládla přijmout. Jinak tady je dost lidí, kteří tě rádi vyslechnou a poradí. Snad se ti tu bude líbit.
Nevybíráme si, kdo se nám líbí a to že se nám líbí i mladší osoby samo o sobě není nijak špatné. Nijak se ti nedivím, že se zaměřuješ na to, že miluješ svou přítelkyni a že jim chceš být dobrým náhradním otcem. Jen bych byl opatrný s tím "ignorováním vlastní sexuální stránky". Něco takového ignorovat věčně nejde. V životě přijdou rizikové situace, na které člověk není připraven a jenom když si uvědomuje vše, co se děje, tak může zareagovat dobře. Naopak, čím lépe si svou sexualitu uvědomuješ, tím lépe se dokážeš ovládat při rizikové situaci. Hodně pomáhá najít si i někoho, komu se můžeš svěřit, kdyby jsi měl pochyby. Samozřejmě nejlepší by bylo, kdyby to byla tvoje přítelkyně, ale to musíš vědět sám, jestli by něco takové zvládla přijmout. Jinak tady je dost lidí, kteří tě rádi vyslechnou a poradí. Snad se ti tu bude líbit.
Děkuji
-
- Nový člen
- ve věku od: 9
- ve věku do: 35
- Výkřik do tmy: Pelle sub agnina latitat mens saepe lupina.
- Dostal: 4 poděkování
Re: Zdravím
Forst Jan:
Asi rozumím, jak to myslíš. Já to myslel tak, že právě největší problém pro mě byl, když mi došlo, že se mi starší holka líbí.... Potom jsem se to zaměřoval, kdykoliv se mnou byla, jakože za mnou přišla si třeba pokecat a chtěla si sednout ke mě na klín, na to, že se mi líbí... furt jsem na to myslel a celej byl nervózní, jestli to na mě nevidí ona, jestli to na mě nevidí přítelkyně....
Tou ignorací jsem to myslel tak, že když za mnou přijde, přestanu se tak moc zamýšlet nad tím, jestli to na mě není prostě vidět a raději nad tím nebudu myslet vůbec, prostě si řeknu, že si přišla popovídat a pokusím se ji vidět stejně neutrálně jako mladší z holek, se kterou "problém" nemám.... nemyslím si, že je dobrý se na to soustředit, kdo a co se mi líbí, když se můžu soustředit spíš na neutrální podněty a zvykat si na to, že ke mně má starší tak blízko
Jinak přítelkyni to říkat nehodlám, trochu bych se obával její reakce ale zároveň bych se obával, že bych ji zklamal, v minulosti už žila s jedním chlapem, co ji zklamal, a já bych pro ni chtěl být dobrým přítelem a pro holky dobrým tátou, než aby se obávala, že když už konečně dokázaly všechny tři někoho přijmout, tak je ten někdo potencionálně nebezpečný nebo tak něco (ačkoliv já si tak nepřipadám, nikdy bych žádné z holek nic neudělal)
Přítelkyně sice ví, že se mi líbí i o dost mladší holky (naši mají i fotky z maturiťáku, tanečních z mý střední, apod., kdy vedle mě vždycky stála drobná holka malého vzrůstu vypadající tak na 13... dokonce se ptala, že je taková mladinká, že kolik jí bylo, když jsem odpověděl, že 15, řekla "že aspoň že tak") a i pak, když jsme se bavili, s kým jsme předtím chodili, na to došlo téma. To přijala dobře... ale kdybych jí řekl, že se mi líbí i holky v 9 letech a hlavně její dcera, asi by to nebrala úplně nejlíp
Asi rozumím, jak to myslíš. Já to myslel tak, že právě největší problém pro mě byl, když mi došlo, že se mi starší holka líbí.... Potom jsem se to zaměřoval, kdykoliv se mnou byla, jakože za mnou přišla si třeba pokecat a chtěla si sednout ke mě na klín, na to, že se mi líbí... furt jsem na to myslel a celej byl nervózní, jestli to na mě nevidí ona, jestli to na mě nevidí přítelkyně....
Tou ignorací jsem to myslel tak, že když za mnou přijde, přestanu se tak moc zamýšlet nad tím, jestli to na mě není prostě vidět a raději nad tím nebudu myslet vůbec, prostě si řeknu, že si přišla popovídat a pokusím se ji vidět stejně neutrálně jako mladší z holek, se kterou "problém" nemám.... nemyslím si, že je dobrý se na to soustředit, kdo a co se mi líbí, když se můžu soustředit spíš na neutrální podněty a zvykat si na to, že ke mně má starší tak blízko
Jinak přítelkyni to říkat nehodlám, trochu bych se obával její reakce ale zároveň bych se obával, že bych ji zklamal, v minulosti už žila s jedním chlapem, co ji zklamal, a já bych pro ni chtěl být dobrým přítelem a pro holky dobrým tátou, než aby se obávala, že když už konečně dokázaly všechny tři někoho přijmout, tak je ten někdo potencionálně nebezpečný nebo tak něco (ačkoliv já si tak nepřipadám, nikdy bych žádné z holek nic neudělal)
Přítelkyně sice ví, že se mi líbí i o dost mladší holky (naši mají i fotky z maturiťáku, tanečních z mý střední, apod., kdy vedle mě vždycky stála drobná holka malého vzrůstu vypadající tak na 13... dokonce se ptala, že je taková mladinká, že kolik jí bylo, když jsem odpověděl, že 15, řekla "že aspoň že tak") a i pak, když jsme se bavili, s kým jsme předtím chodili, na to došlo téma. To přijala dobře... ale kdybych jí řekl, že se mi líbí i holky v 9 letech a hlavně její dcera, asi by to nebrala úplně nejlíp
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování