Všiml jsem si na některých diskuzních webech, že zobrazují (třeba v několika řádcích dole na hlavní stránce) kromě klasického řazení témat do kategorií a času i řazení podle toho v kterém tématu naposledy někdo něco napsal. přijde mi že to významně napomáhá oživovat diskuzi na webu a člověk nemusí proklikávat do složitých podtémat a stejně také pokud někdo něco napíše do tématu které předtím delší dobu nebylo využité tak si toho hned každý všimne a příspěvek "nezmizí".
Myslím že by stálo za to něco takového tu zavést...
Návrh na zvýraznění témat s posledním komentářem
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Návrh na zvýraznění témat s posledním komentářem
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 24. 10. 2017, 16:01:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Témata s posledním komentářem
K tomu jsou Aktivní témata, ne? Já už se dívám jen do nich, kategorie nerozklikávám.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Témata s posledním komentářem
A jak se prosímtě na ty "aktivní témata" dostaneš ? Já nikde nic nevidím.
Nestálo by za to alespoň ten odkaz dát na hlavní stránku třeba na konec jako jedno z témat nebo ještě lépe jak to mají jinde že tam bude odkaz třeba na prvních 10 a další na dalších stránkách?
Tam kde to funguje otevřu hlavní stranu a hned vidím k jakému tématu se poslední den někdo vyjádřil...
Edit: nakonec jsem ten odkaz našel malým písmem vpravo nahoře. Nicméně si myslím že to není ono a zasloužilo by si to stejný odkaz jako jednotlivá témata na hlavní stránce fóra.
Nestálo by za to alespoň ten odkaz dát na hlavní stránku třeba na konec jako jedno z témat nebo ještě lépe jak to mají jinde že tam bude odkaz třeba na prvních 10 a další na dalších stránkách?
Tam kde to funguje otevřu hlavní stranu a hned vidím k jakému tématu se poslední den někdo vyjádřil...
Edit: nakonec jsem ten odkaz našel malým písmem vpravo nahoře. Nicméně si myslím že to není ono a zasloužilo by si to stejný odkaz jako jednotlivá témata na hlavní stránce fóra.