Upgrade Wordpressu
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1394 poděkování
- Dostal: 3221 poděkování
Upgrade Wordpressu
Dnes jsem provedl, snad úspěšný, upgrade Wordpressu (běží na něm naše hlavní internetová prezentace na adrese www.pedofilie-info.cz) z verze 3.5.2 na verzi 3.6. Zítra provedu upgrade na verzi 3.7 a z verze 3.7 by to mělo jít již na nejnovější verzi 4.8. Tak snad se to povede. Staré verze obsahují bezpečnostní chyby, na které nás již upozorňovali jak náš webhosting, tak CZ.NIC. Dokonce kvůli DDOS útoku byla webová prezentace na nějakou chvíli před pár dny pozastavena. Tak snad se upgrade podaří. Kdyby ne, musí se vrátit vše zpět ze zálohy, kterou průběžně vytvářím. Držte tedy palce. 

Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Administrátor
Re: Upgrade Wordpressu
Tak už jedeme na 3.7. Zazálohuji a pak už by měla jít nainstalovat verze 4.8. 

-
- Administrátor
S radostí oznamuji, že nyní běžíme na nejnovější verzi Wordpressu 4.8
.
Ještě zkusím upgradovat fórum, to bude možná krapet složitější, protože o upgradu fóra mluvíme několik let a zatím se nepodařilo přijít na nějaký snadný způsob, jak upgrade provést.

Ještě zkusím upgradovat fórum, to bude možná krapet složitější, protože o upgradu fóra mluvíme několik let a zatím se nepodařilo přijít na nějaký snadný způsob, jak upgrade provést.

-
- Administrátor
Dnes jsem upgradoval Wordpress na nejnovější verzi 4.9.5.
Upgrade fóra je v jednání, schopnosti zdejších administrátorů nejsou pro upgrade fóra dostačující, takže uvidíme, co se podaří vyjednat. Zatím tedy aspoň takto.
Upgrade fóra je v jednání, schopnosti zdejších administrátorů nejsou pro upgrade fóra dostačující, takže uvidíme, co se podaří vyjednat. Zatím tedy aspoň takto.