Caute, len dve otazky:
1. chat zjavne nie je "tor friendly". Zostane to tak ?
2. pri zabudnuti hesla sa po mnohonasobnych chybach blokne prihlasovanie a chce opisat kod z obrazka. Nebol som tu fakt DLHO, tak uz tapem v hesle a obrazok nevidim (TOR). Bude to uz pytat navzdy ?
stranka a TOR
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Re: stranka a TOR
Bohužel, chceš-li přijít na chat přes Tor, budeš muset zapnou Javascript. Bez něj náš chat nefunguje a pravděpodobně ani fungovat nebude, minimálně dokud nebude vytvořen nějaký jiný.dinosaurus :-) píše:Caute, len dve otazky: 1. chat zjavne nie je "tor friendly". Zostane to tak ?
Na chat i na fórum máme nastavenou blokaci po několikrát špatně napsaném hesle, aby se nikdo nemohl dobývat na účet cizí. Nejsem si jistá po jakém časovém intervalu, jestli 24 hodinách, se možnost obnoví. Pokud si pamatuješ název účtu a máš email, ze kterého byl zaregistrován, můžeš si heslo obnovit. V jiném případě zkus napsat adminovi na email (pravděpodobně Marcovi na [email protected]) a domluvit se s ním na řešení ohledně zapomenutého hesla.dinosaurus :-) píše:2. pri zabudnuti hesla sa po mnohonasobnych chybach blokne prihlasovanie a chce opisat kod z obrazka. Nebol som tu fakt DLHO, tak uz tapem v hesle a obrazok nevidim (TOR). Bude to uz pytat navzdy ?
Jinak, přes Tor holt lecco nefunguje, obzvlášť v otázkách Javascriptu.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2021 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Ahoj Alleinko,Allein píše:Bohužel, chceš-li přijít na chat přes Tor, budeš muset zapnou Javascript. Bez něj náš chat nefunguje a pravděpodobně ani fungovat nebude, minimálně dokud nebude vytvořen nějaký jiný.dinosaurus :-) píše:Caute, len dve otazky: 1. chat zjavne nie je "tor friendly". Zostane to tak ?
Jinak, přes Tor holt lecco nefunguje, obzvlášť v otázkách Javascriptu.
(otevřu starší téma, protože jsem teď taky narazil a možná právě kvůli TORu).
Nechci vyvolávat hádku, ale TOR nemá s Javascriptem nic společného. Používám také TOR a Javascript mám zapnutý, resp. JS můžu přepínat ve Firefoxu, jak potřebuju.
Možná jsi to myslela tak, že kdo používá např. TOR browser nebo kompletní TAILS, tak má možná nastavenou vyšší než výchozí bezpečnost, při které je JS vypnutý. Ale to je nastavení TOR browseru, samotný TOR s tím nemá nic společného. Mohu používat třeba i obyčejný Firefox/Chrome/cokoliv a mít "tor" samostatně a pak záleží, jak si nastavím prohlížeč.
Mimochodem, někde jsem tady v nějaké dizkuzi zahlédl názor, že používat TOR je z pohledu anonymizace ještě horší, než jít přímo. Pokud by k tomu měl někdo více informací, bylo by to fajn. Osobně se domnívám, že na základní anonymizaci, kdyz majitel serveru nezjistí odchozí IP adresu a nemůže pátrat po klientovi, to stačí. TAILS pak pomocí firewallu 100% zajišťuje, že se opravdu browser bez TORu nikam nepřipojí. Neptám se z důvodu, abych páchal nějakou trestnou činnost, ale prostě člověk nikdy neví, kdo se k datům dostane a co s nimi bude dělat (tím nechci v žádném případě nějak podezřívat nikoho z ČEPEKu).
Když už sem píšu ohledně ochrany identity, chtěl jsem se zeptat, jestli by nebylo možné aktivovat HTTPS. Přece jenom web jako je ČEKEP si o nutnost https říká a to je už úplně jedno, jestli jde klient přes TOR nebo ne. Přemýšlel o tom někdo? Má cenu o tom diskutovat (založit nové téma), nebo už existuje? Už jsem psal Marcovi email (sobota pozdě večer) právě kvůli odmítnutému účtu na chat (zřejmě kvůli TORu), ale asi je online jen v pátek a sobotu večer (tuším jsem ho kolem 21 viděl online na chatu):-) A ne, tak Marco byl dneska 13:36 na fóru, tak asi holt nemá čas, tak počkám, žadný stres:-)
Hezký večer.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2021 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Tak jen abych se opravil. Tohle se mi fakt stává moc často. Když o někom píšu, že neodpovídá, tak ten člověk odpoví, než to dopíšu, ale samozřejmě si nezkontroluju, že už odpověděl a odešlu to. Takže Marco odpověděl. Opravdu mi chat odmítnul kvůli TORu, což samozřejmě chápu, protože hodně lidí na něm dělají nepořádek.podivin píše:Už jsem psal Marcovi email (sobota pozdě večer) právě kvůli odmítnutému účtu na chat (zřejmě kvůli TORu), ale asi je online jen v pátek a sobotu večer (tuším jsem ho kolem 21 viděl online na chatu):-) A ne, tak Marco byl dneska 13:36 na fóru, tak asi holt nemá čas, tak počkám, žadný stres:-)
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
HTTPS se plánuje zařídit, jakmile se bude dělat aktualizace fóra. Mezi našimi kruhy se plánuje udělat všechnu práci zaráz. Bližší datum nevím, já technickou stránku webu neřeším. Každopádně to je v plánu.podivin píše:Když už sem píšu ohledně ochrany identity, chtěl jsem se zeptat, jestli by nebylo možné aktivovat HTTPS.
Otázku schvalování řeším vždy, když si najdu dostatek času. Paradoxně ale většinou schvaluji účty hlavně přes týden, o víkendu chodím na web jen minimálně. Jinak, jak čtu, že jsi už zjistil, jsem ti zrovna email ohledně schválení napsal.podivin píše:Už jsem psal Marcovi email (sobota pozdě večer) právě kvůli odmítnutému účtu na chat (zřejmě kvůli TORu), ale asi je online jen v pátek a sobotu večer (tuším jsem ho kolem 21 viděl online na chatu):-) A ne, tak Marco byl dneska 13:36 na fóru, tak asi holt nemá čas, tak počkám, žadný stres:-)
Měj se fajn,
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování