Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Výkřik do tmy: Ascendent: Padáme dolů ač stoupáme výš, zítra buď zhasneš nebo uhoříš... Descendent: Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Pro vědecky založené osoby:
Pravda, fotograf snímal tělesa z nejrůznějších úhlů, takže poměr jejich velikostí na obrazu neodpovídá realitě. Pro naše účely ovšem postačí ta informace, že červenavé těleso je Triton...
Tak dlouho hledíš do propasti, až propast vhlédne do tebe...
Šťastné a veselé Vianoce Vám aj Vašim blízkym a pokiaľ to je len trochu možné, tak aj nejakého toho šťastného "Vianočného škriatka", pretože práve oni robia tie správne Vianoce a krajším aj celý rok. A do toho Nového Vám prajem len to najlepšie
Pestřejší přání než asce může kdokoli těžko nabídnout, tak snad naopak potěším tímto minimalistickým: ať vám už i pouhý stín vámi milovaného dítěte přináší radost:
Odkaz: http://jpeg.cz/images/2015/12/24/c4p18.jpg
Naposledy upravil(a) Neptun dne pátek 25. 12. 2015, 18:51:16, celkem upraveno 1 x.
Všem přátelům v ČEPEKu přeji kouzelné Vánoce
a všem dětem rozumné a kultivované starší kamarády,
kteří pro ně budou cenným přínosem a dlouhodobou oporou.
Plyšáček
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.