Návrh na podsekci Kreslené filmy
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 9
- Dal: 389 poděkování
- Dostal: 25 poděkování
Návrh na podsekci Kreslené filmy
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné "filmy" rozdělit do dvou sekcí "hrané filmy" a "kreslené filmy".
Důvodem je, že někteří lidé se na filmy chtějí dívat jen kvůli malým hercům a nemají třeba kreslené filmy moc rádi. Já nadruhé straně bych ráda více psala o filmech s kreslenými dětmi. Tak mi přijde dobré rozlišit zda tam člověk uvidí reálného kutíka, nebo holčičku či nikoliv
Nechci vás moc zatěžovat, jen se ptám zda-li je to uskutečnitelné.
chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné "filmy" rozdělit do dvou sekcí "hrané filmy" a "kreslené filmy".
Důvodem je, že někteří lidé se na filmy chtějí dívat jen kvůli malým hercům a nemají třeba kreslené filmy moc rádi. Já nadruhé straně bych ráda více psala o filmech s kreslenými dětmi. Tak mi přijde dobré rozlišit zda tam člověk uvidí reálného kutíka, nebo holčičku či nikoliv
Nechci vás moc zatěžovat, jen se ptám zda-li je to uskutečnitelné.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Podsekce kreslené filmy
Nenapadá mě žádný problém, který by to mohlo způsobit, takže nejsem proti. Jen by to chtělo, aby si nějaký znalec kreslených filmů dal tu práci a našel v sekci Filmy všechny filmy, které jsou kreslené a které by tudíž měly být přesunuty do Kreslených filmů.
-
- Registrovaný uživatel
Nejsem sice zrovna znalec, ale samozřejmě že jsem připravena to roztřídit.Gabriel Svoboda píše:Jen by to chtělo, aby si nějaký znalec kreslených filmů dal tu práci a našel v sekci Filmy všechny filmy, které jsou kreslené a které by tudíž měly být přesunuty do Kreslených filmů.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Nápad je to poměrně dobrý, sám mám kreslené filmy asi raději než filmy reálně hrané, má to svoje kouzlo. Na druhou stranu úplně nechápu, jak přesně bys chtěla provést to rozdělení. Samotná sekce Filmů je v podsekci Audiovizuální sekce. Takže jediné rozdělení asi je, že by přímo Audiovizuální sekce odkazovala na zvlášť kreslené a zvlášť hrané filmy. Asi nějak takto:
Už teď mi však přijde, že jsou subfóra některých sekcí dost "rozlezlá", například právě u Audiovizuální sekce, kde je jich fakt hodně. Nevím, jestli by bylo úplně dobré vytvářet další podsekci, z hlediska dobré orientace na webu. Je totiž možné, že s takovou se nám za chvíli ani nevejdou do řádku.
Už teď mi však přijde, že jsou subfóra některých sekcí dost "rozlezlá", například právě u Audiovizuální sekce, kde je jich fakt hodně. Nevím, jestli by bylo úplně dobré vytvářet další podsekci, z hlediska dobré orientace na webu. Je totiž možné, že s takovou se nám za chvíli ani nevejdou do řádku.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
Technicky by to asi mělo proběhnout tak, že se Filmy přejmenují na Hrané filmy a následné se z nich přesunou kreslené filmy do sekce Kreslené filmy. Hraných filmů je mnohem víc než kreslených, takže jinak by to bylo zbytečně složité.
-
S technickým provedením by nebyl problém, někdy o volnu (pravděpodobně o Vánočních prázdninách) bych si určitě našel chvíli na vyhledání animovaných filmů a jejich přenesení do nově vytvořené sekce.Gabriel Svoboda píše:Technicky by to asi mělo proběhnout tak, že se Filmy přejmenují na Hrané filmy a následné se z nich přesunou kreslené filmy do sekce Kreslené filmy. Hraných filmů je mnohem víc než kreslených, takže jinak by to bylo zbytečně složité.
Jen si stále nejsem jist tím, jestli už teď není subfórum Audio sekce přecpané - tedy jestli by se dané místo nepřecpalo při rozstřídění na dvě kategorie ještě víc.
Marco Freeman,
-
- Registrovaný uživatel
Představovala jsem si to trochu jinak. Jakože bude podsekce filmy a ta bude rozdělená na dvě další podskupiny (hrané filmy, animované filmy). Což asi nejde, pokud jsem to správně pochopila. (?) Vzhledem k tomu, že jsem si to tak ani nepředstavovala, tak jsem samozřejmě nepočítala s tak dlouhým výpisem podsekcí Ostatně už teď je tam toho na můj vkus moc s podobným zaměřením (modeling, fotografie a obrázky - naproti tomu úplně jiné oddělení vlastní tvorba )
Takhle by to dobře esteticky ani přehledně to nevypadalo, to uznávám.
Takhle by to dobře esteticky ani přehledně to nevypadalo, to uznávám.
-
- Na trestné lavici
Rozdělit podsekci na dvě další podpodsekce určitě není dobrý nápad, to by už bylo nepřehledné. Takto nepřehledné fórum s mnoha úrovněmi jsme už jednou měli a naštěstí jsme se toho úspěšně zbavili.
-
Vyzkoušel jsem, zda by nešlo rozdělit samotné subfórum Filmy. Ani jeden způsob však není příliš... logický a praktický. Vytvořil jsem u nás v MOD sekci (abych zbytečně něco nerozhodil na části webu, kam mají přístup všichni) subfórum Zkušební sekce M. F., kterou jsem se snažil rozdělit.
1) Když jsem nechal zobrazit subfórum Podsekce 1, které bylo subfórem subfóra Zkušební sekce M. F., zobrazilo se to stejně jako normální subfórum, tedy to absolutně neřeší daný problém:
2) Když jsem subfórum subfóra Zkušební sekce M. F. zobrazit nenechal a nechal to jen na klikání, dopadlo to takto:
Po rozkliknutí:
Takže v rozdělení subfóra skutečně žádné řešení nebude...
1) Když jsem nechal zobrazit subfórum Podsekce 1, které bylo subfórem subfóra Zkušební sekce M. F., zobrazilo se to stejně jako normální subfórum, tedy to absolutně neřeší daný problém:
2) Když jsem subfórum subfóra Zkušební sekce M. F. zobrazit nenechal a nechal to jen na klikání, dopadlo to takto:
Po rozkliknutí:
Takže v rozdělení subfóra skutečně žádné řešení nebude...
Marco Freeman,