Názory na DP

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1529 poděkování
Dostal: 3411 poděkování

Re: Názory na DP

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Ne nezvýší se, ...
V podstatě se zvýší. I ze zkušeností těch, co zneužívali, lze vysledovat, že jakmile jednou okusili, bylo pro ně mnohem těžší "neokusit" příště či zkrátka se zneužíváním přestat. Zatímco ten, kdo neokusil, tak je na tom z tohoto pohledu o mnoho lépe.

Po orgasmu se možná aktuální chuť sníží, to ano. Ale endorfiny dělají své. Druhá věc je fyziologická funkce, kdy jasně - když mi bylo 12, tak jsem stíhal i tři orgasmy během 10 minut, teď je ta časová prodleva mnohem delší.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: Názory na DP

Nový příspěvek od Jednorozec »

"V podstatě se zvýší. I ze zkušeností těch, co zneužívali, lze vysledovat, že jakmile jednou okusili, bylo pro ně mnohem těžší "neokusit" příště"
Já myslel že se bavíme o odreagování od skutečného sexu s dítětem. To že to zvýší chuť na DP za negativní nepovažuji (ať si každý kouká na co chce)....

To že jednou to objevení toho co mne přitahuje "praskne" je jen otázka času, tím že se vyhnu DP to prostě nepotlačím. A naopak tím že to DP potkám se ze mne pedofil nestane.