Tam jsme zjistili, že většina z nás má buď žízeň, potřebuje na záchod nebo si chce koupit zmrzlinu na zchlazení, takže jsme návštěvou poctili i zdejší "Mekáč". (Poznámka: Bylo zajímavé stát ve frontě s Ajaxem za asi pětiletým kutíkem, já na sobě tričko s nápisem "Miluji pedofila, i to je láska" a vzadu s odkazem na Pedofilie-info.cz. V tu chvíli jsem jen doufala, že jeho rodiče nestojí za mnou.

Poté, co jsme se rozhodli vrátit ke zbytku naší skupinky, zjistili jsme, že za dobu našeho odchodu se ztratil Simgiran a že Teenbl se velmi zasadil o to, že vůbec radši nemá cenu ho hledat. Nechali jsme jej vlastnímu osudu a čekali, jak pochodí Honza s hovorem s Myšákem, který nás měl dirigovat, kde se on se skupinou AltPride (po nabídce, že můžeme jít poblíž, se kterou jsme souhlasili) právě nachází.
Nakonec jsme se dle instrukcí vydali dolů náměstím, nicméně během dvou minut jsme se rozpojili a nemohli jsme najít ani Myšáka a ani sebe navzájem, takže následovala palba hovorů Karlovi a Honzovi, kde se nacházejí. Iška s přítelem se s námi rozloučili a dál jsme pokračovali sami.
Po chvíli jsme se připojili k AltPride a začali se již více věnovat rozdávání letáčků. Ze začátku se rozdávalo trochu hůř, člověk nevěděl, co může čekat, ale po chvíli už to bylo lepší. A teď již spíš k několika historkám.
Na první pohled negativních ohlasů jsem zaznamenala málo. Jeden muž po nakouknutí do letáčku papír roztrhal a zmačkal, jiný se hned po dočtení začal rozhlížet po mém fialovém tričku (a já byla ráda, že Ajax stojí tak, že jsem nešla skoro vidět

Jednu z nejnegativnějších reakcí projevila žena, jež mi (před přecházením mostu) vytrhla z ruky asi třicet letáčků a hodila je přes zábradlí mostu s tím, že "tolerantnosť hej, ale aj tá má svoje medze". Tolerantnost této ženy je vskutku přemírná a doufám, že v textu zaregistrovala mimo slovo "pedofil" i jiné informace a že se třeba podívá i na odkaz, když si místo jednoho musela vzít letáčků třicet.

Ale nebyl čas na lítost nad několika letáčky, když Ajax měl ještě plnou kapsu.

Vysloveně pozitivní reakce byla od ženy, kterou jsme potkali nad schody u Letné, která ke mně přišla a řekla mi, že nám fandí. Pozvala jsem ji na stránky, ale řekla, že už je zná, tak pokud si tohle přečte, tak ji zdravím a velmi jí děkuji - po jiných negativních reakcích toto byla reakce opravdu velmi příjemná a podporující.
Zajímavá byla i konverzace s jinou ženou - opět na Letné. Ta nám sice nefandí a dokonce nám na konci rozhovoru řekla, že její podporu nemáme, na druhou stranu i přes to byla ochotná přijít a zeptat se na to, proč to děláme, kdo vlastně jsme a podobně. Třeba si časem (po setkání s opravdovými - a mladými, čemuž se divila

A kdybych teď měla dodat na závěr vtipné reakce, tak to určitě byly reakce typu: "Ne díky, letáček už mám...", "Můžu prosím dostat ještě jeden?", "Tak vy jste ti pedofilové?" (užasle), "Já... Já mám rád všechny... lidi, dej letáček sem." (lehce přiopile a s okurkou s kondomem v ruce) a "Můžu si taky vzít?" (poté, co četla letaček v ruce někoho jiného).

A co bych vypíchla, tak reakce jednoho novináře, u kterého jsem si nevšimla, že drží fotoaparát, podávala mu letáček a on jen: "Ne, díky, já to nechci, nebudu to číst. O čem to je?" A pak nahlas: "PEDOFILIE? Tak to si vezmu!"

A již opravdu konečným závěrem bych chtěla poděkovat všem těm uživatelům z webu, co přišli (a obzvlášť těm, kteří i rozdávali nebo příjemně pokecali při průvodu). Upřímně, velmi často jsem se ohlížela, zda mám krytá záda, a byla jsem velmi ráda, když za mnou někdo z nich šel.
A taky patří za mě díky i AltPride, nejen proto, že jsme se podle jejich velkého černého transparentu orientovali, kde se nacházíme, ale i proto, že mít v zádech desítky lidí, jež vědí, že se AltPride pedofilie taky týká, tudíž mnohem více podpory, kdyby se cokoliv semlelo, bylo opravdu příjemné. (Ačkoliv jsem tedy nemohla souhlasit se všemi hesly, co měli na transparentech.)
Tolik za mě.