František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Životní příběhy pedofilů, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Re: František Flarnytryl: Jsem pedofil. No a co?

Nový příspěvek od Daniel »

Mission píše:Homosexualita byla již začátkem devadesátých let vyškrtnuta ze seznamu poruch osobnosti, není to porucha, už vůbec ne úchylka, je to prostě orientace. Promiňte, ale nejsem příznivcem matení pojmů. A toho se někteří pedofilové dopouštějí tím, že hovoří o tzv. "pedofilní orientaci". Je to nepřesné a zavádějící. Pedofilie ve své sexuální a erotické rovině byla, je a zůstává poruchou. A nezlobte se, promiňte mi to slovo, ale je úchylkou. Je poruchou sexuálního pudu a úchylkou od normy.
Promiňte, ale nesouhlasím. Je mi samozřejmě jasné, že homosexuál má na rozdíl od pedofila legální možnost svoje sexuální touhy realizovat. Nicméně v obou případech se jedná o odchylku od většinové populace. Nevidím jediný důvod, proč jedno označit jako poruchu sexuálního pudu a druhé nikoliv. Snad kromě toho, že pedofilů bude asi v populaci méně než homosexuálů, ale to mi přijde jako dost slabý důvod.

Pokud mám k tomu přidat něco osobního, tak uznávám, že život s většinovou sexuální orientací by byl pravděpodobně jednodušší. A je mi také jasné, že pro velkou část populace jsou pedofilové ti největší zvrhlíci, které by měli povinně vykastrovat a zavřít na doživotí do ústavu. Nicméně mi při představě, že bych se mohl narodil jako homosexuál, připadá heterosexuální pedofilie jako výhra v loterii. Pořád je to heterosexuální orientace a i když je můj preferenční věk někde jinde, tak pořád se mi líbí i dospělé ženy a pořád jsem schopen žít "normální" život a mít rodinu.

Pak je ještě jeden důvod, proč bych se nechtěl narodit jako homosexuál, a to je ten, že z homosexuálů se stává státem protěžovaná skupina, podobně jako z našich rómských spoluobčanů. Doufám, že pedofily tento osud nikdy nepotká.

Ještě bych napsal něco k tomu, jestli se má pedofil dívat na svoji sexualitu jako na poruchu. Pedofilním coming outem jsem si prošel poměrně pozdě a to v době, kdy jsem byl už deset let ženatý a měl jsem rodinu. Jeden z nejtěžších momentů bylo přiznat si, že moje sexuální touhy nemohou být nikdy zcela stoprocentně naplněny. Mohou být naplněny na 95,5%, ale 4,5% vždy bude chybět. A že to není chyba ani moje, ani manželky, že to tak prostě je. A paradoxně v okamžiku, když jsem se s tímto faktem smířil, tak jsem zjistil, že moje sexuální touhy mohou být stoprocentně naplněny, ale nikoliv skrze sexuální aktivity, ale skrze sublimaci sexuální touhy. Jenže naučit se sublimovat svoje sexuální touhy se mi podařilo až poté, co jsem přijal sebe samého takového, jaký jsem, co jsem přijal s povděkem svoji sexualitu a přestal se na pedofilii dívat jako na vadu, ale začal se na ni dívat jako na vlastnost a jako na něco, s čím prostě žiji.

A ze všeho nejvíc mne pak překvapila reakce sexuologa. Když jsem mu pověděl o svém rozhodnutí nedívat se na pedofilii jako na vadu, ale jako na vlastnost, tak mi řekl, že dělám dobře.

Přidávám se ještě ke Kaszově návrhu se zaregistrovat. Už jen proto, že u registrovaných uživatelů je možné vyhledávat příspěvky a udílet poděkování.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Neviem či je homosexualita porucha sexuálneho pudu. Ak sex berieš iba na to aby si splodil dieťa, tak je. V tom prípade, ale hebefília poruchou nie je, pretože aj mladé dievčatá môžu mať deti. Lenže sexuálny pud v ľudskej spoločnosti neslúži iba na rozmnožovanie. Osobne si myslím že homosexualita nie je porucha. Sexuálna deviácia je odchylka od sexuálnej normálnosti. To čo je normálne neurčuje príroda, ale spoločnosť. A to že je niečo menšinové, neznamená že je to nenormálne. Spoločnosť, v ktorej žijeme rozhodla že normálna sexualita je taká ktorá je zameraná na dospelé ľudské osoby a toto homosexuáli spĺňajú.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Mission píše:Homosexualita byla již začátkem devadesátých let vyškrtnuta ze seznamu poruch osobnosti, není to porucha, už vůbec ne úchylka, je to prostě orientace. Promiňte, ale nejsem příznivcem matení pojmů. A toho se někteří pedofilové dopouštějí tím, že hovoří o tzv. "pedofilní orientaci". Je to nepřesné a zavádějící. Pedofilie ve své sexuální a erotické rovině byla, je a zůstává poruchou. A nezlobte se, promiňte mi to slovo, ale je úchylkou. Je poruchou sexuálního pudu a úchylkou od normy.
Cítím potřebu se k tomuto vyjádřit. Zaprvé, přinejmenším v ICD-9 a DSM-III homosexualita nebyla řazena jako porucha osobnosti, ale jako porucha sexuality. Dále je nesmyslné hádat se o tom, jestli je něco úchylka nebo orientace, dokud si tyto pojmy nevymezíme. Homosexuálové tvoří výraznou menšinu v populaci, odchylují/uchylují se tak od většinové populace. V tomto smyslu by se homosexualita dala klidně považovat za úchylku. Jenže by to o ní neříkalo nic víc než to, jak moc je v populaci rozšířená.

O pedofilii jako sexuální orientaci nemluví jen pedofilové, ale i leckteří odborníci, zmíním třeba jména jako James Cantor nebo Fred Berlin. Co myslí tím, když o pedofilii řeknou, že je to orientace? Myslí tím, že je to trvalé erotické zaměření vzhledem k určité skupině. Tím to v podstatě hasne. Ostatně slovo orientace se dá přeložit jako zaměření.

Pokud někdo považuje pedofilii za poruchu, chápu, co ho k tomu může vést a v podstatě nemám potřebu s ním polemizovat. Něco jiného je, když někdo označí pedofilii za poruchu a začne z toho něco odvozovat, to je nesmysl. Nevídím také problém považovat pedofilii zároveň za poruchu a za sexuální orientaci, je to posuzování podle odlišných kritérií.