Letošní PP se blíží, tak by bylo dobré se dohodnout, jakou formu účasti zvolíme. Tématem PP je láska, já osobně bych navrhoval transparent, který by vyjadřoval něco ve smyslu "K lásce není sex potřeba.", transparent by tak na první pohled neukazoval na pedofiliii (což by mohlo být nebezpečné) a zároveň by tím ukázal, že nám nejde o sex s dětmi, ale o pravou lásku.
Rozdávání letáků bych ale k tomu ponechal.
Co navrhujete vy?
Příprava - Prague Pride 2016
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Re: Prague Pride 2016 - příprava
POZOR,
toto téma a tato podsekce VIP jsou viditelné pro všechny uživatele, jež napsali alespoň 10 příspěvků na fórum - tj. Registrované uživatele. Není třeba se obávat, ostatní podsekce Skupiny ČEPEK vidí jen Členové skupiny ČEPEK. Toto upravení je nastaveno z důvodu, aby i registrovaní uživatelé, jež by měli odvahu se přihlásit k účasti, věděli, co by je při přihlášení čekalo. Omezení na černé registrované uživatele je z toho důvodu, aby nově zaregistrovaní zelení Nováčci (kteří mohou být i redaktoři typu Kroupa) nemohli do této sekce nahlížet, čímž se sníží riziko.
Vymýšleli jsme to s Kaszem, abychom dali možnost Registrovaným uživatelům, kteří třeba váhají nad tím, zda se přihlásí či ne, zjistit, co by je čekalo - resp. co by si mohli v případě aktivní účasti "vybrat". Jde o to, že je možné, že uživatel, který by nevěděl, co by jej při přihlášení čekalo, by si raději mohl říct, že "tam raději nepůjde, protože neví, jak to tam chodí".
Kdyby to někomu překáželo, můžeme se navrátit k předešlé přímo utajené možnosti to probírat jen v části fóra neveřejné pro všechny vyjma VIP.
Ještě dodatek pro ujištění, černí registrovaní vidí VIP sekci takto: https://s31.postimg.org/bhlgizj3f/image.jpg
toto téma a tato podsekce VIP jsou viditelné pro všechny uživatele, jež napsali alespoň 10 příspěvků na fórum - tj. Registrované uživatele. Není třeba se obávat, ostatní podsekce Skupiny ČEPEK vidí jen Členové skupiny ČEPEK. Toto upravení je nastaveno z důvodu, aby i registrovaní uživatelé, jež by měli odvahu se přihlásit k účasti, věděli, co by je při přihlášení čekalo. Omezení na černé registrované uživatele je z toho důvodu, aby nově zaregistrovaní zelení Nováčci (kteří mohou být i redaktoři typu Kroupa) nemohli do této sekce nahlížet, čímž se sníží riziko.
Vymýšleli jsme to s Kaszem, abychom dali možnost Registrovaným uživatelům, kteří třeba váhají nad tím, zda se přihlásí či ne, zjistit, co by je čekalo - resp. co by si mohli v případě aktivní účasti "vybrat". Jde o to, že je možné, že uživatel, který by nevěděl, co by jej při přihlášení čekalo, by si raději mohl říct, že "tam raději nepůjde, protože neví, jak to tam chodí".
Kdyby to někomu překáželo, můžeme se navrátit k předešlé přímo utajené možnosti to probírat jen v části fóra neveřejné pro všechny vyjma VIP.
Ještě dodatek pro ujištění, černí registrovaní vidí VIP sekci takto: https://s31.postimg.org/bhlgizj3f/image.jpg
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Příprava - Prague Pride 2016
Osobně vidím problém v hesle "K lásce není sex potřeba", že to nahraje těm, co chtějí, aby homosexuálové žili v celibátu. Obávám se, že to může být takové dost nepopulární heslo.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Mě heslo "k lásce sex není potřeba" nezní z toho důvodu, jako kdyby bylo třeba nějakými výroky dokazovat protiklad "mýtu", že pedofilie je sex s dětmi. Zní mi to zkrátka násilně. Zatím nevím, jaké heslo by znělo lépe. Ve stylu - kritizuj, ale taky si představ, jak bys to udělal jinak a lépe. Tak zatím budeme s Alleinkou přemýšlet.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 16
- ve věku do: 30
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Připravil jsem opět letáčky, podobné jako minulý rok (jen mírně upravený nadpis) jak pro zástupce komunity, tak pro podporovatele (například pro mě). Jinak telefonní číslo na mě je stále stejné (603 726 542) a navrhuji setkání klasicky před budovou Hlavního nádraží průběžně od 11:00 hod. (průvod začíná ve 13 hod. na Václavském náměstí, takže kolem 12:30 hod. bychom se tam mohli přesunout). Na Honzu Forsta číslo mám, takže tomu budu volat jako prvnímu, kde že se nachází, pokud ho před nádražím někde neuvidím .
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 59 poděkování
Na účast to nevidím. Dnes jen horkej čaj, a pořádně to vyležet. Držím palce, ať vše proběhne v pořádku. V souvislosti s PP mě ještě zaujala jedna věc. Nevíte někdo něco o této přednášce? ( https://www.facebook.com/events/520605678138603/?active_tab=posts ) Kdo byl přednášejícím a tak a jak to probíhalo? To víte, jsem zvědavé Tsu!
Naposledy upravil(a) Allein dne sobota 13. 8. 2016, 19:44:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy dávejte, prosím, do URL tagu.
Důvod: Odkazy dávejte, prosím, do URL tagu.
-
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 840 poděkování
Ahoj, škoda, že jsi nemohl, ale lépe se zdravím nehazardovat.
O přednášce - to byla má iniciativa, na některé dotazy taky odpovídal Jan Forst. Zval jsem na ní ve skryté sekci ČEPEK, někam viditelně pak napíšu report. Velmi krátce můžu říci, že mi přednáška a diskuze přišla povedená a padla na úrodnou půdu. Šlo o nejvíce navštěvovanou přednášku v rámci AltPride a na jejím základě začalo mnoho zajímavých diskuzí i po jejím konci.
O přednášce - to byla má iniciativa, na některé dotazy taky odpovídal Jan Forst. Zval jsem na ní ve skryté sekci ČEPEK, někam viditelně pak napíšu report. Velmi krátce můžu říci, že mi přednáška a diskuze přišla povedená a padla na úrodnou půdu. Šlo o nejvíce navštěvovanou přednášku v rámci AltPride a na jejím základě začalo mnoho zajímavých diskuzí i po jejím konci.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD