Pastor komentuje Orlando: Na světě je o 50 pedofilů méně

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Pastor komentuje Orlando: Na světě je o 50 pedofilů méně

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

http://www.patheos.com/blogs/friendlyatheist/2016/06/12/christian-pastor-celebrates-nightclub-massacre-theres-50-less-pedophiles-in-this-world/

Dobrá zpráva je, že je na světě o 50 méně pedofilů, protože tito homosexuálové jsou banda nechutných zvrhlíků a pedofilů. ...

Abych to řekl jasně: Nikdy jsem neobhajoval násilí. Nevěřím v braní zákona do vlatních rukou. Nikdy bych nešel vystřílet takzvaný gay bar. Nevěřím, že je správné stavět dobrovolné hlídky. Ale říkám toto: Podle Bible musejí homosexuálové zemřít (Levitikus 20:13). Samozřejmě není správné, aby to někdo prostě šel někde vystřílet, protože to není řádný postup. Ale všichni tito lidé by tak jako tak měli být zabiti, nicméně měli by být zabiti řádným postupem — měli by být popraveni spravedlivou vládou, která by je soudila, odsoudila a popravila. Protože dokonalý Boží zákon (Levitikus 20:13) stanoví trest smrti za vraždu a také trest smrti za homosexualitu. Toto Bible prostě a jednoduše říká.

Takže dobrá zpráva je, že alespoň 50 těchto pedofilů už nebude ubližovat dětem. Špatná zpráva je, že spousta těch homoušů z baru je stále naživu, takže budou i nadále obtěžovat děti a nabírat lidi na svůj homosexuální životní styl. ...

Nejsem z toho smutný a nebudu kvůli tomu plakat. Protože ti lidé z gay baru, kteří to schytali, by stejně brzy zemřeli na AIDS, syfilis, nebo něco jiného. Stejně by předčasně zemřeli, protože homosexuálové se tak jako tak dožívají o 20 let méně než normální lidé.

Pastor se jmenuje Steven Anderson.

*wall*
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Re: Pastor komentuje Orlando: Na světě je o 50 pedofilů méně

Nový příspěvek od Daniel »

Tak si říkám, Pane Bože, proč nás trestáš takovými lidmi *wall*

Původně jsem chtěl k pastorovým slovům napsat komentář, ale pak jsem si řekl, že to snad ani nemá cenu.

Možná bych si jen dovolil jízlivou otázku, co pastor udělá, až příště nějaký islamista vpadne se zbraní v ruce do místní školy a zastřelí několik dětí včetně jeho dítěte (tedy pokud nějaké děti má). Řekne snad, že dobře mu tak, protože podle Bible mzdou hříchu je smrt, a on byl onoho rána svědkem toho, jak se jeho dítě křivě podívalo na svou matku?

*wall*
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No v té stejné kapitole je taky:

Kdo by zlořečil svému otci nebo své matce, musí zemřít.

Kdo se dopustí cizoložství s ženou někoho jiného, kdo cizoloží s ženou svého bližního, musí zemřít

Kdo by spal s ženou svého otce, odkryl nahotu svého otce. Oba musejí zemřít

Kdyby někdo spal se svou snachou, oba musejí zemřít

Kdyby muž spal s mužem jako s ženou, oba se dopustili ohavnosti; musejí zemřít

Kdyby někdo pojal ženu a zároveň i její matku, spáchal mrzký čin. Budou upáleni

Kdyby muž obcoval s dobytčetem, musí zemřít

Kdyby se žena přiblížila k nějakému dobytčeti, aby se s ní pářilo, zabijete ženu i dobytče

Muž či žena, v nichž by byl duch zemřelých nebo duch věštecký, musejí zemřít.

O pedofilech tam není ani slovo...

Mimochodem v další kapitole je pro změnu definováno kdo smí být kněze a jak se má chovat. Kontroverzní je například:
Nepřiblíží se žádný muž s vadou: nikdo slepý nebo kulhavý nebo se znetvořenou tváří nebo s některým údem příliš dlouhým, nebo kdo by měl zlomenou nohu nebo zlomenou ruku,nebo hrbatý nebo zakrnělý nebo se skvrnou na oku nebo postižený svrabem nebo lišejem nebo s rozdrcenými varlaty.

Taky se tam píše že ohnivé oběti jsou pokrmem hospodinovým, tak si říkám kdo mu z těch fanatiků naposled upálil nějaké jídlo, ovci atd...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:O pedofilech tam není ani slovo...
Bodejť by tam bylo o pedofilech slovo, když slovo pedofil vzniklo víc jak 1800 let po napsání Nového zákona...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Gay taky vzniklo až nedávno (stejně jako zoofil) a přesto by se tam k nim "něco" našlo...