Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Zdanlivo neškodné obrázky motýľa, srdca či špirály objavujúcich sa na sociálnych sieťach, šperkoch či na niektorých výrobkoch sú v skutočnosti symbolmi zvrhlých chúťok pedofilov.
Možno je to pritiahnuté za vlasy, no niektoré médiá prišli s informáciou, že na prvý pohľad obyčajné jednoduché obrázky pastelových farieb, ktoré nevzbudia takmer žiadnu pozornosť, sú v skutočnosti veľmi nebezpečné. Agenti FBI zistili, že v skutočnosti ide o symboly, ktorými pedofili medzi sebou komunikujú o sexuálnej preferencii.
No jasně, na taková zjištění jsou třeba agenti FBI... A pochopitelně, že naše chútky jsou zvrhlé, jak jinak.
Podobný článek už někde byl, na fóru jsem jej po letmém hledání ale nenašel. Typický článek, který vydají jen proto, aby měli o čem psát.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi!
To zase teď vyhrabal Daily Mail. Vsadil bych boty, že o tom už psali. Přičemž zmiňují snad měsíc dva starou kauzu. A psal o tom i Telegraph. Jo, v dubnu je aprílové počasí a očividně může přijít i okurková sezóna.
Mno když se člověk podívá do diskuze, tak zjistí, že původně se to jmenovalo sectret paedophile symbols, než jim tam nějaký pedofil napsal, že je to nesmysl a není to nic tajného tak to přejmenoval na paedophile symbols, navíc tam mají ten symbol jen jeden a to ještě jen pro "boylovery"...