Odhalenie: Tajné symboly pedofilov na sociálnych sieťach
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Odhalenie: Tajné symboly pedofilov na sociálnych sieťach
Odhalenie: Tajné symboly pedofilov na sociálnych sieťach (spuntik.zoznam.sk)
Zdanlivo neškodné obrázky motýľa, srdca či špirály objavujúcich sa na sociálnych sieťach, šperkoch či na niektorých výrobkoch sú v skutočnosti symbolmi zvrhlých chúťok pedofilov.
Možno je to pritiahnuté za vlasy, no niektoré médiá prišli s informáciou, že na prvý pohľad obyčajné jednoduché obrázky pastelových farieb, ktoré nevzbudia takmer žiadnu pozornosť, sú v skutočnosti veľmi nebezpečné. Agenti FBI zistili, že v skutočnosti ide o symboly, ktorými pedofili medzi sebou komunikujú o sexuálnej preferencii.
No jasně, na taková zjištění jsou třeba agenti FBI... A pochopitelně, že naše chútky jsou zvrhlé, jak jinak.
Podobný článek už někde byl, na fóru jsem jej po letmém hledání ale nenašel. Typický článek, který vydají jen proto, aby měli o čem psát.
Zdanlivo neškodné obrázky motýľa, srdca či špirály objavujúcich sa na sociálnych sieťach, šperkoch či na niektorých výrobkoch sú v skutočnosti symbolmi zvrhlých chúťok pedofilov.
Možno je to pritiahnuté za vlasy, no niektoré médiá prišli s informáciou, že na prvý pohľad obyčajné jednoduché obrázky pastelových farieb, ktoré nevzbudia takmer žiadnu pozornosť, sú v skutočnosti veľmi nebezpečné. Agenti FBI zistili, že v skutočnosti ide o symboly, ktorými pedofili medzi sebou komunikujú o sexuálnej preferencii.
No jasně, na taková zjištění jsou třeba agenti FBI... A pochopitelně, že naše chútky jsou zvrhlé, jak jinak.
Podobný článek už někde byl, na fóru jsem jej po letmém hledání ale nenašel. Typický článek, který vydají jen proto, aby měli o čem psát.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Odhalenie: Tajné symboly pedofilov na sociálnych sieťach
To zase teď vyhrabal Daily Mail. Vsadil bych boty, že o tom už psali. Přičemž zmiňují snad měsíc dva starou kauzu. A psal o tom i Telegraph. Jo, v dubnu je aprílové počasí a očividně může přijít i okurková sezóna.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Hej tie symboly sú supertajné že až. Jeden supertajný symbol mám v šuflíku.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 25
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Tak to pozor! Je to USA, tam se může stát všechno!Kasz píše:No jasně, na taková zjištění jsou třeba agenti FBI...
https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Mno když se člověk podívá do diskuze, tak zjistí, že původně se to jmenovalo sectret paedophile symbols, než jim tam nějaký pedofil napsal, že je to nesmysl a není to nic tajného tak to přejmenoval na paedophile symbols, navíc tam mají ten symbol jen jeden a to ještě jen pro "boylovery"...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Nie, blká majú tajné symboly preto, lebo tajné symboly a chlapci idú dokopy.Silesia píše:Třeba boylovery chytají raději :-)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování