Bylo mi deset, když mě rodiče chtěli poprvé prodat, říká afghánská ikona Sonita (Lidovky.cz)
Afghánské dívky na sobě nosí cenovku, kterou vypsali jejich vlastní rodiče. Ta Sonitina hlásala „9000 dolarů“.
Bylo mi deset, když mě rodiče chtěli poprvé prodat (Lidovky)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Bylo mi deset, když mě rodiče chtěli poprvé prodat (Lidovky)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Bylo mi deset, když mě rodiče chtěli poprvé prodat (Lido
Trochu mi to připomíná dokument Manželka za padesát ovcí (Jedensvet.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
No 9 000 dolarů je pro afghánce jmění, těm ovcím bych věřil víc. Přecijen čtvrt milionu v zemi, kde je údajně denní mzda +-5 dolarů (tj. 100kč), a stačí tak na uživení dotyčného mi přijde hodně (ne že mě by za to nestála).
Jinak bych rád upozornil že "prodej" žen se u nás vidí primárně ve filmech o pravěku, těžko říct jak na to autoři přišli, možná právě z rozvojových zemí či domorodých kmenů...
Jinak bych rád upozornil že "prodej" žen se u nás vidí primárně ve filmech o pravěku, těžko říct jak na to autoři přišli, možná právě z rozvojových zemí či domorodých kmenů...
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jo jo, v polygamních kulturách je žen nedostatek, tudíž mají vysokou cenu a ženich si je musí koupit. V monogamních kulturách včetně donedávna té naší naopak rodiče platí ženichovi věno za to, že si odvede jejich dceru a zbaví je tak hladového krku.