Pedofilní sadizmus

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Pedofilní sadizmus

Nový příspěvek od Dan »

Je to strašák logicky větší než samotná pedofilie. Někdy i slýcháme, že ten kdo znásilní dítě, není vlastně pouze pedofil, ale má ještě sadistickou složku osobnosti. Někdy to tak může být a někdy to může být předsudek na druhou. Protože lze podle jakékoliv vlastnosti člověka dopředu odsuzovat jeho neuskutečněné skutky?

blog Pedofilní sadizmus: http://pedo.cz/blogy/clanek/2-pedofiln-sadizmus

/Edit by Kasz: Odkaz již není funkční, doplňuji tedy odkaz na přepis článků a diskuze zde na fóru a webu:

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=63&t=1562
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 9. 7. 2013, 14:29:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn aktuální odkaz
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Pedofilní sadizmus

Nový příspěvek od VANAX »

Vitaj v 21. storočí, kde ťa "normálni a zdraví" ľudia odsúdia za niečo, čo možno spáchaš niekedy v budúcnosti. Sám som to už viackrát zažil. Hoci, paradoxne, vôbec nie v súvislosti s pedofíliou. :)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Nakonec jde o to, že skutečně nebezpečná je porucha sebeovládání. Tj. vrozená u psychopatů (tady pak nastává otázka, pokud mají takovou poruchu vrozenou jestli ve skutečnosti za to mohou) nebo třeba i vlastní vinou způsobená (alkohol či jiné způsoby). Teoreticky by do té druhé skupiny mohla částečně spadat ještě další, kdy je snížení sebeovládání způsobeno okolním prostředím (například snaha sexualitu zcela potlačit kvůli okolí)....
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Děkuji za přečtení a přidávám ještě další dva pedo-blogy rozvijející stejné téma.

Výhody pedofilního sadizmu: http://pedo.cz/blogy/clanek/2-vhody-pedofilnho-sad

Smíření s pedofilním sadizmem: http://pedo.cz/blogy/clanek/2-smen-s-pedofilnm-sad-a2f
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Dal by se sadizmus tak trochu rozdělit na dvě větve ? Konkrétně teď myslím kdo je "opravdu sadista" a vzrušují ho hlavně takové představy a jen "občasný sadista", který do takových představ zabrousí jen občas ? Jak se někde psalo, tak když v každém bude trocha pedofila, tak by se to dalo asi rozšířit na všechny různé odchylky?
Je tady třeba někdo koho sadistické představy berou jen občasně ?
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Jo vid, můžem to naškatulkovat, respektive tam dát i jistou vývojou řadu, že prostě pro někoho ten sadizmus může bejt intenzivnější, pro někoho mín, pro někoho taková fantazie jako zpestření, nebo mu taky něco řekne, ale upřednostnuje jiný. Anebo i pedosadista v sobě jaksi sadizmus zatlačí a bude preferovat "normálnější" fantazie, i když pro něj budou třeba mín sexuálně vzrušivý. Anebo mohou být i různá období, kdy nějaký čas říká člověku víc to a jindy zas ono.
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

Ovšem sadismus jde vždy více či méně ruku v ruce s masochismem. Máte někdo zkušenosti, jak se může projevovat masochismus u pedofila?
MR_Xguard
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Veřejně křičí: "Jsem pedofil, upalte mě!" ?!? :D
No, v televizi byl rozhovor s jedním (bohužel)delikventním masochistickým pedofilem, který se nechal na táboře přivazovat ke kůlu a bít se dětmi formou hry, zkusím to najít. Ale jinak ážně nevím.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ano, to jsou ti pedofilové z Malého prince... http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/pedofil-z-maleho-prince-promluvil-na-kameru-tv-nova.html

Nebo: http://zpravy.idnes.cz/soud-potrestal-vedouciho-za-sadisticky-sex-s-chlapci-vezenim-ptx-/krimi.aspx?c=A080411_111244_krimi_cen
Až na výjimky netrápili vedoucí děti, ale naopak se nechali "mučit" od nich. V obžalobě je například to, že se Martinek nechal od chlapců mimo jiné svazovat, kapat vosk na intimní části těla, přikládat na tělo rozžhavené nůžky či ovazovat přirození lepenkou.

Nebo: http://prazsky.denik.cz/cerna_kronika/pripad-dvaadvaceti-zneuzitych20080408.html

Zajímavé je, jak článek na iDnes mluví o tom, že se nechali mučit od nich... kapat ten vosk apod., a tento druhý článek je napsaný opačně, že oni dětem kapali vosk na přirození... Jak se i v česku u jasné kauzy informace z médií diametrálně chybou novináře liší!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan

Nový příspěvek od Dan »

pro leonid jumper: jak by se třeba i mohl za určitých zvláštních okolností projevovat zejména homosexuální pedomasochizmus bych si dovolil zacitovat sám sebe. Považuju to i za jedno z možných fantazijních řešení emocionálního rozporu násilí na dítěti.
Prvotní zkušenosti může mít takový pedofilní sadomasochista už v rané pubertě, kdy se jeho masturbační fantazie můžou pohybovat v rovině, kdy on sám je objektem zneužití, násilí. Někdy to může být způsobeno snad i vnějšími vlivy, vlastním zážitkem takového činu, někdy i šikanou na škole, kdy zjišťuje, že jsou pro něj takové obecně nepříjemné zkušenosti vlastně vzrušivé. Dalším příznakem může být, že takový člověk cítí vnitřní vinu, méněcennost, za kterou se ve svých představách trestá. Možnosti jsou různé a spekulativní, podstatné je, co z nich vychází.

Takto může pedosadista obejít ve své představě ubližování jinému dítěti, pokud je objektem ubližování on sám. Logicky vzato se taková možnost nabízí zejména homosexuálně zaměřeným pedofilům. I když pokud bychom mluvili o heterosexuálním pedofilovi, který by v sobě cítil i složku zejména masochistickou, dá se představit, že může ve svých fantaziích být on sám objektem násilí, ovšem páchaném dětmi na něm, což se stejně tak může projevovat i u vyhraněného homopedofilního masochisty.

Takovéto představy bývají nejintenzivnější právě ve věku, kdy se pedofil nachází ještě ve svém preferenčním věkovém rozsahu. Ovšem i následně v životě si může na takové vlastně fantazijní zážitky „vzpomínat“ respektive si do svých představ zasazovat sebe sama jako dítě, které je objektem znásilnění. Nad takovou fantazií, pokud je to pro něj vhodné řešení, může dojít plnohodnotného sexuálního uspokojení.
Zappart
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 870 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

leonid jumper píše: neděle 12. 8. 2012, 13:49:51 Ovšem sadismus jde vždy více či méně ruku v ruce s masochismem. Máte někdo zkušenosti, jak se může projevovat masochismus u pedofila?
No, vzhledem k mé diagnóze je tohle poněkud staré téma vyloženě pro mně. Ale tak nějak se mi příčí o tom psát.
Ale přece jen: jako šestiletý kluk jsem si vytvářel erotické SM fantazie, kde jsem figuroval jako oběť pedofilní sadistky. Mohl se takto projevovat masochismus u pedofila?
V dospělosti jsem tu "maso" složku objevil až nedávno při vyšetření na kolonoskopii :[ Ale to šlo o dospělou doktorku. Bylo to fajn. :)