Ako je to so mnou? (Neptun-SK)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Neptun-SK

Ako je to so mnou? (Neptun-SK)

Nový příspěvek od Neptun-SK »

Ako je to so mnou? - dotaz v poradně
Neptun-SK píše:Takže mám 25 rokov a som velmi zvláštny človek, ako som zvláštny vo vela veciach, tak som zvláštny aj v sexualite. Už dávno som si pripustil, že ma priťahujú aj malé dievčatká vo veku približne 4-10. Neviem si vysvetliť, či to je prejavom pedofílie alebo jednoducho len toho, že som ešte nemal dievča v mojom veku a tak neviem čo vlastne chcem.

Svoje detstvo som mal myslím veľmi dobré, nikto ma nezneužíval, mám matku ktorá sa omňa vždy dobre starala, mal som úžasných starých rodičov a dobrého otca. Nikto nemal nikdy problémy s alkoholom, rodičia sú vzdelaní ľudia. Keď som mal cca 11 rokov, začali sa mi páčiť dievčatá v mojom veku, teda aj skôr sa mi páčili spolužiačky ale to nebolo ešte také „pubertálne“. Počas celej puberty som však nemal vôbec žiadne skúsenosti s dievčatami, žiaden bozk, vzťah, nič. Keď som mal 13 zamiloval som sa do spolužiačky, nikdy som jej to však nepovedal, hoci to určite pochopila, vždy som chodil za ňou, potom ale odišla na inú školu a skončilo to. Žiadna iná blízka sa mi potom nepáčila a aj keď som chcel mať babu, nikdy som žiadnu nevyhladal, mal som kamošov len v triede, rovnako tak aj na gympli, ńeprišial žiaden vzťah, bozk, nič. Trocha viním aj otca, alebo oboch rodičov že sa somnou vôbec nikdy nebavili na tému sex, proste sa otom unás nerozprávalo… Mama mi asi 2 krát v živote povedala, aby som si našiel babu, aj to už po strednej.. Otec sa vôbec na túto tému nebavil, čo myslím by sa mal otec zaujímať. Na strednej som sa zalúbil do spolužiačky, no tá bola zadaná, nič som jej nepovedal a tak sme ostali len kamoši.

Môj problém bol ten, že som nikdy nikde nechodil, nemal som rád zábavy a diskoteky, vždy som rád čítal a preto som žiadnu nemal a nemám šancu stretnúť. Náhodou som sa však zoznámil s jednou z iného mesta, no to bolo ťažké tak nič z toho nebolo. To bolo pár rokov dozadu. bola však jediná, ktorej som povedal čo k nej citim že sa mi páči a že ju chcem, čo bol obrovský pokrok, tak som to vnímal. Proste som nikdy nemal dievča a pritom vôbec nie som škaredý, ani plachý, proste beriem že som iný. Keď som mal asi 15, zistil som že sa mi páčia aj uplne malé dievčatká a okrem mojich predstav s rovesníčkami a ženami som začal snívať aj o malých dievčatách v predpubertálnom veku. Tieto pocity sa stále stupňovali a pripadá mi to, že mi malé dievčatá mali nahradiť tie dospelé, ktoré som nikdy nemal a ktoré som vždy videl ako niečo absolutne nedosiahnutelné. Vidím to tak aj teraz, nedokáem si ani len predstavit, že by som si domov priviedol frajerku a predstavil ju našim, pripadá mi to ako niečo úplne nereálne, hoci by som to podvedome chcel. Rovesníčky sa mi stále páčia a niekde v hĺbke by som si chcel nájsť priatelku, ale akoby mi niečo hovorilo že to je predsa hlúposť. Upínam sa na predstavy o malých dievčatkách, ktoré si vonku obzerám, akoby mali 25… Viem, že žiadnej neublížim, ale som ako vykolajený a neviem čo si mam o svojom stave myslieť. Neviem či som pedofil, alebo len natolko neskusený, že sa upínam na malé deti, aby som si zakryl neschopnost nájsť si priatelku a pripustil si tak vlastnú nechopnosť.Nie je predsa normálne, keď 25 ročný chlap má nulové intímne zážitky! Neviem čo to má znamenať, keďže sa dokážem sexualne vzrušit pri predstave o prváčke zo zš….. Ďakujem za trpezlivosť a ochotu pomôcť….
Myš odpovídá:

Milý Neptune,

chápu Tvé zmatení a nejistotu. Osobně mi přijde, že procházíš vnitřním coming outem. Musím ale hned ze začátku říci, že nejsem odborník, a že ani odborník není schopen z textu diagnostikovat, jak to přesně máš. To je něco, co si musíš vyřešit především sám v sobě, ale mohla by Ti s tím pomoc třeba návštěva sexuologa.

Pokud bych se měl vyjádřit k tomu, co jsi psal, začal bych od konce. Podle mě je to, že se dokážeš vzrušit při představě o prvačce ze ZŠ jasný signál toho, že je část Tvé sexuality spočívá v preferenci dětí, holčiček. U někoho, komu se primárně líbí dívky nebo chlapci, je docela běžné, že má nulové intimní zážitky. Ne každý pedofil je schopen navázat naplněný vztah s někým nad 15. U tebe to dle popisu může být jinak, i když sám říkáš, že postupně začali holčičky v erotických představách dominovat…

Proč začali holčičky dominovat na úkor vrstevnic netuším. Možná to je jenom vývoj Tvé sexuality a na povrch se dostává něco, co jsi dříve potlačovat. Možná Tvé neúspěchy na poli vztahu s vrstevnicemi skutečně způsobily zvýšenou fixaci na tu část sexuality, která spočívá v preferenci holčiček. Ale když už jsme ta poradna, mohl bych Ti taky něco poradit…

V první řadě je podle mě třeba přijmout situaci takovou, jaká je, i když se Ti vůbec nemusí líbit. Je totiž možné že to takhle prostě zůstane a bojovat proti tomu napáchá jenom víc škod. Zároveň se však nevzdávej naděje na naplněný vztah s někým podobného věku. Nemusí to být jednoduché, ale za zkoušku to jistě stojí. Spíše než nad tím, co je normální a co ne, se zaměř na to, abys se cítil dobře sám se sebou.

Na závěr Ti přeji hodně štěstí. Doufám, že jsem alespoň trochu odpověděl na otázky, které jsi do poradny poslal.

S pozdravem

Myš
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Re: Ako je to so mnou? (Neptun-SK)

Nový příspěvek od Forst Jan »

Ahoj Neptune.

Nejprve bych ti chtěl poděkovat, že jsi našel odvahu sem napsat.

A druhá věc, a to hlavní, proč tuto zprávu píšu, je, že nejsi sám. Je až s podivem, jak přesně tvá situace popisuje i můj život.

Je mi 28, a jsem zvláštní člověk. Zvláštní ve své sexualitě. Už dávno jsem si přiznal, že se mi líbí i malé holčičky 3-11 let. ;)
Svoje dětství jsem měl myslím velmi dobré, nikdo mě nezneužíval. Mám skvělé rodiče, babičku kteří se o mě vždy dobře starali. Nikdo neměl nikdy problém s alkoholem, rodiče jsou vzdělání lidé. Když mi bylo asi 12 začali se mi líbit dívky v mém věku. Teda i dřív se mi líbili spolužačky, ale to nebylo tak "pubertální". V průběhu celého mého života jsem však nikdy neměl vztah, pusu nebo něco takového. Byl jsem několikrát zamilován do nějaké dívky, ale neřekl jsem jim to a ony si pak našli někoho jiného. Někdy malinko obvinuji v mě hlavě moje rodiče, že nikdy se mnou o vztazích, sexu a podobně nemluvili, ale vím, že to je jen výmluva, vše co jsem potřeboval vědět jsem věděl.
Velký problém je, že nikam nechodím. Nemám rád diskotéky, bary, velké zábavy a podobně. Rád si čtu, koukám na filmy, jsem na počítači, a když už někam jdu, tam jen s úzkou stále stejnou skupinou kamarádů, takže nemám moc příležitosti se s někým seznámit. Kolem 16 roku jsem si začal uvědomovat, že se mi líbí i mladší dívky. Často jsem si říkal, že je to kvůli jejich nevinnosti. Hluboko v sobě sním o pohádkovém vztahu, kdy ona bude má první pravá opětovaná láska a já budu její první láska. A takto vydržíme spolu až do smrti. A u mladších holek je přece větší šance, že bych byl první láska. A i když můj největší životní sen je najít lásku, nedovedu si představit, že bych někdy vzal dívku za ruku, nebo dokonce, že bych jí políbil. Často mám představy o malých holčičkách, které ale mají mysl a duši dospělých žen. A tak jsem zmatený, protože chci vztah, ale zároveň si nejsem jistý, jestli jsem vůbec vztahu schopen. Zmítám se mezi stavem odhodlání, kdy se nevzdávám naděje, a stavem deprese, kdy vím, že šance na můj vztah je v podstatě nereálná.
Není přece normální, že 28letý chlap má nulové intimní zážitky.

Tak a teď pár komentáře k tomu všemu:
1) Nevzdávej se, naděje pořád žije a věřím, že jednou najdeš nějakou se kterou budeš šťastný. Vím, že existují dívky, které by chtěli právě někoho jako jsi ty, jen jde o to, že jako ty nechodis moc nikam, tak ani ony, a tak se hůř hledají.
2) Ač samozřejmě jsem vždy věděl, že se mi líbí ženy i holčičky, teprve za poslední rok, co jsem zde na fóru jsem se pořádně ponořil do svého nitra a začal odhalovat, jak se ve mě všechny věci mají. A ještě pořád v tom nemám úplně jasno.
Je nutné si uvědomit, že lidská sexualita není škatulka. Není pravda, že když je třeba muž heterosexuál, že by ho jiný muž nedokázal vzrušit. Každý člověk má ve své sexualitě složku heterosexuální, homosexuální, pedofilní, zoofilní, dominantní, submisivní a spoustu dalších. Ale některé jsou extrémně slabé a některá je nejsilnější. Silných složek ale může být víc, než jen jedna.
Já osobně (a z tvého příspěvku mám pocit, že to bude velmi podobné tobě) mám silné 2-4 složky. Klasickou heterosexualitu (tj na dospělé ženy) a o malinko více heterosexuální pedofilii (tj. malé holčičky) k tomu ale mám i složku dominance (projevující se v mých sexuálních fantaziích) a složku asexuality (ta se projevuje v mé touze po duševním, ale netělesném vztahu)
3) Neboj se vyhledat pomoc sexuologa, je dobré si promluvit s nějakým odborníkem. Ale také se klidně zaregistruj zde, jak vidíš, jsou tu lidé, kteří řeší i podobné problémy
4) Přeji ti hodně štěstí do života, ať najdeš lásku, se kterou budeš šťastný až do konce a snad alespoň trošku ti můj příspěvek pomůže (alespoň tím, že budeš vědět, že v tom nejsi sám). A když třeba ne tobě, tak třeba někomu jinému, kdo si to přečte.
Děkuji